קמפנלו
מסעדת קמפנלו של השפים מנה שטרום ואריק לופו, חונכת תפריט עסקי, שיוגש גם בשישי וכולל שני סוגי ארוחות: ארוחת אקספרס, שהיא למעשה "מנה פלוס": סלט ירוק אישי / צלוחית אנטיפסטי / פוקצ’ה למנה ראשונה ופיצה מרגריטה / פסטה נפוליטנה / פסטה מלנזנה / סלט עוף ופלפלים למנה עיקרית (49 ₪). בארוחה השנייה: מנה ראשונה לבחירה (פטה כבד טוסקני / קרפאצ’יו בקר / מיני קפרזה / סלט פנזנלה אישי צלוחית אנטיפסטי לבחירה / פוקצ’ה), כל מנה עיקרית מהתפריט (פיצה / פסטה / מנות מהתנור כמו ניוקי תרד ותפו"א בעגבניות שרי, שמן זית ושום; רביולי עוף ופרמז'ן עם ארטישוק ופטריות בחמאת לימון ושום) ומנה אחרונה (פנה קוטה / טירמיסו / מוס שוקולד) בגרסה מוקטנת (69 ₪).
110 בורגר
110 בורגר מבית אגאדיר מציג אפליקציה להזמנת אוכל. האפליקציה מאפשרת לבחור אפשרויות שונות לארוחה כגון המבורגרים טריים, תוספות, משקאות וקינוחים בתהליך הזמנה פשוט. הכנת ההזמנה מתחילה ברגע שהאפליקציה מזהה שהלקוח נמצא במרחק של כ-100 מטרים מהמסעדה, ולכן הפעלת GPS היא חיונית.
Olive Leaf
מסעדת השף Olive Leaf שבמלון שרתון תל אביב תקיים במהלך חודש אוגוסט , פסטיבל אגסי נאשי בשיתוף עם פירות "בראשית" מהגליל והגולן. במהלך הפסטיבל יוגש תפריט ספיישל עם מנות המשלבות אגס נאשי. בין המנות: נתחי עוף מוקפצים על קרם נאשי וסילאן; נתח עגל חלב צלוי עם צ'אטני נאשי ורוקט צעיר; נאשי בציפוי פיסטוק קלוי ועלי גרגר הנחלים בחומץ תפוחים ודבש, מעוטר בזסט תפוז מסוכר; נאשי ואטריות קדאיף – שכבות אגס עם סוכר חום וקינמון, אפויות בתנור עם אטריות קאדאיף; מרק נאשי וחלב קוקוס עם סורבה נאשי מרענן.
תמונה בראש העמוד: קמפנלו. צילום: דניאל לילה
תמונה בעמוד הבית: אוליב ליף. צילום: cf art
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת