נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

צרפת בטבריה
שבוע הגסטרונומיה הצרפתי שיתקיים בארץ ב-7 ערים בין התאריכים: 15-21.2.15 יגיע גם לטבריה, שם יתארח במלון רימונים השף פאבריס מואיה ויעביר כיתת אומן לתלמידי מכללת רימונים. כמו כן, תתקיים ארוחת גאלה למען השלום בבית המלון. >> עוד פרטים על שבוע הגסטרונומיה הצרפתי

קינוחים חדשים במינה טומיי
ערן שוורצברד, הקונדיטור של מינה טומיי, יצר תפריט קינוחים חדש, שכולל בין היתר: פנקוטת כפיר ליים עם שמנת מתוקה, שוקולד לבן, פירות ורוטב פירות יער (32 ₪); וכוס קרמל עם אננס ופודינג אורז עם קרם קרמל, סלט אננס ובזיליקום על מצע עוגת קוקוס ושקדים עם פודינג אורז מבושל בחלב קוקוס ומעל קוויאר של פטל (32 ₪).
מינה טומיי, פלימן 8, מרכז קסטרא, חיפה. 1700-504506

חאפלה יזרעאלית במסעדת בלה
מסעדת בלה והשף עידן ליפשיץ מארחים את שף דורון בר-און לארוחה חד פעמית ביום שלישי, 24/2, בין השעות 17:30-22:30. האירוע יתקיים במסגרת שבוע "טעמים בעמק יזרעאל". בתפריט: מהים, מהשדה, מהמטע, מהפרדס ומהחוות בגדול ובקטן. מבחר מנות חלוקה SHARING החל מ-38 ₪ לסועד. בין השעות 17:30-19:00HAPPY HOUR  - כל הבר ב- 1+1 על כל משקאות  האלכוהול.
מסעדת בלה, מושב בית שערים. 053-9414924
חאפלה בבלה. צילום: בן כהן
טעימת היכרות ביקב דלתון
יקב דלתון יקיים חגיגת טו בשבט באווירה חורפית ביום שישי, 6 בפברואר. במסגרת החגיגה ייהנו המבקרים מטעימת יינות, פירות יבשים ועוד. בתוכנית: טעימת היכרות של מרלו רזרב 2012 וטעימת היכרות של עלמה BDX 2012 - בלנד של קברנה סוביניון, מרלו וקברנה פרנק. במקום יימכרו גבינות עזים של מחלבת ברקנית, ויהיו גם עוגות וקפה. ההשתתפות ללא תשלום.
יקב דלתון, פארק תעשיה דלתון, מרום הגליל. יום שישי, 6.2, בין השעות 10:00-14:00.

טעימת היכרות ביקב דלתון. צילום: רוני בלחסן>> לכל המסעדות בצפון הארץ
>> מסעדות בשר בצפון שכדאי להכיר

תמונה בראש העמוד: מלון גלי כנרת. צילום: רוני בלחסן
תמונה בעמוד הבית: מסעדת בלה. צילום: בן כהן

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
עיראקי בלב חולון: טעמים עתיקים בקונספט מודרני
מה אוכלים בסוכות: מנות הטייק אווי המושלמות לסוכות
אוריינטופ - טעמים ונופים מגובה השמיים של ירושלים
בנג'מין: אוכל ישראלי באווירה של ביסטרו פריזאי
גורילה בר קפה – תמצאו פה את מנת החלומות הכשרה שלכם
ים, מלח וטעם: אנין ממשיכה להפתיע
בני הדייג בתל אביב (צילום: אלירן אביטל)
NOTO: סיפור אהבה איטלקי
מוסד ליד הים - מועדון ארוחת בוקר
ברונו מארס בפארק הירקון – איפה אוכלים?
מסעדת הפופ אפ שולחן גלילי: ממטעמי המטבח הערבי
אדלינה - כשהמטבח הספרדי פגש את הגליל המערבי