בראש השנה, לא טוב לאכול לבד. לכן, הזמין פז רובינזון את קובי ביטן - השף של מלון קראון פלאזה, את שורטי - שפית מסעדת 'לילה' וכוכבת משחקי השף ואת בלוגרית האוכל רותם וינשטוק ויחד, הם פתחו שלושה שולחנות לראש השנה. אז איזו טראומה רומנטית התעוררה אצל קובי בגלל הגפילטע פיש, איך הגיבה רותם וינשטוק לרגל קרושה, מה גרם לפז לפצוח בשירה ובעיקר - מאיפה תזמינו את ארוחת החג שלכם? כל התשובות בסרטון שלפניכם.
סמרקנד שנפתחה ב-1995, פותחת שולחן עם הסלטים הצבעוניים, כיסונים ומאפים מבית המטבח הבוכרי, בשילוב מסורת הטעמים של המטבח האוזבקי, לצד מנות קבב, כבש ועוד מבחר בשרים וקינוחים מנצחים שסוגרים כל ארוחה או אירוע פרטי.
מה בתפריט לראש השנה?
צ'יבורקי, מנטו, אושפלו, דושפרה לקיץ, קבב, רולדה
טווח מחירים
260-280 ש"ח
מסעדת סמרקנד, דרך בן צבי 34, תל אביב
להזמנת משלוח לחג - 053-8095212
צילום: סמרקנד
לאורית מוסקוביץ' שייסדה את מיטש, חשוב שהאותנטיות והטעמים של המטבח הרומני המסורתי יגיעו אל החך שלנו בצורה שהיא לא פחות ממושלמת. סיורי השווקים של מיטש מביאים את הקבב והנקניקייה הרומנים המוכרים, סלטים גולמיים איכותיים ועוד הרבה הפתעות.
מה בתפריט לראש השנה?
כבד קצוץ גביע 250 גרם, איקרא רומנית אסלית – 250 גרם, גביע חמוצים, חציל רומני – 250 גרם, מארז מיטש 1.2 קילו – 14 יחידות או נקניקייה רומנית- רגילה או פיקנטית – 8 יחידות במארז.
טווח מחירים
250-290 ש"ח
מיטש, תל אביב.
להזמנת משלוח לחג: 054-7503052
צילום: מיטש
מסעדת קיטון של השפית אורנה רסקין מזמינה את מי שאוכל יהודי קלאסי בנשמתו - להגיע ולטעום את המנות היהודיות המסורתיות של גפילטע פיש, כרוב ממולא ורגל קרושה, לצד מבחר סלטים, מנות ראשונות מצוינות, כמו מרק קרפלעאך ועוד תוספות מנצחות.
מה בתפריט לראש השנה?
גפילטע ליחידה, חזרת אדומה 250 גרם, ראש דג קרפיון- ראש דג ממולא, כבד קצוץ, מרק קרפלעאך, רגל קרושה, סלט קולסלואו 500 גרם, כרוב ממולא 2 יחידות, שפצלה 500 גרם.
טווח מחירים
320-350 ש"ח
מסעדת קיטון, דיזנגוף 145 תל אביב.
להזמנת משלוח לחג: 053-9379307
צילום: קיטון
חג שמח ושנה טובה וטעימה לכולם!
**חלק מהמסעדות המופיעות בכתבה הינן לקוחות rest, אך נבחרו ללא שיקולים מסחריים
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת