נגישות
נגישות

נפלאות הכופתאות: איך מכינים ניוקי כמו שצריך?

איך תשיגו מרקם רך ונימוח, אבל יציב וממכר? באיזה סוג של תפוח אדמה מומלץ להשתמש ואילו רטבים יקפיצו את המנה? מוטי סופר, שף ובעלים של מסעדת רונימוטי בתל אביב, עם כל הטיפים למנה האיטלקית האהובה

המלצות קולינריות חדשות מהצלחת
מערכת  zap rest
תאריך פרסום: 17/10/2018, 13:00
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

הזמנתם אורחים, קניתם מצרכים, פיניתם את היום ועכשיו צריך להשקיע. אם החלטתם ללכת לכיוון איטלקי (שתמיד מנצח) עשו זאת כמו שצריך, עם המתכון המפורט של המומחה מוטי סופר, שף ובעלים של מסעדת רפובליקה דה רונימוטי מתל אביב. בסרטון הבא השף מלמד אותנו צעד-צעד את רזי הניוקי - החל מבחירת תפוחי האדמה, המינונים הנכונים, ועד הרוטב הנכון שישלים את המנה. צאו לדרך ובהצלחה.

לה רפובליקה די רונימוטי - מזא"ה 5, תל אביב 053-9444003
לכל המסעדות האיטלקיות הטובות בתל אביב
להזמנת שולחן - לה רפובליקה די רונימוטי

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה

תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
 ים סטייל ויין משובח בריהאב: בר היין של השפית רימה
לכבוד גמר ליגת האלופות: מסעדות גרמניות וספרדיות
האיטלקיה בתחנה – להרגיש את נאפולי בנווה צדק
ביסטרו 56: הנאה מאוכל, נוף קסום ואווירה קסומה
מסעדת השף M37 - המסעדה שלא תרצו לפספס
פורטו – מטבח ים תיכוני: אווירה נעימה ואוכל משובח
סוהו: אסיאתית אמיתית ראשון לציון
חדש ומלוח: אנין  המסעדה החמה של ים המלח נפתחה
איפה אוכלים בחול המועד פסח 2024? מסעדות כשרות ומומלצות
מה לאכול בזמן מלחמה? 5 מאכלים שעוזרים להפחית מתח וחרדה
הצבא צועד על קיבתו: מצפון לדרום - העמותות שמאכילות
הצטיידות לשעת חירום: המזון הנכון בשעת חירום