נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

שם השף: אסף דוקטור

מסעדות: האחים, קרפצ'יו בר

הכי אוהב לבשל: "פסטה טרייה"

לא אבשל לעולם: "סייטן" (מאכל העשוי מחלבון הגלוטן המצוי בחיטה. הסייטן נפוץ בעיקר כתחליף בשר)

שילוב מרכיבים מנצח: "גבינה בשלה וריבה"

אם לא הייתי שף: "הייתי מעצב"

הכי אוהב בעבודה: 
"שאנשים לוקחים את הביס הראשון ומהנהנים עם הראש לאישור"

הכי מעצבן בעבודה: "שאנשים מחזירים מנה של פלפל חריף כי הוא חריף להם".

לא יכול בלי: "לאבנה"
מסעדת האחים. צילום: בועז לביא

השראה: "שוק הכרמל"

חרטות: "אין, לומדים להוציא את המקסימום גם מטעויות"

ספק מוערך: "עלה עלה"

מסעדה מועדפת: "פרונטו"

אוכל בבית: "המסעדה זה הבית"

ארוחה בלתי נשכחת: "ארוחת שבע מנות ושבע כוסות יין ביקב 'וילה אנטינורי' בטוסקנה"

חולם לבשל ל...: "ארנסט המינגווי ז"ל"..

חולם לפתוח מסעדה ב...: "כל המטרופולינים המובילים בעולם"
אסף דוקטור. צילום: סטודיו שרית מור

הפנטזיה האולטימטיבית: "להקים מסעדה משפחתית בגליל, עם משק פעיל של חקלאות וצאן"

רקע מקצועי: שף מסעדות 'קרפצ׳יו בר' ו'האחים' כבר שבע שנים

צילומים: סטודיו שרית מור

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
עיראקי בלב חולון: טעמים עתיקים בקונספט מודרני
מה אוכלים בסוכות: מנות הטייק אווי המושלמות לסוכות
אוריינטופ - טעמים ונופים מגובה השמיים של ירושלים
בנג'מין: אוכל ישראלי באווירה של ביסטרו פריזאי
גורילה בר קפה – תמצאו פה את מנת החלומות הכשרה שלכם
ים, מלח וטעם: אנין ממשיכה להפתיע
בני הדייג בתל אביב (צילום: אלירן אביטל)
NOTO: סיפור אהבה איטלקי
מה כדאי לכם לאכול באזור  הכנרת?
מהפכת הקפה
בירה מליגה אחרת
אכלו אותה?