BURGER SALE במרינדו עין גב
במרינדו עין גב יצאו במבצע של BURGER SALE - המבורגר טלה או עגל (220 גרם) ב-35 ₪. תוספות כמו צ'יפס, פירה ועוד יימכרו ב-12 ₪. וכוס בירה בזלת מרינדו (220 מ"ל) תימכר לצד ההמבורגר גם כן ב-12 ₪.המבצע תקף בימים א'-ד' מהשעה 12:00 ואילך. המסעדה פתוחה כל השבוע מהשעה 12:00 ועד אחרון הסועדים,
מרינדו, עין גב. 053-9443542
סדנת יינות בשלו ביער
ב-19.3 (יום חמישי) תארח מסעדת שלו ביער את סדנת היינות 'אבני החושן' לערב של יין ואוכל בסגנון Homemade. בחדר ה-VIP תיערך ארוחת ערב מושקעת עם סדרת היינות - בציר ידני, של אבני החושן, בליווי מנות מהמטבח הצרפתי- איטלקי. הערב ילווה בהסברים אודות סדרת היין והמנות המותאמות להם. עד 26 סועדים, יש להירשם ולשריין מקומות. לכבוד הערב, תוצע סדרת היינות למכירה במחירים מוזלים.עלות הערב לחברי מועדון (בהרשמה מוקדמת עד 8.3) - 185 ₪; בהרשמה מאוחרת המחיר הינו 205 ₪.
שלו ביער, שיכון אלה 2, קרית טבעון. 053-9444052
נעים להכיר: יאניביצ'י
אם עדיין לא שמעתם – יאניביצ'י היא מסעדת פיוז'ן ישראלית שנפתחה לא מזמן במושב בוסתן הגליל (בין עכו לנהריה). המטבח מציע שילוב של אוכל איטלקי וצרפתי שמתכתב עם הטעם הישראלי והערבי. מיכל גור לביא – ברקו, שפית המסעדה, ואבי פחימה – הבעלים, מאמינים שהמקום ירענן את התחום הקולינרי בסביבה. יאניביצ'י הוא שמו של חלבן הונגרי שעבד במבנה שבו נמצאת המסעדה (מבנה עתיק ששימש כמחלבה).
יאניביצ'י, בוסתן הגליל. 053-9369216
פסטיבל תושבים מבשלים
עיריית קריית ים ומדעפארק בשיתוף עם World Ort הקימו את פסטיבל תושבים מבשלים, שיימשך עד ה-6.3 ויארח למעלה מ-500 תושבים מבשלים עם מנות ביתיות, שוק איכרים וסדנאות בישול עם בכירי השפים בארץ. בפסטיבל תוכלו לאכול במקום או לקחת הביתה. יימכרו גבינות, ירקות ופירות, שמן זית, יין ועוד. המדעפארק יארח בכיתות המרכז סדנאות בישול וסדנאות אומן של שפים, ביניהן ישראל אהרוני, אייל שני, שאול בן אדרת, אבי לוי, אבי ביטון, אביב משה ועוד. >> לפרטים נוספים
פסטיבל ארץ כרמים וטעמים
בגני הנדיב בזיכרון יעקב מתוכנן להתקיים בפעם השנייה פסטיבל 'ארץ כרמים וטעמים' ב-25-26/3 (ימים רביעי וחמישי). בפסטיבל יציגו עשרות יקבים אזוריים, יצרני שמני זית ותוצרת חקלאית מהאזורים הר הכרמל ומורדותיו, עמק יזרעאל, בקעת הנדיב ומושבות הברון: זיכרון יעקב, בנימינה-גבעת עדה, עמק אלונה ועמק חפר. האורחים יוכלו לטייל בין המציגים, לפגוש את הייננים והיצרנים ולטעום את תוצרתם. בנוסף, תוצג במקום תערוכת אומנים בשם Full Bodied שאצרה איה ברנהרד, בחסות יקבי בנימינה ובשימוש של בקבוקי ואלמנטים שקיבלו האומנים מיקב לצורך יצירת המיצגים השונים. >> פרטים באתר הפסטיבל
טעם הטבע
ביום שבת, 7.3.15, ייפתח טעם הטבע ה-5 במשתלות יגור עם סדנת קינוחים ותבלינים טריים עם הקונדיטור דודו אוטמזגין. הסדנה תתקיים במטבח מיוחד שיוקם בשטח המשתלות ( בשעות 11:00 ו-13:00). במקביל יתקיים סדנת אפיית פיתות דרוזיות לילדים. הפסטיבל יימשך כ-9 ימים, ובשבת (14.3) יגיע השף שאול בן אדרת לבשל מאכלים במשלבים תבלינים טריים. הכניסה לסדנאות ללא תשלום.
משתלות יגור, צמוד למחלף יגור. 04-9848108
תמונה בראש העמוד: מסעדת מרינדו. צילום: יחסי ציבור
תמונה בעמוד הבית: פסטיבל כרמים וטעמים. צילום: דויד סילברמן
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת