נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

סצנת האוכל הירושלמי מתנקזת ליממה מזוקקת שכולה אירועים קולינריים, וכל זה קורה במסגרת אירועי סטארטר. בתפריט: מסעדות, מסעדנים ואושיות אוכל פותחים את המטבח ומזמינים את הקהל להרצאות, ארוחות מיוחדות, סיורים, סדנאות בישול ואפייה, מופעי טעימות ועוד. רשמו לעצמכם: 25.3.15.


בין האירועים שיתקיימו:

7:00 - מועדון ארוחת בוקר. במהלך הבוקר (עד השעה 12:00) יציעו בית הקפה ומסעדות העיר ארוחת בוקר ב-39 ₪. משתתפים במבצע: קדוש, נוקטורנו, שרגא קפה, עץ קפה, לבן, יהושע, מודוס בולינט (מ:9:00) ועוד. חפשו את שלט ההשתתפות על החלון העסק והתעדכנו באתר. אין צורך בהרשמה מראש.

11:00 - לבנוני בתפר. השף כאמל השלמון מתארח במוזיאון קו התפר. סיור שוק במזרח העיר, סיור מודרך בתערוכת מנהיגים ומנהיגות עם האוצר רפי אתגר וחגיגת מאזטים לבנונית על הגג של המוזיאון בין השעות 15:00- 13:30. עלות למשתתף: 140 ₪, המחיר כולל ארוחה וכניסה למוזיאון. נקודת המפגש תימסר בהרשמה לסיור. להרשמה:  letsfoodit@gmail.com

12:00 - סושי או ראמן. בועז צאירי (סאקורה לשעבר) יתארח באברהם הוסטל לסדנת הדגמה של להיטי המטבח היפני. מחיר: 60 ₪ כולל טעימות. הסדנא תתקיים באברהם הוסטל, הנביאים 67, כיכר הדווידקה. שני סבבים -  .12:00 , 13:30 להרשמה: 02-650-2200. >> לפרטים נוספים

13:00 - עסקית ירושלמית. בשעות הצהריים (13:00-17:00) יציעו מסעדות עסקית ירושלמיות במחיר של 49 ₪ לבן, קולוני, אדום, בין עזה לברלין, מנזה, קדוש, שיפודי התקווה, הקפה של איציק, מודוס, יהושע, בולינט, חומוס אבו יויו ועוד. חפשו את שלט ההשתתפות על חלון העסק והתעדכנו באתר. אין צורך בהרשמה מראש.

18:00 - P2 מדברים. אנשי הפיצרייה יגלו את סודות הכנת הפיצה שלהם וידגימו הכנת פיצה בוטיק, ידברו חומרי גלם ויתנו גם לטעום. עלות: 70 שקלים. להרשמה: 02-5635555. כתובת: קרן היסוד 36.
פיצריית P2. צילום: יעל אילן
18:00 - ארוחה משפחתית בחומוסיה בין עזה לברלין. בין עזה לברלין מזמינים משפחות צעירות לתפריט משפחתי מיוחד שכולו יוגש למרכז שולחן. מותנה במינימום הזמנה 30 ₪ לאדם. כתובת: רחוב הרב ברלין 1. להרשמה : 02-5666786

20:00 - כובשים את הלינק. עופר אסלן מהקצביה של עופר יעביר סדנת בשרים קרים, כבושים וחמים מנתחים שונים בלינק. מחיר: 170 ₪ כתובת: המעלות 2. להרשמה: 02-6253446. אורך הסדנה: כשעתיים.

20:00 - יקבים מתארחים. היקבים הטובים בארץ יגיעו לביקור ליום אחד ויספרו כיצד להתאים יין לאוכל – הרצאה והדגמה על ידי מומחי היקב וארוחה בליווי יינות משתנים לכל מנה. בהרשמה מראש. לבירור מקום האירוח היכנסו לעמוד האירוע.

21:00 - ענת מאיר ברדיו. ערב בשלני בירה ברדיו עם ענת מאיר, הברומאסטרית הראשונה בישראל. עלות למשתתף: 30 ₪ כולל בירה. >> לפרטים נוספים

23:00 - מריחים את הבוקר. סיור מאפיות עם אסתר סעד – סיור בעקבות הריח. מחיר: 40 ₪ כולל טעימות. נקודת המפגש תירשם בהרשמה לסיור. להרשמה: letsfoodit@gmail.com

>> לכל האירועים

תמונה בראש הדף: יחסי ציבור
תמונה חיצונית: שוק מחנה יהודה. צילום: תומר אפלבאום

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מה אוכלים בסוכות: מנות הטייק אווי המושלמות לסוכות
אוריינטופ - טעמים ונופים מגובה השמיים של ירושלים
בנג'מין: אוכל ישראלי באווירה של ביסטרו פריזאי
גורילה בר קפה – תמצאו פה את מנת החלומות הכשרה שלכם
ים, מלח וטעם: אנין ממשיכה להפתיע
בני הדייג בתל אביב (צילום: אלירן אביטל)
NOTO: סיפור אהבה איטלקי
כולנו אוהבים את מסעדת כולנו באשקלון
מסעדת מונא – פריז בירושלים
סטיקיית צדקיהו – לפעמים האוכל הוא רק תירוץ
בראסרי עין כרם – הבילוי המושלם