נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

תפריט חורף בשיין אנד שארפ
היכל הבשרים שיין אנד שארפ חונך תפריט חורף חדש ושף חדש – אלעד לוי, שהצטרף בימים אלה למסעדה. התפריט החדש שומר מקום של כבוד למנות הדגל של יענקלה שיין דוגמת קרפצ'יו הבקר המפורסם, כנפי עוף (ללא עצם) ברוטב טריאקי וסיראצ'ה, פטה כבדים עם ריבת בצל, קורנישונים וטוסטונים ונתחי בשרים מובחרים. בין המנות החדשות שנוספו לצד מנות אלה: רדיאטורי ציידים - פסטה טרייה, קוביות פילה בקר, עגבניות מיובשות, שום, ציר בקר, שמנת ובזיליקום; שרימפס ניוקי - שום, עגבניות מיובשות, שרי, בזיליקום ופרמז'ן רג'יאנו; טורטליני בקר - אפונה, ברוקולי, רוטב ציר בקר ויין ובצל ירוק; וגם הקובה של סבתא אסתר (סבתא של אלעד השף החדש) מוגש לצד טחינה, קרם חציל, טבולה וזרעי עגבניה.

הזמינו שולחן בשיין אנד שארפ

9 שנים לאוקינאווה סושי
אחרי שרחוב שבזי התחדש בשיפוץ שהפך אותו לרחוב הולנדי יפהפה, החליטו באוקינאווה הותיקה שבנווה צדק לחגוג יום הולדת 9 (זמן לא מבוטל במונחי אורך חיי מסעדה בעיר). ולכבוד היום ההולדת שחל החודש, יוצאת המסעדה במבצע "9 מנות ב-9 ₪". למשך שבוע שלם בין התאריכים 23-29/11 יוצע במסעדה תפריט מיוחד של 9 מנות נבחרות ב- 9 ₪ בלבד. בין המנות: שיפוד יאקיטורי פרגית, קריספי אגרול, מנות סושי, סלטים ואפילו כוס סאקה חם או קר לבחירה. בנוסף ובעקבות השקת עמוד אינסטגרם חדש, יקבל כל סועד שיצלם מנה ויעלה אותה תחת #אוקינאווהסושי את המנה המצולמת על חשבון הבית. 

אוקינאווה סושי. צילום: מיטל סלומון
 
הזמינו שולחן באוקינאווה

עסקית טבעונית בויליג' גרין
הטבעונית החדשה ביהודה הלוי 85 בתל אביב, Village Green, מציעה עסקיות צהריים בימים א'-ה', בין השעות 12:00-16:00. במסגרת העסקית יקבל כל סועד עם הארוחה (רגילה ב-44₪ או ארוחה גדולה ב-59₪, המורכבות ממנות אהובות של סלטים ותבשילים על פי בחירה, או ממנות נפרדות, כגון: ארוחת קציצות ב-39₪ וארוחת לזניה ב- 52₪) מנת לחם ביתי הנאפה מדי יום במקום וכוס שתייה גדולה של לימונדה ורודה או תה קר של הבית. בנוסף, בגין רכישת ארוחת צהריים תסומן כרטיסיית החתמות, וכשזו תהיה מלאה ב-10 חותמות, תוענק לבחירה במתנה ארוחה רגילה או קינוח.

ויליג' גרין. צילום: דן בלילטי


בר כנפיים ראשון בישראל
איתן ווייט, שעלה מארה"ב לפני 7 שנים, הגשים בימים אלה חלום ישן ופתח ברחוב הרצל בתל אביב את wings  - בר כנפיים שמעניק לכנפי העוף את הכבוד הראוי להן ומציע את אחד מחלקי העוף החביבים ביותר על הישראלים בטעמים רבים ומגוונים המגיעים ממבחר מטבחים ברחבי העולם. בתפריט 12 סוגי רטבים לכנפיים ושני ציפויים לבחירה – בלילת בירה ופנקו (יש גם ללא גלוטן).  את הרטבים המקוריים והייחודיים, רקח היועץ הקולינרי, שף ליאון אלקלעי. הכנפיים יוגשו במנות של 8, 12 או 18 יחידות במנה, במחיר של החל מ-26 ₪. בין הרטבים: ניו אורלינס  בטעם קייג'ון סטייל; קוסמוי המורכב מחלב קוקוס, קארי וחמאת בוטנים;  מומבאי המכיל חלב קוקוס, קארי, תפוחים ומנגו; רוטב קוריאני הכולל סויה, ג'ינגר וסוכר חום ורוטב שיקגו הכולל רוטב סירצ'ה חריף, דבש וטימין. בנוסף, מציעים בווינגס את הרטבים המיוחדים בפורמט של "פופקורן צ'יקן"- קוביות פרגית במשרה של יין לבן, קורנפלור ותבלינים, לצד סלט. במקום יוגשו גם תוספות כמו סלט קולסלאו, סלט קיסר, סלט ירוק, צ'יפס, צ'יפס בטטה וטבעות בצל. עסקית צהריים כוללת מנת כנפיים, תוספת, קולסלאו ושתייה קלה ב-46 ₪.

WINGS. צילום: גל בן זאב>> לאינדקס מסעדות בתל אביב


מנות חדשות בקרנף
לצד התפריט הוותיק והאהוב, הוסיפו ברשת קרנף מנות חדשות, ביניהן: סנדוויץ' עוף - עוף צלוי על פסטה עם בצל מטוגן, עגבניות מלפפונים חמוצים, חסות, חרדל, מיונז ופסטו, מוגש בלחמניה כפרית העשויה ממחמצת שסופגת היטב את הרטבים והבשרים שבתוכה (37 ₪);
סנדוויץ' אנטריקוט - אנטריקוט צלוי על פסטה עם בצל מטוגן, עגבניות מלפפונים חמוצים, חסות, חרדל, מיונז ופסטו ומוגש אף הוא בלחמניה כפרית (37 ₪); רול צ'ילי קון קרנה - לאוהבי החריף! בשר בקר טחון מוקפץ עם פלפל חלפיניו, חמוצים, סלט עגבניות פיקנטי, טחינה ורוטב שיפקה שום-חריף בטוטרטיה (29 ₪).

קרנף. סנדוויץ' אנטריקוט. צילום: דודי מוסקוביץ'

חורף חם בנאם
מסעדת נאם התאילנדית מתחממת לקראת החורף המצפה מעבר לפינה עם מרק טום יאם קלאסי (עם פירות ים/עוף/טופו) ב- 49 ₪ ועם סלט פומלה חורפי (יאם סום הו ב- 47 ₪)  - פלחי פומלה, כוסברה, נענע, בצל סגול וירוק, בצל מטוגן, מלפפון, למון גראס, ולבחירה תוספת של דג מטוגן, שרימפס מאודה או טופו ברוטב: לימון, רוטב דגים, צ׳ילי, שום, בוטנים.

נאם. סלט יאם סום הו. צילום: יחצ

חמין בטשרניחובסקי 6
התחזית צופה סופ"ש חורפי ובביסטרו טשרניחובסקי 6 מתכוננים בהתאם. בשבת בצהריים מציעים במקום
צ'ולענט עם קישקע, בשר בקר וביצה או טבית עירקי עם עוף ואורז. מבחר סלטים ומנות הראשונות מוגשים לשולחן.

>> מסעדות מומלצות בת"א
>> קפה ועוגה? בתי קפה בתל אביב

תמונה בראש הכתבה: כבד אווז ממסעדת שיין אנד שארפ
תמונה בעמוד הבית: טורטליני בקר ממסעדת שיין אנד שארפ.
צילום: אלדד שושן

 

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מה אוכלים בסוכות: מנות הטייק אווי המושלמות לסוכות
אוריינטופ - טעמים ונופים מגובה השמיים של ירושלים
בנג'מין: אוכל ישראלי באווירה של ביסטרו פריזאי
גורילה בר קפה – תמצאו פה את מנת החלומות הכשרה שלכם
ים, מלח וטעם: אנין ממשיכה להפתיע
בני הדייג בתל אביב (צילום: אלירן אביטל)
NOTO: סיפור אהבה איטלקי
כולנו אוהבים את מסעדת כולנו באשקלון
דרבי בר דגים: מסעדת הבית של חובבי הז'אנר
בוצ'רי דה ברילוצ'ה - עיירה ארגנטינאית בלב תל אביב
בית ויס התחדש: ברוכה הבאה פוזיטינו
ברונו מארס בפארק הירקון – איפה אוכלים?