נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

לשני סוגי  הקבב הבשריים נזדקק לאותן כמויות בשר:

600 גרם נתח אונטריב

400 גרם שפונדרה.

מבקשים מהקצב שיטחן את הבשר ויערבב לנו את שני הסוגים. את כל סוגי הקבב המדוברים עדיף לתבל ולקבב לצורה הרצויה/לשפד על שיפוד לילה לפני שצולים, לצורך חיבור הבשר והטעמים וכדי שלא יתפרק לנו על הגריל. 

לתיבול קילו קבב קלאסי

בצל לבן אחד קצוץ, לא דק מדי

1 כפית שום כתוש/קצוץ

שני חופנים פטרוזיליה קצוצה

מלח

בהרט

פלפל שחור גרוס

(מתבלים לפי הטעם) 

 

לתיבול קילו 'קבב עם פקעות ורדים ונענע'

בצל לבן אחד קצוץ לא דק מדי

1 כפית שום כתוש/קצוץ

שני חופנים נענע קצוצה

3 כפות אגוזי מלך קצוצים גס

1 כפית קינמון טחון

3 כפות פקעות ורדים טחונות דק

מלח

פלפל שחור גרוס

(מתבלים לפי הטעם)

 

לקבב הדגים

כדאי להשתמש בדגים שומניים כמו מוסר ים ובורי, מומלץ להוסיף מעט טונה אדומה או פלמידה לבנה. את בשר הדגים מומלץ לטחון במטחנת בשר ואפשר גם לקצוץ דק עם סכין למי שאין מטחנה. 

1 קילו דג נקי מעור ועצמות

2 בצלים סגולים קצוצים ומאודים במעט שמן קנולה

פלפל חריף אחד קצוץ דק

גרידה של 3 קליפות לימונים (רק הצהוב)

1/2 כפית קינמון

2 כפיות כמון

3 כפיות בהרט

מלח

פלפל לבן

(לתבל לפי הטעם) 

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
עיראקי בלב חולון: טעמים עתיקים בקונספט מודרני
מה אוכלים בסוכות: מנות הטייק אווי המושלמות לסוכות
אוריינטופ - טעמים ונופים מגובה השמיים של ירושלים
בנג'מין: אוכל ישראלי באווירה של ביסטרו פריזאי
גורילה בר קפה – תמצאו פה את מנת החלומות הכשרה שלכם
ים, מלח וטעם: אנין ממשיכה להפתיע
בני הדייג בתל אביב (צילום: אלירן אביטל)
NOTO: סיפור אהבה איטלקי
וולנטיין דיי 2024 – מסעדות מומלצות לדייט ראשון
יום הפלאפל הבינלאומי – עשרת הפלאפליות הכי שוות שיש
מנות האורז הכי שוות שאסור לפספס!
פורים 2023 - איפה אוכלים אחרי העדלאידע?