חוף TOPSEA בתל אביב משיק את עונת הרחצה
חוף TOPSEA (צמוד לחוף הילטון) משיק תפריט חדש לקראת עונת הרחצה. את התפריט בנה השף יהונתן בורוביץ'. בין המנות החדשות: הרינג מלוח, כדורי פלאפל על מצע טחינה, סלק וגבינת עזים, סלק קיסר, שקשוקה במחבת רותחת, שניצ-בורגר, דג דניס שלם. שעות פתיחה: ימים א'-ה' 08:00-24:00, שבת 07:00-24:00.
תפריט קיץ בלימה ניפו
המסעדה היפנית-פרואנית Lima Nippo מתחדשת עם תפריט קיץ. בין המנות שיוגשו: טאקי פורל ים, ירקות צלויים, קינואה אדומה, אנדיב צלוי, סינטה יאקי ניקו ועוד. בנוסף, תפריט טעימות חדש של 7 מנות במחיר של 195 ₪ לסועד (מינימום זוג) טוסטדות, סלסת לימה ניפו; סביצ‘י מיקס דגים, היביסקוס, קולורבי ופיטאיה טרדיטו סלמון; מיסו מנגו חציל בטמפורה, ריבת צ‘ילי דג (משתנה על בסיס יומי); קינואה שחורה, פונזו מלפפון סינטה יאקי ניקו, סלט סלקים פיקנטי וקינוח.
>> ואלו הן עשר המסעדות הכי מומלצות על ידי גולשי רסט
מסעדת המבורגרים חדשה בקריית אונו
בלונדי, בורגר ג'וינט חדש בקריית אונו, נפתח לאחרונה בבעלות קבוצת מסעדנים שעומדת בראש KISU הסמוכה, FU SUSHI בירמיהו בתל אביב וגם NOOCH ברמת השרון. בתפריט: המבורגר סינגל 100 גרם (28 שקלים); המבורגר דאבל 200 גרם (36 שקלים); קריספי צ'יקן בורגר - חזה עוף בציפוי פריך (28 שקלים); צ'יקן בורגר - חזה עוף על הפלנצ'ה (28 שקלים) ועוד. גולת הכותרת לצד ההמבורגרים היא צ'יפס כמהין ועירית או צ'יפס פרמז'ן.
תל אביב EAT
שלושה לילות של חגיגה קולינרית, שיבשלו מיטב השפים: חיים כהן, מאיר אדוני, אבי לוי, מירב ברזילי ועוד שפים ומסעדות שיגיעו אל גן צ'ארלס קלור בין התאריכים 24-26 במאי, החל מהשעה 18:00. האירוע הופק על ידי עיריית תל אביב.
בורגר בר חדש בחולון
העיר חולון מתחדשת בגורדוס בורגר בר - מסעדה חדשה המעוצבת בהשראת העיר לאס-וגאס, ומציעה מנות המבורגר לצד קוקטיילים מעניינים. המסעדה ממוקמת במתחם "לה פארק" בפארק פרס בחולון. בתפריט: סן רמו / ספגטיבורגר איולי פסטו, עלי אייסברג פריכים, בצל בבלסמיקו, מוצרלה – פרמז'ן, פרוסות מלפפון חמוץ, פרוסת עגבנייה וקריספי ספגטי מעל (69 שקלים); אלן דלון / בורגר שרמנטי עם פטריות מוקפצות וחזה אווז, מיונז, חרדל גרגרים אייסברג, עגבנייה, ריבת בצל ורוטב רוקפור (69 שקלים) ועוד.
תפריט הקוקטיילים מציע: AQUARIUS - קוקטייל ברד, על בסיס קוקוס אננס רום ולימון, בטעם מרענן של קוקוס ואננס. מוגש באקווריום זוגי /אקווריום כנופיה (89/62 שקלים); HALOWEEN 3 - קוקטייל בטעם ארומטי-פירותי, על בסיס וודקה ציטרון על פאמפקין. מומלץ בתוספת עשן (47 שקלים) ועוד.
מסעדת השדרה פאן-פוד נפתחה
בלוקיישן של מסעדת השדרה 34 נפתחה לפני מספר ימים מסעדת השדרה פאן פוד בניצוחם של השפים ניצן רז ואלדד ששון. שניהם עבדו במסעדות מובילות בעולם וביחד שילבו כוחות בסושי סמבה ובאונו. מנות מהתפריט: סינייה טלה - טחינה, לימון כבוש, שיפקה, זיתים, פטרוזילייה, צ'ילי הבית. 54 שקלים; שורטריבס - אסאדו ברוטב טונקטצ'ו, פירה תפוחי אדמה ובצל פריך. 79 שקלים; ספגטי שרימפס - רוטב קארי יפני פטריות, עגבניות שרי, בייבי תרד ושעועית. מנות פתיחה ב-15 שקלים (חומוס, קרפצ'יו סלק ועוד); 3 מנות פתיחה ב-39 שקלים. עסקיות בימים א'-ה' בין השעות 12:00-17:00.
רשת לחם ארז חוגגת 20
רשת לחם ארז חוגגת עשרים שנות פעילות, ולרגל החגיגה יצטרפו מנות חדשות לתפריט. בין המנות: ארטישוק צלוי וברולה גבינת בר על מצע קרם פלפלים ועלי בייבי טריים; לביבות כרישה על מצע צזיקי, שמן זית ונגיעות סלסה עגבניות; סלט עדשים וארטישוק, קוביות פלפל אדום טרי, עדשים שחורות, בצל סגול, עלי בייבי, פטרוזיליה, עלי תרד ואגוזי מלך, בתיבול ויניגרט סלק על מצע של טחינה ויוגורט ועוד.
מעדנייה חדשה ברמת החייל
בימים אלה פותחת את דלתותיה אגתה (Agatha), מעדנייה ובית אוכל בקונספט ייחודי. המקום פרוש על שטח של 220 מ"ר ברמת החייל. באגתה מאות סוגים של גבינות ונקניקים. יש גם יוגורטים, פסטות איטלקיות, הרינג וטונות, ריבות, חמאות צרפתיות, פטריות כמהין שלמות ועוד מעדנים. לצד החנות יפעל בר-אוכל בהגשה למספר מצומצם של שולחנות ובר ישיבה נעים בהם ניתן יהיה לשבת לכוס יין ולאכול מנות המתבססות, בדומה לכריכים שיוצעו למכירה בשעות הצהריים, על מגוון מוצרי המעדנייה.
פסטיבל אביב - זמן גליל מערבי
שלושה ימים של טיולים, תרבות, קולינריה ויין בגליל המערבי. בפסטיבל יציגו יקבי בוטיק, גבינות, עוגות, כריכים ומעדנים של יצרני בוטיק מהגליל. כמו כן, יהיו סיורים קולינריים וטיולים מודרכים באזור; אירועי מוסיקה ותרבות; פינות יצירה ועוד. פרטים נוספים באתר זמן גליל מערבי. הפסטיבל יתקיים בימים חמישי עד שבת, 19-21 במאי.
תפריט צהריים במסעדת אלומה
שף מיכאל כץ מציג באלומה (מסעדת השף הבשרית החדשה במלון קראון פלאזה) תפריט ארוחת צהריים החל מחודש מאי במחירים מיוחדים. ארוחה בת שתי מנות - ראשונה ועיקרית או עיקרית וקינוח ב-90 שקלים, וארוחה בת שלוש מנות - ראשונה, עיקרית וקינוח ב-110 שקלים. בין המנות: קבב דגים עם בצל מדורה ועגבניות ולצד מג'דרה; סלמון צלוי ברוטב הולנדייז; סרדינים כבושים בשמן אריסה ביתית ועוד.
מסעדת ים 7 מתחדשת
ממסעדת חוף המגישה מאכלים פשוטים, הפכה ים 7 למסעדה אלגנטית המציעה תפריט המשלב בין השראה מקומית לטעמים מהמזרח הרחוק. בין המנות: סלט פירות ים תאילנדי עם שרימפס וקלמארי, אטריות שעועית וירקות; פלאפל הודי עם חומוס ואפונה ולצד צ'אטני מנגו; בורגר משפונדרה ואנטרקוט; מטבוחה שרימפס עם שעועית לבנה ופרנו. רמות ים 122, הרצליה.
קיץ בחצר גולדמן
תפריט הקיץ של מסעדת חצר גולדמן, בחוף יפו, יכלול מנות כמו: סלט שוק; ריזוטו שחור; דגי רשת מטוגנים; ניוקי ערמונים עם מחית כמהין; בייבי קלמרי על הפלאנצ'ה עם שעועית לבנה; סטייק מוסר ים ברוטב ציר דגים וירקות שורש; אוסובוקו טלה ועוד.
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת