נגישות
נגישות

חדשות קולינריות מהצפון - 4.3

הצפון הפורח מעלה את מפלס מצב הרוח, ופסטיבלים קולינריים גודשים את היערות. סדנת יינות במסעדת שלו ביער, יצרנים וחקלאים בפסטיבל כרמים וטעמים, סדנאות שף בפסטיבל תושבים מבשלים ועוד ממה שקורה עכשיו בצפון

מסעדות בצפון חדשות מהצלחת
מערכת  zap rest
תאריך פרסום: 04/03/2015, 15:00
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

BURGER SALE במרינדו עין גב
במרינדו עין גב יצאו במבצע של BURGER SALE - המבורגר טלה או עגל (220 גרם) ב-35 ₪. תוספות כמו צ'יפס, פירה ועוד יימכרו ב-12 ₪. וכוס בירה בזלת מרינדו (220 מ"ל) תימכר לצד ההמבורגר גם כן ב-12 ₪.המבצע תקף בימים א'-ד' מהשעה 12:00 ואילך. המסעדה פתוחה כל השבוע מהשעה 12:00 ועד אחרון הסועדים,
מרינדו, עין גב. 053-9443542

סדנת יינות בשלו ביער

ב-19.3 (יום חמישי) תארח מסעדת שלו ביער את סדנת היינות 'אבני החושן' לערב של יין ואוכל בסגנון Homemade. בחדר ה-VIP תיערך ארוחת ערב מושקעת עם סדרת היינות - בציר ידני, של אבני החושן, בליווי מנות מהמטבח הצרפתי- איטלקי. הערב ילווה בהסברים אודות סדרת היין והמנות המותאמות להם. עד 26 סועדים, יש להירשם ולשריין מקומות. לכבוד הערב, תוצע סדרת היינות למכירה במחירים מוזלים.עלות הערב לחברי מועדון (בהרשמה מוקדמת עד 8.3) - 185 ₪; בהרשמה מאוחרת המחיר הינו 205 ₪.
שלו ביער, שיכון אלה 2, קרית טבעון. 053-9444052

נעים להכיר: יאניביצ'י
אם עדיין לא שמעתם – יאניביצ'י היא מסעדת פיוז'ן ישראלית שנפתחה לא מזמן במושב בוסתן הגליל (בין עכו לנהריה). המטבח מציע שילוב של אוכל איטלקי וצרפתי שמתכתב עם הטעם הישראלי והערבי. מיכל גור לביא – ברקו, שפית המסעדה, ואבי פחימה – הבעלים, מאמינים שהמקום ירענן את התחום הקולינרי בסביבה. יאניביצ'י הוא שמו של חלבן הונגרי שעבד במבנה שבו נמצאת המסעדה (מבנה עתיק ששימש כמחלבה).
יאניביצ'י, בוסתן הגליל. 053-9369216
יאניביצ'י. צילום: יפית בשבקין
פסטיבל תושבים מבשלים
עיריית קריית ים ומדעפארק בשיתוף עם World Ort הקימו את פסטיבל תושבים מבשלים, שיימשך עד ה-6.3 ויארח למעלה מ-500 תושבים מבשלים עם מנות ביתיות, שוק איכרים וסדנאות בישול עם בכירי השפים בארץ. בפסטיבל תוכלו לאכול במקום או לקחת הביתה. יימכרו גבינות, ירקות ופירות, שמן זית, יין ועוד. המדעפארק יארח בכיתות המרכז סדנאות בישול וסדנאות אומן של שפים, ביניהן ישראל אהרוני, אייל שני, שאול בן אדרת, אבי לוי, אבי ביטון, אביב משה ועוד. >> לפרטים נוספים


פסטיבל ארץ כרמים וטעמים
בגני הנדיב בזיכרון יעקב מתוכנן להתקיים בפעם השנייה פסטיבל 'ארץ כרמים וטעמים' ב-25-26/3 (ימים רביעי וחמישי). בפסטיבל יציגו עשרות יקבים אזוריים, יצרני שמני זית ותוצרת חקלאית מהאזורים הר הכרמל ומורדותיו, עמק יזרעאל, בקעת הנדיב ומושבות הברון: זיכרון יעקב, בנימינה-גבעת עדה, עמק אלונה ועמק חפר. האורחים יוכלו לטייל בין המציגים, לפגוש את הייננים והיצרנים  ולטעום את תוצרתם. בנוסף, תוצג במקום תערוכת אומנים בשם Full Bodied שאצרה איה ברנהרד, בחסות יקבי בנימינה ובשימוש של בקבוקי ואלמנטים שקיבלו האומנים מיקב לצורך יצירת המיצגים השונים. >> פרטים באתר הפסטיבל
פסטיבל ארץ כרמים וטעמים. צילום: דויד סילברמן
טעם הטבע
ביום שבת, 7.3.15, ייפתח טעם הטבע ה-5 במשתלות יגור עם סדנת קינוחים ותבלינים טריים עם הקונדיטור דודו אוטמזגין. הסדנה תתקיים במטבח מיוחד שיוקם בשטח המשתלות ( בשעות 11:00 ו-13:00). במקביל יתקיים סדנת אפיית פיתות דרוזיות לילדים.  הפסטיבל יימשך כ-9 ימים, ובשבת (14.3) יגיע השף שאול בן אדרת לבשל מאכלים במשלבים תבלינים טריים. הכניסה לסדנאות ללא תשלום.
משתלות יגור, צמוד  למחלף יגור. 04-9848108
מרינדו עין גב. צילום: יחסי ציבור
תמונה בראש העמוד: מסעדת מרינדו. צילום: יחסי ציבור
תמונה בעמוד הבית: פסטיבל כרמים וטעמים. צילום: דויד סילברמן

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
עיראקי בלב חולון: טעמים עתיקים בקונספט מודרני
מה אוכלים בסוכות: מנות הטייק אווי המושלמות לסוכות
אוריינטופ - טעמים ונופים מגובה השמיים של ירושלים
בנג'מין: אוכל ישראלי באווירה של ביסטרו פריזאי
גורילה בר קפה – תמצאו פה את מנת החלומות הכשרה שלכם
ים, מלח וטעם: אנין ממשיכה להפתיע
בני הדייג בתל אביב (צילום: אלירן אביטל)
NOTO: סיפור אהבה איטלקי
מוסד ליד הים - מועדון ארוחת בוקר
ברונו מארס בפארק הירקון – איפה אוכלים?
מסעדת הפופ אפ שולחן גלילי: ממטעמי המטבח הערבי
אדלינה - כשהמטבח הספרדי פגש את הגליל המערבי