נגישות
נגישות

פסטיבל טעמים בעמקים - 17-28.1.2016

עשרה ימים של חגיגות שעוברות ממסעדה למסעדה, בין היקבים, בסיורים מודרכים ובסדנאות בקניונים. כל מה שהולך לקרות באירוע הקולינרי השנתי של הצפון – פסטיבל טעמים בעמקים

מסעדות בצפון חדשות מהצלחת
מערכת  zap rest
תאריך פרסום: 17/01/2016, 11:00
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email


זו השנה ה-12 למסורת פסטיבל טעמים בעמקים. לצד הארוחות והאירועים הקולינריים במסעדות המובחרות בצפון, תתקיים גם סדרת מפגשים עם החקלאים העובדים בשדות, בסיורי הכרות עם חקלאות שנות ה- 2000. תערוכות אומנים במסעדות וביקבים, הרכבים מוזיקליים מקומיים שינעימו את זמן המבקרים, טעימות מתוצרת העמק: יין, דבש, שמן זית לצד ירקות ופירות טריים ועוד.

במסעדות יערכו אירועים ויציעו ארוחות מלאות מנה ראשונה + עיקרית + כוס יין ב- 79 עד 109 ₪. הפסטיבל יתקיים בתאריכים 17 עד ה- 28 בינואר 2016, ימים א'-ה', ו' עד השעה 16:00 וביום שבת החל מהשעה 18:00.

המסעדות והשפים המשתתפים בפסטיבל
 אדלה - רמת ישי, אוקטגון - נהלל, בלה - בית שערים, דורון בר און - היוגב, טנדוקה (כשר) - יקנעם המושבה, לימוזין - רמת ישי, נילי כהן מינץ - בית לחם הגלילית (כשר), פינת האוכל החדשה – קריית טבעון (כשר), קימל בגלבוע, שלו ביער - קריית טבעון.

מנות לדוגמא: מול מרינייר בחמאה, יין לבן, בצלי שאלוט וברנואז של שומר וגזר (שלו ביער); פסטייה-עלי סיגר ממולא בשר טלה אפוי בתנור עם רוטב טחינה וסילאן בצד (אוקטגון); נתח קצבים 250 גרם על הגריל, בתוספת תבשיל חיטה ברוטב ציר בקר ושורשים (טנדוקה); פילה סלמון, מוגש עם פלחי סלק ברוטב טריאקי ותוספת לבחירה (אדלה).
שלו ביער. צילום: הדס ניצן
אדלה. צילום: הדס ניצן
היקבים המשתתפים
יקב הגבעה - קיבוץ גבע, יקב טוליפ - כפר תקווה, יקב סריג - מרחביה, יקב שדות - שדה יעקב. יקבי בנימינה ייקחו חלק מרכזי בצד הקולינארי של הפסטיבל ויציעו במסעדות המשתתפות מגוון יינות מסדרות היקב, במחירים אטרקטיביים בכוסות ובבקבוקים.

הכניסה חופשית לאירועים שיתקיימו בקניון חוצות אלונים. בין התאריכים 20-21.1 - סודות ממטבחי מסעדות הקניון, בשבת ה- 23.1 - שביל מונגש שהוכן על ידי רשת ניקוז ונחלים קישון, חנוכת שביל בין הטחנות לאורך נחל ציפורי. באירוע תחנות יצירה מחומרי טבע וחומרים בשימוש חוזר, דוכני אומנים ותוצרת מקומית ועוד. בסטריט מול ננעל את הפסטיבל עם סדנאות בישול בריא לכל המשפחה עם גילת רווה אור (28.1) ובשישי (29.1) יריד חקלאי מתוצרת מקומית עם בימת להקות צעירות מכל רחבי העמק. קרן קיימת לישראל ישלבו את טיולי שישי שבועי המודרכים בימים הסובבים את ט"ו בשבט הוא חג קק"ל, הטיולים פתוחים לקהל ללא תשלום ויסתיימו באתרים המשתתפים בחוויית "טעמים בעמקים". עמותת התיירות בעמקים בשיתוף המועצה האזורית עמק יזרעאל, המועצה האזורית מגידו ומועצת רמת ישי.

17 עד ה- 28 בינואר 2016.  
אוקטגון. צילום: הדס ניצןלימוזין. צילום: הדס ניצן
צילומים: הדס ניצן

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מה אוכלים בסוכות: מנות הטייק אווי המושלמות לסוכות
אוריינטופ - טעמים ונופים מגובה השמיים של ירושלים
בנג'מין: אוכל ישראלי באווירה של ביסטרו פריזאי
גורילה בר קפה – תמצאו פה את מנת החלומות הכשרה שלכם
ים, מלח וטעם: אנין ממשיכה להפתיע
בני הדייג בתל אביב (צילום: אלירן אביטל)
NOTO: סיפור אהבה איטלקי
כולנו אוהבים את מסעדת כולנו באשקלון
מוסד ליד הים - מועדון ארוחת בוקר
ברונו מארס בפארק הירקון – איפה אוכלים?
מסעדת הפופ אפ שולחן גלילי: ממטעמי המטבח הערבי
אדלינה - כשהמטבח הספרדי פגש את הגליל המערבי