מסעדת יאסו הוקמה בשיתוף עם השף אביב משה. היא מגדירה את עצמה כ"טברנה יוונית" ומגישה אוכל יווני אותנטי כמו סופלקי, שווארמה יוונית ומנות ים תיכוניות של פירות ים. בערב הופכת המסעדה לטברנה אמיתית עם מוסיקה יוונית שמחה, והרבה ריקודים. הבר הגדול שבמקום מציע למבלים גם בקבוקים שלמים של אלכוהול וכמובן כמה סוגים של אוזו. מדור "שאלון שף" מברר עם טל הולצר, שף המסעדה, מה הוא הכי אוהב לבשל, מה לא יבשל לעולם, ומה מעצבן אותו בעבודה.
הכי אוהב לבשל: "בשר אדום ודגים נאים"
לא אבשל לעולם: "לא אוכל לעולם בננות, אבל אין מרכיב שאני לא מוכן לבשל"
שילוב מרכיבים מנצח: " דגים טריים וחומרי גלם אסייאתים"
אם לא הייתי שף: "הייתי ברוקר"
הכי אוהב בעבודה: "לעבוד עם אנשים ולייצר להם חוויה"
הכי מעצבן בעבודה: "מנסה לא להתעצבן ולקבל את הטוב עם הרע"
לא יכול בלי: "האקשן והטירוף של הסרוויס"
השראה: "שף אביב משה-בזכות הרוגע והחיבור עם הסביבה"
חרטות: "לא מאמין בחרטות, בסוף הכל מסתדר לטובה"
ספק מוערך: "זיקו דגים"
מסעדה מועדפת: "בית תאילנדי"
אוכל בבית: "ג'אנק פוד וממתקים"
ארוחה בלתי נשכחת: "מסעדת PERSE של שף תומס קלר"
חולם לבשל ל... "שמעון פרס"
חולם לפתוח מסעדה ב... "ברצלונה"
הפנטזיה האולטימטיבית: "לפתוח ביום מן הימים מסעדה בסגנון ספרדי "
רקע מקצועי: שף מסעדת יאסו תל אביב. עבר בעבר ב- MESSA, מיט בר הרצליה, רפאל , אמיצ'י ויבנה מונטיפיורי
כתבות נוספות של מערכת REST PRO
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת