נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

אפרטיבו לאנץ' בג'ונו קפה
בג'ונו קפה משיקים החודש תפריט צהריים במחירים משתלמים. התפריט החדש - "אפרטיבו לאנץ'" מציע מגוון מנות של אנטיפסטי, סלטים קטנים ויצירתיים, פוקאצ'ות מהתנור, ברוסקטות וכל אלה בליווי כוס יין צונן. בין המנות בתפריט ב- 19 ₪ למנה: סלט שומר עם פטרוזיליה; סלט סלק עם נבטי אפונה וגורגונזולה; עדשים שחורות, סלק וקייל; קפרזה איטלקית; פוקצ'ה אנשובי עם ממרח ארטישוק וקונפי שום; ברוסקטות סרדינים עשבי תיבול ופרמז'ן; ברוסקטות פטריות עם גורגונזולה ועוד מגוון ספיישלים. שתייה וקינוחים ב- 9 ₪ בלבד: מיני עוגת גבינה, אצבעות שוקולד וטראפל טבעוני. בקטגוריית השתייה הקלה חליטות תה שמכינים במקום לצד גזוזים יצירתיים כגון: קרם דה קסיס, פרחי סמבוק, לימונענע ותפוח אדום, בלוברייס ועוד גם הם במחיר של 9 ₪ לכוס בלבד.

קפה ג'ונו. צילום: בועז לביא

ביר גארדן פאולנר במתחם שרונה
הביר גרדן הישראלי החדש שנפתח במתחם שרונה, מביא עמו את תרבות הבילוי הבווארית שנולדה במאה ה-19 והפכה למוסד חברתי מקרב לבבות בכל העולם. הקונספט הוא שתיית בירה כחוויה חברתית ולצידה הנאה ממאכלים אירופאיים עממיים. חווית השתייה הייחודית אותה מציע הביר גרדן זהה באופייה לגינות הבירה בעולם, וכוללת מראה ומוסיקה אותנטי עם שולחנות וספסלי עץ לישיבה המונית ומשותפת ומלצריות בלבוש בווארי מסורתי. בפאולנר ביר גארדן יוגשו מגוון רחב של בירות וביניהן: Salvator   - בירת לאגר חזקה, Hefe – Weissbier  - בירת חיטה לא מסוננת, בעלת טעם פירותי עדין. 

>> היה הראשון לדרג את ביר גארדן פאולנר

ביר גארדן פאולנר. צילום: אנטולי מיכאלו
 
נועה מתחדשת
לאחר שיפוצים בביסטרו נועה, ועיצוב מחודש יצר השף ניר צוק תפריט צהריים-ערב חדש שכולל מנות במגוון גדלים, וגם - תפריט טבעוני. בין המנות החדשות: חציל כבוש על לבנה ביתית (31 ₪), גבינת בושה צרפתית על אמולסיה של עגבניות (38 ₪), ירקות קטנים ממולאים (35/70 ₪), קרפצ'יו בקר עם חמוצים (46 ₪), קבב מג'הול (30/65 ₪), מקרל כבוש (25 ₪), סלמון מעושן-נצחי (26/54 ₪), אנשובים פציחים (40/75 ₪), קלמארי סגול בנוסח מדריד (44/86 ₪), רביולי טחינה (58 ₪). בין המנות הטבעוניות: טופו גזרים ושום על אורז לבן (55 ₪), ריזוטו ים תיכוני (32/58 ₪), פסטה שמנת עגבניות וזיתי קלמטה (36/56 ₪), פסטה שמנת קשיו ופטריות (55 ₪).

>> להזמנת שולחן בביסטרו נועה

ביסטרו נועה. אנשובים פציחים. צילום: אדי גרלד

דלאל חוגגת 7
ביום ראשון, ה- 14.9.14, החל מהשעה 19:00 בערב דלאל חוגגת יום הולדת 7 עם תפריט מיוחד. בין המנות שיוגשו: טורטליני פטריות יער ומסקרפונה אגוזי לוז, קציפת כמהין וגבינת עיזים  56 ₪, סלמון כבוש קלות ופופ-אמרנט קרם חסה, מלפפון ושמנת חמוצה וצלפים 52 ₪, סשימי טונה וולוטה גזר לבן, תפו"א " חמאה", חלמון מוקצף, חזרת לבנה 68 ₪, סנדוויץ' כתף בקר מפורק חזרת לבנה כרוב מחמץ וגרגר נחלים 58 ₪ ופפרדלה דולצ'ה סרדיניה  פקורינו כבשים, תרד, פול ירוק, ברוקולי, ארטישוקים ורוטב עגבניות שרי צלויות 78 ₪. קונדיטוריית דלאל תהיה פתוחה עד חצות.

>> להזמנת שולחן בדלאל

יום הולדת לדלאל. צילום: לם וליץ, סטודיו דלאל. סשימי טונה. צילום: בועז לביא

מבצעים ב- 110 בורגר
מבצעים חדשים בסניף הדגל של 110 בורגר מבית אגאדיר שבמתחם שרונה.  גלידה אמריקאית חינם בקניית ארוחת ילדים, Re-Feal  חופשי של משקאות מוגזים בקניית כוס שתייה ב-13 ₪ או בהגדלת הארוחה - בתוספת 3 ₪ לארוחה, לחיילים במדים - תוספת חינם ממגוון התוספות המוצעות לבחירה מעל ההמבורגר (בצל צלוי/פטריות/ביצה עין ועוד).

110 בורגר. צילום: יח

יריד יין ביפו
Jaffa, מיזם ערבי היין, הקולינריה והג'אז של דולב גבעון רוטר, משיק יריד יין חודשי - Casa Del Jaffa – שיתקיים בימי שבת אחר הצהריים ביפו. ביריד הראשון ישתתפו היקבים: אסף, שורק, אורטל, הר אודם, ארזה, צפרירים, אליגוטה, מונד, רמאן, אייל, כרם ברק, מזקקת הגראפה האיטלקית "פולי" ועוד. היריד יתקיים בשבת, 20 בספטמבר, בין השות 17:00-22:00, במסעדת אבטליון. (שמעון הצדיק 18, יפו). מחיר לאדם 80 ₪.

הר אודם - רוזה וולקני. צילום: עדי פרץ





תמונה בראש העמוד: קפה ג'ונו.
תמונה בעמוד הבית: דלאל.
צילום: בועז לביא
 

 

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מה אוכלים בסוכות: מנות הטייק אווי המושלמות לסוכות
אוריינטופ - טעמים ונופים מגובה השמיים של ירושלים
בנג'מין: אוכל ישראלי באווירה של ביסטרו פריזאי
גורילה בר קפה – תמצאו פה את מנת החלומות הכשרה שלכם
ים, מלח וטעם: אנין ממשיכה להפתיע
בני הדייג בתל אביב (צילום: אלירן אביטל)
NOTO: סיפור אהבה איטלקי
כולנו אוהבים את מסעדת כולנו באשקלון
דרבי בר דגים: מסעדת הבית של חובבי הז'אנר
בוצ'רי דה ברילוצ'ה - עיירה ארגנטינאית בלב תל אביב
בית ויס התחדש: ברוכה הבאה פוזיטינו
ברונו מארס בפארק הירקון – איפה אוכלים?