נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

איטלקי-ספרדי ביפו תל אביב
מסעדת יפו תל אביב של חיים כהן חוגגת שבוע עולמי שכולו מנות ויינות איטלקיים וספרדיים. ג'יאקונדה יתארחו ויטעימו יינות ספרדיים. המסעדה התחילה במסורת של "שני איטלקי" עם תפריט מיוחד ומוסיקה. בין המנות: פיצה פרחי קישוא ואנשובי, ברזואלה ותאנים בטעמי הסלמי ופוקצ'ה קמפו די פיורי, תמנון קונפי ושעועית, ריחות של טוסקנה, טורטליני טלה ושקדי טלה, לחי בקר 6 שעות ופולנטה, ניוקי סרטנים וכרישה צלויה בטאבון ועוד.  
יפו תל אביב, יגאל אלון 98, תל אביב. 053-9440250
חיים כהן. צילום: דניאל לילה
פטריקס חוגג שנה
הבר האירי עצום הממדים חוגג שנה וזו סיבה למסיבה. במהלך חודש אוקטובר יארח פטריקס את האירוע הכי מגניב של השנה – תחרות שתיית בירה לנשים. המנצחת תקבל חופשה באירלנד, הכוללת סיור במבשלות הבירה הכי טובות. פטריקס חונך תפריט חדש ומזמין את כולם לטעום וליהנות.
פטריקס, רוטשילד 39, תל אביב. 053-9367831
>> להזמנת שולחן בפטריקס
פטריקס. צילום: באדיבות המסעדה

>> אינדקס מסעדות בתל אביב

תפריט קיץ חדש ב- West Side
מסעדת West Side (ווסט סייד) משיקה תפריט קיץ חדש בסגנון ישראלי-ים תיכוני. בין המנות הראשונות: סלט עגבניות של קיץ ואנשובי עם קרם בזיליקום, ביצה רכה, צנוניות צבעוניות ופירורי לחם שום (54 ₪); קרפצ’יו בקר אבטיח כבוש עם סלק ורוד כבוש, ג’לי בלסמי, שברי מרנג מלוח ועלים ארומתיים (58 ₪) ועוד. בין המנות העיקריות: מפסטה פפרדלה עם קרם עגבניות שרי צהובות, אפונת שלג, בזיל, זיתי קלמטה ופירורי לחם ביתיים בשום וכמהין (68 ₪); בורי מקומי עם מרק חצילים מעושן, פילה ליים, בטטה מקורמלת בלימון, זיתי טאסוס מיובשים ופפריקה מעושנת (95 ₪); אנטריקוט עם ראגו של פטריות, שימאג’י בציר פטריות ותפוח אדמה ראטה פריך (135 ₪); ועוד.
West Side - מלון רויאל ביץ' ת"א, הירקון 19, תל אביב.

מארזי סושי חדשים
ZE SUSHI מחדשים את מארזי המשלוחים ומוסיפים גם מארזים חדשים שמעוצבים כקופסת מתנה. המגש מחולק לתאים ושומר על ההפרדה בין המנות השונות.
ZE SHUSHI, אשתורי הפרחי 14, תל אביב. 053-9365898
זה סושי. צילום: בועז לביא
סדנת יין עם יאיר גת
ב-7.9 יחלו לקיים במיזם Jaffa סדנאות יין עם יאיר גת, אשר מיועדות ל"מתחילים" ולמתעניינים בתחום היין; במסגרתן יקבלו המשתתפים הזדמנות לבדוק את כל מה שרצו לדעת על יין ולא היה להם נעים לשאול וליהנות מטעימת יינות. במסגרת הסדנה ירכשו המשתתפים מושגים בסיסיים בעשיית יין – לבן, ורוד, אדום, מבעבע וקינוח; יקבלו כלים שימושיים לטעימה והערכה של יין; וישמעו סיפורים מהכרמים וממרתפי החביות של היקבים בישראל. יתקיימו גם טעימות של יינות מהארץ ומהעולם, לצד ירקות ופוקאצ'ות. הסדנה הראשונה תתקיים ב-7.9, בשעה 20:00 (אורכה כשעתיים), ביפו, ומחירה 220 ₪ לאדם. למידע נוסף ולהזמנות: 052-3180033.
ג'אפה בר, פינת יפת 30 בתוך הסמטה, יפו. 053-9443003
סדנת יין בג'אפה בר. צילום: איל קרן
מנות טבעוניות בקפה ברנש
קפה ברנש תל אביב הוסיף מנות טבעוניות לתפריט. בין המנות: שקשוקת אנטיפסטי עם שתייה חמה ומיץ טבעי לבחירה – 42 ₪; חביתת חומוס עם עשבי תיבול ושתיה חמה ומיץ טבעי לבחירה – 42 ₪; המבורגר טבעוני  עדשים שחורות טופו וסייטן עם תוספת סלט -47 ₪; וופל בלגי טבעוני עם פירות טריים, מייפל וקצפת טבעונית – 20 ₪ ליחיד ו-35 ₪ למנה זוגית.
קפה ברנש, בוגרשוב 87, תל אביב. 03-6203747
קפה ברנש. צילום: דן לב
תמונה בעמוד הבית: West Side. צילום: עודד מרום
תמונה בראש העמוד: יפו תל אביב. צילום: עמית גירון

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מה אוכלים בסוכות: מנות הטייק אווי המושלמות לסוכות
אוריינטופ - טעמים ונופים מגובה השמיים של ירושלים
בנג'מין: אוכל ישראלי באווירה של ביסטרו פריזאי
גורילה בר קפה – תמצאו פה את מנת החלומות הכשרה שלכם
ים, מלח וטעם: אנין ממשיכה להפתיע
בני הדייג בתל אביב (צילום: אלירן אביטל)
NOTO: סיפור אהבה איטלקי
כולנו אוהבים את מסעדת כולנו באשקלון
דרבי בר דגים: מסעדת הבית של חובבי הז'אנר
בוצ'רי דה ברילוצ'ה - עיירה ארגנטינאית בלב תל אביב
בית ויס התחדש: ברוכה הבאה פוזיטינו
ברונו מארס בפארק הירקון – איפה אוכלים?