שם השף: אסף דוקטור
מסעדות: האחים, קרפצ'יו בר
הכי אוהב לבשל: "פסטה טרייה"
לא אבשל לעולם: "סייטן" (מאכל העשוי מחלבון הגלוטן המצוי בחיטה. הסייטן נפוץ בעיקר כתחליף בשר)
שילוב מרכיבים מנצח: "גבינה בשלה וריבה"
אם לא הייתי שף: "הייתי מעצב"
הכי אוהב בעבודה: "שאנשים לוקחים את הביס הראשון ומהנהנים עם הראש לאישור"
הכי מעצבן בעבודה: "שאנשים מחזירים מנה של פלפל חריף כי הוא חריף להם".
לא יכול בלי: "לאבנה"
השראה: "שוק הכרמל"
חרטות: "אין, לומדים להוציא את המקסימום גם מטעויות"
ספק מוערך: "עלה עלה"
מסעדה מועדפת: "פרונטו"
אוכל בבית: "המסעדה זה הבית"
ארוחה בלתי נשכחת: "ארוחת שבע מנות ושבע כוסות יין ביקב 'וילה אנטינורי' בטוסקנה"
חולם לבשל ל...: "ארנסט המינגווי ז"ל"..
חולם לפתוח מסעדה ב...: "כל המטרופולינים המובילים בעולם"
הפנטזיה האולטימטיבית: "להקים מסעדה משפחתית בגליל, עם משק פעיל של חקלאות וצאן"
רקע מקצועי: שף מסעדות 'קרפצ׳יו בר' ו'האחים' כבר שבע שנים
צילומים: סטודיו שרית מור
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת