נגישות
נגישות

מסעדות מומלצות במתחם שרונה תל אביב

במתחם שרונה בתל אביב יש אינספור מסעדות והבחירה קשה, אז כדי להקל עליכם ריכזנו כאן את המומלצות שביניהן. קבלו את המובילות שבמסעדות במתחם הכי חו"לי בתל אביב

מסעדות בתל אביב חדשות מהצלחת
יערית טרבלסי
תאריך פרסום: 14/06/2017, 10:00
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

מתחם שרונה הוא השילוב המושלם בין היסטוריה לחדשנות. בין אורבניות לטבע. בין שקט להמולת ילדים צוהלים. אין ספק שמאז ששופץ ונפתח, הפך המתחם לאחד מהמקומות היפים ביותר בעיר. באופן טבעי, יש לא מעט מסעדות במתחם שרונה, אז ריכזנו עבורכם את המומלצות שבהן:


קלארו
המסעדה המוערכת של השף רן שמואלי, שממוקמת במבנה טמפלרי מתאפיינת במטבח פתוח, ובתפריט שמציע מנות בהשראת ספרד, צרפת, איטליה, טורקיה, יוון, לבנון וישראל. התפריט מתעדכן באופן כמעט יומי, בהתאם לזמינות חומרי הגלם שכולם, לרבות הירקות, הפירות, הבשר, הדגים ושמן הזית, הם מתוצרת ישראלית מקומית מתוך תפישת עולם התומכת בתעשייה המקומית ואחריות לסביבה.

הצצה לתפריט: דג ים נא - טבולה של פריקי, חמציץ, יוגורט, עגבניות (48 שקלים); מפלדיני - ראגו בקר בבישול ארוך, פרמז'ן (82 שקלים); קציצות דגים- רוטב חריימה, חומוס, כוסברה, שמנת חמוצה, חלה (136 שקלים); המבורגר קלארו - בייקון, לחמניית בריוש, צ'יפס, רוטב ברביקיו, ירקות מוחמצים (88 שקלים); מלבי - קולי פטל, פיסטוק מסוכר, קדאיף (42 שקלים); טראפל קינג סייז - מוס שוקולד חלב, אגוזי לוז מקורמלים, קרם אנגלז (45 שקלים).
קלארו, אלוף דוד אלעזר 30, תל אביב. טלפון: 053-9365741
קלארו

טייגר לילי
מסעדה תאילנדית אותנטית עם ניחוחות של שווקים תאילנדים מקומיים, עליה מנצח בגאון השף יניר גרין. התפריט מגוון ומציע מנות צמחוניות, אוכל תאילנדי, פירות ים, תבשילים ומנות ללא גלוטן.

הצצה לתפריט: יאם טואה - סלט שעועית ירוקה, עוף/שרימפס/ טופו עם בצל סגול, משחת צ‘ילי, שבבי קוקוס קלוי, נענע, קריספי שאלוט, חלב קוקוס וביצה קשה מעל (39 שקלים); גאנג קאי-וואן - תבשיל חלב קוקוס בקארי ירוק עם שרימפס/טופו/עוף, חציל, בזיליקום, פלפל אדום, שעועית ירוקה ואפונה (74 שקלים); סי קורנג מו יאנג - ספריבס לבן (600 גר‘) בסגנון תאילנדי, מושרים בסויה, שום וגרגרי כוסברה, עשויים על הגריל ברוטב תמרינדי, רוטב דגים, כוסברה וצ‘ילי. מוגש עם שעועית ירוקה טריה צרובה על הגריל, בצל ירוק, כוסברה וקריספי שאלוט (98 שקלים).
טייגר לילי, אלוף קלמן מגן 3, תל אביב. טלפון: 053-9380556
טייגר לילי

קמפאי סטריט ווק
סניף שרונה של רשת המסעדות האסיאתיות התוססות. התפריט משלב אוכל רחוב אותנטי עם פיוז'ן קולינארי, תוך הקפדה על שימוש בחומרי גלם איכותיים וטריים.

הצצה לתפריט: ביף באנז - שתי לחמניות סיניות מאודות עם נתחי בקר צלוי, שאלוט, כוסברה, בצל ירוק וחסה עם איולי הוי-סין פיקנטי. מוגש עם מלפפון כבוש ביתי (42 שקלים); קוריאן ביף רול - אגרול קוריאני במילוי בקר צלוי עם אטריות שעועית, שום , ג׳ינג׳ר ובצל ירוק, מוגש עם רוטב צ׳ילי קוריאני (22 שקלים); תאי צ׳ילי שרימפס - אטריות עם שרימפס ברוטב צ׳ילי תאילנדי פיקנטי, כרישה, כרוב, בצל ירוק, כוסברה, נענע, שום, למון גראס ונבטים (59 שקלים); ספיישל ספייסי טונה רול- במילוי טונה קצוצה, קרם טוגראשי, שבבי טמפורה, מלפפון ובצל ירוק, עטוף באבוקדו, קרם יוזו וטוביקו שחור  (46 שקלים).
קמפאי סטריט ווק, אוסולדו ארניה 9, תל אביב. טלפון: 053-9367270

מינה טומיי מרקט
מסעדת שוק אסיאתית של השף משה בדישי. המטבח מבוסס על חמישה שווקים במזרח הרחוק שמרכזים לתוכם את תמצית התרבות המקומית ומשלבים בהרמוניה טעמים, ריחות, צבעים, שפות, מנהגים, צלילים, צפיפות וסקרנות: הודו, ויטנאם, קוריאה יפן ותאילנד.

הצצה לתפריט: קארי גואה - קארי צהוב עם עוף/טופו, חלב קוקוס, עדשים, קשיו, בצל, אפונה, נענע, כוסברה, מוגש עם אורז (59 שקלים); בומביי באטר צ’יקן - שיפודי פרגית ביוגורט וקשיו, גראם מסאללה, ארוגלה, בצל סגול, נאן שום וכוסברה (72 שקלים); סי פוד נודלס - עוף/שרימפס, קלמארי, מולים, קארי אדום, אטריות ביצים, אפונה, בזיליקום, שעועית ירוקה, במבו שוט וצ‘ילי (62/67 שקלים); הו צ‘י מין פפר - פירות ים/ נתחוני סינטה, רוטב פלפלת ויטנאמי, במיה, עשבי תיבול וסטיקי רייס (86 שקלים); מג׳יק גוגסו - בשר טחון, אטריות ביצים, בוק צ׳וי, שעועית, נבטים, בצל ירוק, כוסברה, מג׳יק צ׳ילי ורוטב צ׳זה (64 שקלים).
מינה טומיי, הארבעה 17, תל אביב. טלפון: 053-6130332
מינה טומיי

מקס ברנר
רשת מקס ברנר נולדה בישראל בשנת 1996 מתוך המחשבה ששוקולד הוא לא רק טעם, אלא חומר שנוגע בכל תחומי החיים והרגש – שוקולד הוא מתנה רומנטית ואינטימית, אך הוא גם חומר גלם שנסחר בבורסה. הוא נמכר כתכשיט בחנויות יוקרה, טועמים אותו כמו יין והוא מושא לפנטזיות. כיום מונה רשת מקס ברנר מעל 50 סניפים בשש מדינות שונות ברחבי העולם, בהם גם הסניף בשרונה מרקט.

הצצה לתפריט: סלט חלומי קריספי- עלי בייבי, עגבנייה, גמבה צהובה, מלפפון, בצל סגול, קוביות גבינת חלומי קריספית, תערובת של אגוזים וגרעינים קלויים ברוטב שמן זית ולימון (56 שקלים); טליאטלה - ברוטב שמנת ועשבי תיבול, מוקפצת בפטריות שמפניון וכמהין (59 שקלים); וופל של בוקר- וופלים חמים, פטריות קצוצות בשמן כמהין, גבינת מוצרלה נמסה וביצת עין מעל (54 שקלים); שוקולטה איטלקית - שוקולד מרוכז עם קרם וניל, מוגש בשלושה טעמים: מריר, חלב ולבן (26 שקלים); שוקולה לבן מפולי קקאו - טרינידד ארומה עדינה של וניל ומרקם קרמי רך (22 שקלים). 
מקס ברנר, אלוף קלמן מגן 3, תל אביב. 053-9379487

ביר גרדן
גינת השיכר העברית הראשונה הממוקמת בבית כריסטיאן קיבלר. מוסד חברתי ומקרב לבבות, שמקורו בתרבות הבילוי הבווארית במאה ה-19. כדי לתת למקום את המראה והתחושה האותנטיים של אותו מוסד ותיק, הוא עוצב עם שולחנות ארוכים, שמולם יכולים לשבת סועדים רבים יחדיו על ספסלי עץ, ומתהדר במלצריות בתלבושת מסורתית, שמגישות לאורחים את המשקאות בכוסות ענק.

הצצה לתפריט: פטה כבדים - ריבת בצל ואניס, ולחם דגנים קלוי (39 שקלים); קורנדביף עשוי במקום - מוגש עם חמוצי הבית ומבחר חרדלי הבית (42 שקלים); בייגל סלמון מעושן - קרם פרש, בצלים סגולים, חסה אייסברג, איולי חזרת מוגש בליווי ביצה חצי קשה (46 שקלים); חצי תרנגולת (החצי הטוב) על הגריל בעשבי תבלין מהגינה, וירקות צלויים (79 שקלים); קייז נשמרן - מעדן אוסטרי עשוי קרעים של פנקייק, אבקת סוכר, קצפת קלילה ודובדבני אמרנה (36 שקלים).
ביר גרדן, אלוף אלברט מנדלר 3, תל אביב. טלפון: 053-7933469

ניטן תאי 
מסעדת שף תאילנדית יוקרתית המשלבת בין מוסיקה, ריקודים ואוכל. המנות מיוצרות ב-5 טכניקות בישול תאילנדיות מסורתיות: מים – אידוי ומי ים, אינר פיס – תנורי אבן, זריחה – בריאות גולדן סאן – קריספי וזהוב וסאונד – צליל רחש הלהבה.

הצצה לתפריט: סאקה קאו רול - עוף פחמים, כבד אווז, ליצ׳י, כוסברה תאילנדית, ויניגרט שזיף הדרים; גולדן סאם - מוסר באפייה, כורכום, צ'ילי, אגדאשי פטריות; פיוארו שרימפס - שרימפס, כמהין, ברביקיו, עלי שיסו, אומלט פאד-תאי, מג׳יק צ׳ילי קראנצ׳, רוט תאילנדי; סשי סשימי - דג לבן, גבעולי בצל קייצי, מיסו יוזו מנדרין, אגוזי לוז; מנדרה דאק - וון-טון רול, מרגז, סצ'ואן, פיסטוק ירוק, בזיליקום תירס צעיר.
ניטן תאי, הארבעה 21, תל אביב. טלפון: 053-4245672
ניטן תאי

קתרינה בר יין
מרתף יין מיוחד השוכן באחד המבנים הטמפלריים היפים ביותר, ומעוצב כמעין חנות עתיקות. במקום תמצאו מבחר עצום של יינות מהארץ ומחו"ל, המוגשים לצד טאפאסים חינניים, ברוקסטות, גבינות ונקניקים, וכן הפתעות ונשנושים שמשלימים את החוויה הקולינרית ושמחמיאים ליינות שאותם הם מלווים.

הצצה לתפריט: כרובית מתוקה וחייכנית - כרובית בטחינה גולמית וסילאן (27 שקלים); סלט של הלב - לבבות ארטישוק, מלפפונים, שרי, בצל סגול, זיתים ירוקים, פטה (32 שקלים); פיצת שף - רוטב עגבניות, מוצרלה, בצל סגול, שרי, זיתים ירוקים, בייבי מוצרלה, בזיליקום (51 שקלים); פצצבטה - גבטה חמה וקראנצ'ית, 2 סוגי ממרחים סודיים, מוצרלה ושלל תוספות (44 שקלים).
קתרינה בר יין, אלוף דוד אלעזר 17, תל אביב. טלפון: 053-9378748
קתרינה

ברנז'ה
מסעדה ספרדית הממוקמת בתוך מבנה טמפלרי היסטורי שמשתרע על פני 3 קומות ומרפסות: בקומת הקרקע נבנה החלל סביב מטבח פתוח, הדומה בתפישתו למסעדות בברצלונה. בקומה השנייה ממוקם בר באווירת לאונג', ובקומה השלישית נמצא הסלון, שמעוצב כסלון אורחים גדול עם אלמנטים עיצוביים המושפעים מעיצוב המסעדה והבר בקומות התחתונות. התפריט הוא תפריט שף ים-תיכוני עם נגיעות ספרדיות.

הצצה לתפריט: ארטישוק צלוי וגבינת עיזים (24 שקלים); קוקי סאן ז'אק - עטוף בחזה אווז מעושן על קרם כרובית (39/75 שקלים); סלט פירות ים- חסה, עגבניות שרי, אבוקדו, שרימפס, קלמרי ואיולי טרגון (59 שקלים); פאייה ירוקים - אורז ספרדי, ציר ירקות, זעפרן, ברוקולי, שעועית ירוקה, אספרגוס, עגבניות, צ׳ילי ופטרוזיליה (150/85/45 שקלים); קדירת פירות ים - שרימפס, מולים, קלמרי, סרטנים, סקאלופ בציר סרטנים (69/130 שקלים). 
ברנז'ה, אלוף דוד אלעזר 15, תל אביב. טלפון: 053-9365799
ברנז'ה

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
סושי לנשים בהריון של ניני האצ'י (צילום: באדיבות המקום)
מנה  של מסעדת כרמים (צילום: נועם פריסמן)
סושי של TYO (צילום: באדיבות המקום)
ארוחת בוקר באלנה
אייר קפה: מקום מושלם לאירוע
מסעדות מומלצות לארוחה משפחתית
מסעדות מומלצות ברמת החייל
מסעדות מומלצות במתחם שרונה
דרבי בר דגים: מסעדת הבית של חובבי הז'אנר
בוצ'רי דה ברילוצ'ה - עיירה ארגנטינאית בלב תל אביב
בית ויס התחדש: ברוכה הבאה פוזיטינו
ברונו מארס בפארק הירקון – איפה אוכלים?