טאבולה - הרצליה
מסעדה איטלקית ים-תיכונית, הממוקמת בלב הרצליה פיתוח בסופה של שדרת עצים עתיקת יומין ומרהיבה; מזרקת מים קטנה בכניסה, נוף ירוק, גזעי עץ בתוך המסעדה, מפות לבנות וגוונים חמים של אדמה ויין. התפריט מתבסס על טהרת המטבח האיטלקי, ותמצאו בו מנות המשלבות פסטות טריות ופירות ים, כשעל כולן נסוכים רטבים מיוחדים. מנות הילדים מושקעות לא פחות ובר הסלטים מרשים.
הצצה לתפריט: קוביות פולנטה ופטריות בציפױ פריך עלֹ מצע איולי (34 שקלים); פטה כבד מוגש לצד קונפיטורת השף ובליװי צנימים (42 שקלים); קלמרי בציפוי פריך, מוגש בליװי רוטב איולי (52 שקלים); טריו קמפנלה אל אוליו - עגבניות שרי, עגבניות מיובשות, זיתי קלמטה ואגוזי מלך בשמן זית, בזיליקום ושום (54 שקלים); לזניה - שכבות תרד ובשר ברוטב בשמל ועגבניות (72 שקלים); ניוקי דולצ'ינאה - ניוקי עם פרוסות עוף ואװז, בזיליקום ועגבניות מיובשות בשמנת ופרמזן (73 שקלים); פרגיות צלױות במרינדִה איטלקית, מוגש עם תוספת לבחירה (73 שקלים); קדירת פילה אמנון, מוגש על מצע עלי תרד, גזר ותפוחי אדמה ברוטב שמנת ופרמז'ן (92 שקלים).
טאבולה, הנשיא יצחק בן צבי 75 הרצליה, 052-9787258
אלורה שרונים – הוד השרון
סניף שרונים של המסעדה האיטלקית התל-אביבית, שמציע כמו אחיו, חוויה נעימה ואוכל משובח.
בתפריט פיצות ופוקאצ'ות שנאפות בטאבון הלבנים, שיובא במיוחד מאיטליה, ומגוון עשיר של מנות בהשראת המטבח הטוסקני עם נגיעה ים-תיכונית של דגים ופירות ים.
הצצה לתפריט: מולים ברוטב רוזה אניס (42 שקלים); סלט אלורה - עגבנייה, בצל, פטה ובזיליקום (28 שקלים); סלט רועים עם עלי תרד, אורוגולה, צנונית, ארטישוק רומאי, שרי מנומרת, פטריות, זיתי קלמטה, מוצרלה די באפלו ופיצוחים בשמן זית בלסמי (56 שקלים); קרוסלה מיקס פטריות בשמנת כמהין ויין לבן (64 שקלים); ניוקי ערמונים - ניוקי ביתי, ערמונים, שום, יין לבן, עגבניות מיובשות, אורגולה ונגיעות שמנת (71 שקלים); רביולי ריקוטה כמהין עם אספרגוס, ארטישוק, שרי מנומרת, יין לבן ומחית כמהין (71 שקלים); פיצה בייקון, ביצה, פרמג'אנו ואורוגולה (64 שקלים).
אלורה, הרקון 2 הוד השרון, 053-9380560
טרבין - הרצליה
מסעדה בדואית, שבה האוכל הוא חלק מהחוויה הכללית במקום, שכן האורחים מוזמנים לבחור אם לשבת בישיבה בדואית מסורתית בשעת האכילה או סביב שולחנות. במקום נערכים גם ערבי קריוקי בליווי מנחה מנוסה ו- DJמוכשר, וכל ערב ממשיך למסיבת ריקודים שמחה, שבה כולם מוזמנים להצטרף לחגיגה.
הצצה לתפריט: סלט בדואי עם מלפפון, עגבנייה, כרוב אדום ובצל סגול קצוץ דק בליווי טחינה; המבורגר טלה של 250 גר' של נתח בשר טלה משובח, עשוי על גריל מוגש על לחמנייה, מיונז, קטשופ, חסה, בצל מטוגן, מלפפון חמוץ בליווי צ'יפס; כריך טרבין עם קבב טלה מוגש עם טחינה, חסה ועגבנייה בליווי צ'יפס; נודלס אנטריקוט ופלפלים - נתחי אנטריקוט עסיסיים מוקפצים עם פלפלים, נבטים ופטריות בסויה וצ'ילי מתוק חריף; שקשוקה בלקנית עם חצילים קלויים וקישואים.
טרבין, ברקת 5 הרצליה, 053-4247677
מאי פלייס - הרצליה
מסעדה אסיאתית תאילנדית, המציעה מבחר עשיר ומרשים של מנות וטעמים, במחירים שווים לכל כיס. המסעדה נגישה לנכים ופתוחה בשבת. יש גם תפריט טבעוני עשיר.
הצצה לתפריט: מרק קארי ירוק/ אדום על בסיס חלב קוקוס, קארי ירוק/אדום, פטריות, בצל, גמבה, חציל ובזיליקום. עוף או טופו (49 שקלים); מי יוק - אטריות תרד מוקפצות עם כרוב, ברוקולי, בצל ירוק, בצל פטריות (37 שקלים); פאד וון סן - אטריות שעועית מוקפצות עם נטפי ביצה, פטריות, בצל, בצל ירוק, נבטים ובוטנים (37 שקלים); עוף באננס - עוף בציפוי קריספי מוקפץ עם אננס וירקות (46 שקלים); פאד קפאו - עוף/ בקר מוקפץ בצל פלפל פטריות ובזיליקום מוגש עם אורז לבן (46/49 שקלים).
מאי פלייס, בן גוריון 16 הרצליה, 053-9344958
ניין בר - הרצליה
סניף מרינה הרצליה של רשת הברים והמסעדות. בהתאם למסורת של ניין בר, תמצאו במקום תפריט מפנק, הן ברמת האוכל והן ברמת האלכוהול, מוסיקה טובה ונוף מהמם. המקום פתוח 24 שעות ביממה ואפשר לשבת בתוך המסעדה או באזור החיצוני אל מול עשרות הסירות העוגנות במרינה והבריזה הנעימה שמגיעה מהים.
הצצה לתפריט: קרפצ'יו פילה בקר - פרוסות דקיקות של פילה בקר בליווי שמן זית ובלסמי לצד טוסטונים (68 שקלים); עוף בטמפורה - רצועות עוף בציפוי טמפורה בליווי מיונז פיקנטי (50 שקלים); סטייק פרגית, מוגש עם אורז בליווי רוטב טריאקי לצד תוספת לבחירה: אורז/ תפו"א פרוס מטוגן/ שעועית מוקפצת / טבעות בצל / צ'יפס / אורז מוקפץ לצד סלט קצוץ (76 שקלים); האסיאתית של ניין בר - נתחי פילה בקר מוקפצים עם חצילים, בצל ירוק, ופטריות שמפיניון ברוטב אסיאתי על בסיס סויה וג'ינג'ר. מוגש עם אורז לבן (74 שקלים); מרק ראמן - בקר / עוף, פטריות, עגבניות שרי, באק צ'וי, אטריות אודון ונבטים (56 שקלים).
ניין בר, השונית 2, קניון ארנה הרצליה, 053-9385713
אקסטרים פיצה - כפר סבא
פיצה מבצק דק הנאפה על תנור גז, עם רוטב ביתי מיוחד, גבינת מוצרלה איכותית ומבחר עצום של תוספות ביד רחבה - פטריות טריות גדולות, זיתים ירוקים ושחורים, עגבניות, בצל, פלפל ירוק וחריף, תירס, חצילים, אננס, טונה, אנשובי וגבינה בולגרית. בנוסף לפיצות, מציע המקום מנות נוספות כגון מלאווח ביתי, לחם שום עם תוספות וקינוחים מפתים.
הצצה לתפריט: שני מגשי L(75 שקלים); פיצת Blue Label - אקסטרה גבינה + פטריות (59 שקלים); Wings אקסטרים - 10 יח' כנפיים עם רוטב צ'ילי מתוק / חריף לבחירה (20 שקלים); פיצת Drift Extreme – פפרוני, פלפל חריף ובצל (69 שקלים); פיצת Willy Extreme- פפרוני, אננס ובצל (69 שקלים).
אקסטרים פיצה, ויצמן 24, כפר סבא, 072-3270104
מטעים - זיכרון יעקב
בית קפה-מסעדה שממוקם בגני הנדיב הקסומים ובבסיסו מיזם חברתי, בשיתוף עמותת עלם והעמותה לנוער במצבי סיכון, המכשיר בני נוער בסיכון לעבודה במקצועות המטבח. התפריט חלבי וכשר, ומציע מגוון ארוחות בוקר, משקאות בריאות סחוטים במקום, סלטים רעננים, פסטות ומנות עיקריות.
הצצה לתפריט: שקשוקה מעגבניות בשלות, ביצים, חצילים וגבינת פטה, מוגש עם טחינה, זיתים, סלט קצוץ, חלה חמה ושתיה (57 שקלים); פסטה לינגוויני ספינצ'י - קוביות סלמון, שום, יין לבן, רוטב שמנת עשיר ותרד (56 שקלים); נתח סלמון אפוי בשמן זית, עגבניות מיובשות, עשבי תיבול ולימונים (96 שקלים); רביולי בטטה ברוטב שמנת פטריות (54 שקלים).
מטעים, גני רמת הנדיב, זיכרון יעקב, 053-9440325
מרתף היין - זיכרון יעקב
מסעדת בשרים וגורמה הממוקמת במבנה בן למעלה מ-160 שנה, ששימש בית מעצר בימי התורכים. עמוס מרוז, אבא של גיא מרוז, מפיק ואיש תיאטרון, היגר לזיכרון-יעקב לפני יותר מ-20 שנה והפך את המקום ההיסטורי למרתף יינות רומנטי, שמארח כיום זוגות אוהבים, המובלים על-ידי עמוס בין כוסות ובקבוקי היין לעבר ארוחה זוגית מושלמת.
הצצה לתפריט: ארוחה זוגית של גבינות צאן, עיזים וכבשים ממחלבות היוקרה בארץ ופרובנס בצרפת (190 שקלים); ארוחת בשר מעושן כשר לשניים - בקר ואווז ברוטב המרתף (190 שקלים); נתח אווז במעטפת גבינת קשקבל לשניים (250 שקלים); נתח חזה אווז מעושן כשר ברוטב המרתף (250 שקלים).
מרתף היין, המייסדים 56 זכרון יעקב, 053-9442965
מריפוסה קיסריה
מסעדה מודרנית של שלושת השפים מאיר אלאלוף, חביב משה ויומי לוי, השוכנת במתחם מועדון הגולף שבקיסריה. התפריט מסקרן, אך נגיש וכולל מנות דגים, בשר, פירות ים וספיישלים שמתחלפים בכל יום.
הצצה לתפריט: סשימי דג ים עם שמן עלי קארי, יוגורט יוזו, סורבה ליים, כוסברה, צ׳ילי ומלפפון (58 שקלים); ריזוטו פטריות פורצ׳יני עם חמאה, פאף אורז בר (54 / 88 שקלים); סלמון במרינדה אסייתית עם קרם תפוח אדמה ויוזו, סלטון מלפפונים, בוטנים וכוסברה (102 שקלים); פסטת חלמונים, פנצ׳טה מעושנת של טלה, תרד, שום, חלמון כבוש ופרמז׳אנו (86 שקלים); מחבת תאילנדי של פירות ים- קרם קוקוס, קפיר ליים, למון גראס, ג׳ינג׳ר וצ׳ילי (142 שקלים).
מריפוסה, מתחם מועדון גולף קיסריה, 053-4276666
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת