נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

לברק צלוי בסגנון אסיאתי / שף יונתן רושפלד להרברט סמואל
מצרכים:
60 גרם ג'ינג'ר חתוך ל"שערות" (רצועות דקות במיוחד)
60 גרם בצל סגול חצוי ופרוס דק מאוד
60 גרם צ'ילי אדום חתוך ל"שערות"
5 עגבניות קלופות, מנוקות מזרעים וקצוצות
צרור כוסברה מפורק לעלים

לרוטב:
בזיליקום 20 גרם
סויה 200 גרם
שמן סומסום 60 גרם
ג'ינגר 100 גרם
צ'ילי אדום אחד
מיץ לימון 200 גרם
סוכר 500 גרם
מים 500 גרם
קורנפלור 40 גרם
למון גראס 20 גרם
>> להמשך המתכון
לברק צלוי, הרברט סמואל. צילום: יח

סלמון בשומשום וירקות מוקפצים / שף נדב מרום, קפה גרג
מצרכים:
2 יחידות סטייק סלמון של 250 גרם
כוס שומשום שחור ולבן
מעט טריאקי
1/4 כרוב לבן חתוך לרצועות דקות
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
חופן שעועית ירוקה
6 פטריות חתוכות לרבעים
חופן עלי פטרוזיליה ושני שיני שום קצוצים היטב
מעט שמן קנולה
מעט מלח ופלפל
>> להמשך המתכון 
סלמון בירקות מוקפצים. קפה גרג. צילום: אסף לוי
קציצות דגים וסלט קוסקוס עבה / סמדר וקנין (סמדי בומבה)
מצרכים לקציצות:
200 גר' דג נילוס
100 גר' דג  בקלה
1/2 חב' כוסברה
1/2 בצל
1 ביצה
1/2 כוס פירורי לחם
1 קופסא של רסק עגבניות
5-6 שיני שום
תבלינים
1 כפית כמון
1 כפית פפריקה
מלח

מצרכים לסלט משווי:
2 עגבניות
1 פלפל חריף
2 לימון כבוש (ננסיים, או 2 פרוסות)
7 שיני שום
שמן
מלח
>> להמשך המתכון 
 קציצות דגים וסלט משווי. צילום: נועם דוד
נסיכת הנילוס בסלרי, אפונה ושמיר / שף אבי שטייניץ
מצרכים:
אריזה של נסיכת הנילוס
כרישה חתוכה לפרוסות
ראש סלרי אמריקאי
גבעולי סלרי קצוצים
כוס וחצי אפונה ירוקה סנפרוסט
1/2 פלפל ירוק חריף פרוס
צרור  שמיר קצוץ
1/2 כוס מיץ לימון
6 כפות שמן  זית עדין 
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1/2 כפית מלח ים
לעיטור - אגוזי בונדוק קלויים קצוצים גס
>> להמשך המתכון 

נסיכת הנילוס בסלרי ואפונה. צילום: דניאל לילה
>> עוד מאות מתכוני דגים

תמונה בעמוד הבית: נסיכת הנילוס. צילום: דניאל לילה
תמונה בראש העמוד: מסעדת הרברט סמואל. צילום: יח"צ
 

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
עיראקי בלב חולון: טעמים עתיקים בקונספט מודרני
מה אוכלים בסוכות: מנות הטייק אווי המושלמות לסוכות
אוריינטופ - טעמים ונופים מגובה השמיים של ירושלים
בנג'מין: אוכל ישראלי באווירה של ביסטרו פריזאי
גורילה בר קפה – תמצאו פה את מנת החלומות הכשרה שלכם
ים, מלח וטעם: אנין ממשיכה להפתיע
בני הדייג בתל אביב (צילום: אלירן אביטל)
NOTO: סיפור אהבה איטלקי
וולנטיין דיי 2024 – מסעדות מומלצות לדייט ראשון
יום הפלאפל הבינלאומי – עשרת הפלאפליות הכי שוות שיש
מנות האורז הכי שוות שאסור לפספס!
פורים 2023 - איפה אוכלים אחרי העדלאידע?