נגישות
נגישות

מסעדות בירושלים - כל מה שחדש

יש משהו בחורף הרומנטי של ירושלים שמעורר בנו תיאבון. אספנו אירועים קולינריים שמתרחשים במסעדות, ביניהם: ארוחה במסעדת רוף טופ עם שף מרסל ראבן, פסטיבל אוכל כפרי וסניף חדש של רשת בורגרים. חדשות קולינריות - 17/2

מסעדות בירושלים חדשות מהצלחת
מערכת  zap rest
תאריך פרסום: 18/02/2015, 15:00
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

פסטיבל אוכל כפרי במטה יהודה
ארבעה סופי שבוע של פסטיבל אוכל לכל המשפחה, שכולל: אירוח אתני ואותנטי ומאכלי עדות בבתים ובמסעדות, סדנאות בישול לכל המשפחה, מפגש עם יקבים ומבשלות האזור, אמנים מארחים לצד נופים ועוד. הפסטיבל יתקיים בין התאריכים 27/2 עד ה-20/3. את האירוע יזמו המועצה האזורית מטה יהודה ומחלקת התיירות. לכל מי שרוצה לשלב סיור בחבל ארץ ירוק ומכוסה בפריחה, ביקור במטעי זיתים, מנזרים, מושבים, קיבוצים, חוות צאן ויקבים, וכמובן לבקר בבתיהם של בשלנים, שוקולטיירים, ייננים ואמנים. >>לפרטים נוספים
פסטיבל מטה יהודה. צילום: אייל להט
המטבח של רמה: ארוחות קונספט
המטבח של רמה מארח בימים אלו סדרה של 3 ארוחות קונספט טבעוניות שתיצור מיה בן צבי, בוגרת מאסטר שף ונטורופתית מוסמכת, שלוקחת את האוכל הטבעוני למקום יצירתי ומקורי. הארוחה הראשונה כבר התקיימה. השנייה תתקיים ביום שלישי ה-3.3, ולכבוד פורים המנות הטבעוניות מתחפשות לאוזני המן. כל המנות יוגשו בצורת אוזני המן שונות, ויוגשו כטאפאסים שיוזרמו לשולחן. לדוגמא: מרק שומר ושורש סלרי בלחם שאור, לחוח סרפדים עם פריחולס, חציל עם ממרח אגוזים, מרציפן וטראפלס, לדר תותים ומוס אבוקדו. 18 ₪ למנה. הארוחה שלישית, יום שלישי ה- 31.3 – ארוחה של פרידה מהחורף והתחדשות חקלאית. מיה תבשל אספרגוס מהמשק של ברק ועידו ממושב קלחים, אבוקדו מחוות מקורה, בורגול ועדשים מכפר מנדא, ארטישוקים מנועם יעקובא מניר בנים, לימון כבוש מבית זייד, זעתר מהוואלאג'ה, ותותי מלאך מהוד השרון. 158 ש"ח לסועד. כדאי להזמין מקומות מראש.
המטבח של רמה, בכניסה ליישוב נטף. 053-9438350
המטבח של רמה. צילום: אירוס חיון
Roof Top מארחת
השף קובי בכר יארח היום, 17/2, במסעדת רופ טופ של מלון ממילא את השף מרסל ראבן ממסעדת Blue Bay in Monaco שזכתה בשבוע שעבר לכוכב מישלן ראשון. בין המנות בתפריט: פתיחים של השף קובי בכר – באו כמהין, מקרון בורגר, רביולי טונה אדומה ועוד. מילפיי פטריות ושורשים של השף ראבן, אוכף טלה בגריל פחמים ועוד. המחיר לסועד: 400 ₪.
רוף טופ, מלון ממילא, ירושלים. 053-6130223
רוף טופ. צילום: אפיק גבאי
בורגרים בירושלים
רשת בורגרים פותחת סניף בקניון הדר בירושלים, ותגיש שם את התפריט הרגיל. זה יהיה הסניף ה-61 של רשת בורגרים.
רשת בורגרים. צילום: אסף לוי

תמונה בראש העמוד: פסטיבל אוכל כפרי מטה יהודה. צילום: חיים רוז
תמונה בעמוד הבית: מסעדת רוף טופ. צילום: אפיק גבאי

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מה אוכלים בסוכות: מנות הטייק אווי המושלמות לסוכות
אוריינטופ - טעמים ונופים מגובה השמיים של ירושלים
בנג'מין: אוכל ישראלי באווירה של ביסטרו פריזאי
גורילה בר קפה – תמצאו פה את מנת החלומות הכשרה שלכם
ים, מלח וטעם: אנין ממשיכה להפתיע
בני הדייג בתל אביב (צילום: אלירן אביטל)
NOTO: סיפור אהבה איטלקי
כולנו אוהבים את מסעדת כולנו באשקלון
מסעדת מונא – פריז בירושלים
סטיקיית צדקיהו – לפעמים האוכל הוא רק תירוץ
בראסרי עין כרם – הבילוי המושלם