נגישות
נגישות

חדשות מסעדות תל אביב - 3.9

הקיץ הסוער מתקדם בצעדי ענק אל הסתיו, השגרה חזרה למחוזותינו והילדים בגנים ובבתי הספר. מסעדות תל אביב כבר מתכוננות לחגים ופוצחות בספיישלים, חגיגות, מבצעים, והתחלות חדשות

מסעדות בתל אביב חדשות מהצלחת
מערכת  zap rest
תאריך פרסום: 03/09/2014, 10:00
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

עגבניות או לא להיות
פסטיבל לה טומטינה במסעדת ננה נווה צדק כמחווה לפסטיבל העגבניות המסורתי בספרד. טוב, כאן לא ממש זורקים עגבניות, אבל מנצלים את העובדה שהן נמצאות בשיאן בסוף הקיץ ועושים מהן מטעמים. עד ה-7.9 תציע ננה תפריט מיוחד: עגבניות צלויות ממולאות בשר סרטנים מהים התיכון; סלמון צלוי על סלסת עגבניות שום ובזיליקום; קאצ'יוקו- נזיד פירות ים ודגים על בסיס עגבניות ועשבי תיבול; סלט עגבניות פטה וגרגירי חומוס; מאלפטי - ניוקי תרד ריקוטה- ברוטב אראביאטה פיקנטי קוקטייל – בלאדי מרי, כמובן, ואפילו קינוח עם עגבניות: טארט טאטן עגבניות עם גלידת וניל.
ננה, אחד העם 1, נווה צדק, תל אביב. 053-9439512
>> להזמנת שולחן במסעדת ננה
פסטיבל טומטינה במסעדת ננה. צילום: הדס פרץ
ערב בפורטוגזית
בבר היין Porto (פורטו) יקיימו ב-4 בספטמבר ערב פורטוגלי עם פאייה פירות ים, דגי ים בגריל ומספר רב של יינות פורטוגליים. במהלך הערב ניתן גם יהיה לרכוש יינות לחג במחירים מיוחדים. במסגרת הערב יוצע מבחר של 12 יינות פורטוגלים בכוסות ובחצאי כוסות, במחירים של החל מ-18 ₪ לחצי כוס. בין היינות שיוגשו במהלך הערב: ויניו ורדה (לבן), דאו ריזרבה (לבן), זגלוס (אדום), פורטל קולייטה (אדום) ומיאנדרו דורו (אדום). בין המנות הפורטוגליות, שיוגשו במחירים של החל מ-30 ₪ למנה: פאייה פירות ים, דגי ים בגריל, סרדינים בגריל, "פרגו" – לחמניה עם נתחי בשר צלוי וחרדל ועוד. 4.9, יום ה', החל מהשעה 18:30.
פורטו, האנגר 21, תל אביב.  053-9367323
פאייה ב-porto. צילום: יסמין ברדה
 

 
מסעדת קמפנלו עדיין מחבקת
גם אחרי שהשקט כבר חזר למחוזותינו, מסעדת קמפנלו מזמינה משפחות מהדרום ל-10 ארוחות בוקר זוגיות, 10 ארוחות עסקיות בצהריים וגם לעשר ארוחות ערב מפנקות. מותנה בהזמנת מקום מראש מול אלעד בטלפון 03-5445558.
קמפנלו, בן יהודה 230, פינת נורדאו.  053-9370812
מסעדת קמפנלו. צילום: דניאל לילה
גלידות בטעמים שלא הכרתם
רשת וניליה ושוק הנמל משתפים פעולה בקולקציה חדשה של טעמי גלידה, המבוססים על פירות קיץ יוצא דופן שנמצאים עכשיו בעונה: אבטיח צהוב, למון גראס, נקטרינה מזן רויטל, פטל אדום, שזיף פלאם גרנט ועוד. הקולקציה תימכר בסניפי וניליה ברחבי הארץ במהלך חודש ספטמבר. 
חקלאי שוק הנמל ורשת וניליה. צילום: בועז לביא

 

תמונה בראש העמוד: מסעדת ננה. צילום: הדס פרץ
תמונה בעמוד הבית: מסעדת קמפנלו. צילום: דניאל לילה

 

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מה אוכלים בסוכות: מנות הטייק אווי המושלמות לסוכות
אוריינטופ - טעמים ונופים מגובה השמיים של ירושלים
בנג'מין: אוכל ישראלי באווירה של ביסטרו פריזאי
גורילה בר קפה – תמצאו פה את מנת החלומות הכשרה שלכם
ים, מלח וטעם: אנין ממשיכה להפתיע
בני הדייג בתל אביב (צילום: אלירן אביטל)
NOTO: סיפור אהבה איטלקי
כולנו אוהבים את מסעדת כולנו באשקלון
דרבי בר דגים: מסעדת הבית של חובבי הז'אנר
בוצ'רי דה ברילוצ'ה - עיירה ארגנטינאית בלב תל אביב
בית ויס התחדש: ברוכה הבאה פוזיטינו
ברונו מארס בפארק הירקון – איפה אוכלים?