נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

קמפנלו
מסעדת קמפנלו של השפים מנה שטרום ואריק לופו, חונכת תפריט עסקי, שיוגש גם בשישי וכולל שני סוגי ארוחות: ארוחת אקספרס, שהיא למעשה "מנה פלוס": סלט ירוק אישי / צלוחית אנטיפסטי  / פוקצ’ה למנה ראשונה ופיצה מרגריטה / פסטה נפוליטנה / פסטה מלנזנה / סלט עוף ופלפלים למנה עיקרית (49 ₪). בארוחה השנייה: מנה ראשונה לבחירה (פטה כבד טוסקני / קרפאצ’יו בקר / מיני קפרזה / סלט פנזנלה אישי צלוחית אנטיפסטי לבחירה / פוקצ’ה), כל מנה עיקרית מהתפריט (פיצה / פסטה / מנות מהתנור כמו ניוקי תרד ותפו"א בעגבניות שרי, שמן זית ושום; רביולי עוף ופרמז'ן עם ארטישוק ופטריות בחמאת לימון ושום) ומנה אחרונה (פנה קוטה / טירמיסו / מוס שוקולד) בגרסה מוקטנת (69 ₪).

קמפנלו. פיצה סטרקינו דלעת וזוקיני. צילום: דניאל לילה

110 בורגר
110 בורגר מבית אגאדיר מציג אפליקציה להזמנת אוכל. האפליקציה מאפשרת לבחור אפשרויות שונות לארוחה כגון המבורגרים טריים, תוספות, משקאות וקינוחים בתהליך  הזמנה פשוט. הכנת ההזמנה מתחילה ברגע שהאפליקציה מזהה שהלקוח נמצא במרחק של כ-100 מטרים מהמסעדה, ולכן הפעלת GPS היא חיונית.

110 בורגר. צילום: יח"צ

Olive Leaf
מסעדת השף Olive Leaf  שבמלון שרתון תל אביב תקיים במהלך חודש אוגוסט , פסטיבל אגסי נאשי  בשיתוף עם פירות "בראשית" מהגליל והגולן. במהלך הפסטיבל יוגש תפריט ספיישל  עם מנות המשלבות אגס נאשי. בין המנות: נתחי עוף מוקפצים על קרם נאשי וסילאן; נתח עגל חלב צלוי עם צ'אטני נאשי ורוקט צעיר; נאשי בציפוי פיסטוק קלוי ועלי גרגר הנחלים בחומץ תפוחים ודבש, מעוטר בזסט תפוז מסוכר; נאשי ואטריות קדאיף – שכבות אגס עם סוכר חום וקינמון, אפויות בתנור עם אטריות קאדאיף; מרק נאשי וחלב קוקוס עם סורבה נאשי מרענן.

Olive leaf. סלט נאשי בציפוי פיסטוק קלוי. צילום: cf art

תמונה בראש העמוד: קמפנלו. צילום: דניאל לילה
תמונה בעמוד הבית: אוליב ליף. צילום: cf art
 

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מה אוכלים בסוכות: מנות הטייק אווי המושלמות לסוכות
אוריינטופ - טעמים ונופים מגובה השמיים של ירושלים
בנג'מין: אוכל ישראלי באווירה של ביסטרו פריזאי
גורילה בר קפה – תמצאו פה את מנת החלומות הכשרה שלכם
ים, מלח וטעם: אנין ממשיכה להפתיע
בני הדייג בתל אביב (צילום: אלירן אביטל)
NOTO: סיפור אהבה איטלקי
כולנו אוהבים את מסעדת כולנו באשקלון
דרבי בר דגים: מסעדת הבית של חובבי הז'אנר
בוצ'רי דה ברילוצ'ה - עיירה ארגנטינאית בלב תל אביב
בית ויס התחדש: ברוכה הבאה פוזיטינו
ברונו מארס בפארק הירקון – איפה אוכלים?