נגישות
נגישות

עשינו עסק: תכירו את עסקית הצהריים החדשה של קאב קם

אטריות טריות שנעשות במקום מדי יום, עוף מטוגן במשרה תאילנדי עם סטיקי רייס וחצר שטופת שמש שתשלים את הפינוק באמצע היום – קאב קם, האחות הקטנה של בית תאילנדי, מאריכה שעות פעילות ופתוחה גם לעסקיות צהריים

עסקיות חדשות מהצלחת
מערכת  zap rest
תאריך פרסום: 02/07/2018, 10:00
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

לפני כשנתיים נרשמה שמחה גדולה וציפיות נלהבות בקרב הפודיז בישראל, כשלק ויריב מלילי (בית תאילנדי) הודיעו על כוונתם לפתוח בשעה טובה מקום נוסף בתל אביב. זאת אחרי יותר מ-20 שנה של פעילות יציבה במסעדה הוותיקה שלהם בית תאילנדי, שנחשבת מיום פתיחתה לאחת המסעדות המוערכות, היציבות והאהובות בארץ. וכך לפני קצת יותר משנה נפתח בקול תרועה קאב קם – בר-מסעדה מסקרן ומבטיח, שמספק חוויה ייחודית של אוכל בדגש על התאמתו לאלכוהול.

קאב קם - לפרטים נוספים
עוד עסקיות שוות בתל אביב
המסעדות האסיאתיות הטובות בארץ
מתגלגלים: סושיות מומלצות ברחבי הארץ

פירוש המושג קאב קם מתייחס לצורת בילוי, מפגש שמח של חברים או משפחה שכולל אוכל בהמשכים ושילובו עם האלכוהול הנכון - על כן טבעי היה שבחודשים הראשונים פעל המקום בשעות הערב בלבד. עם הזמן ולאור דרישת הקהל, התפריט התרחב, הווליום מעט ירד והקונספט התהדק. כתוצאה מכך החליטו במקום לפתוח גם בשעות הצהריים, ולהציע עסקית כיפית במיוחד שתספק חוויה קלילה ונעימה בשיא היום.

 אותנטיות מלאה בסטייל. מנה מתוך העסקית של קאב קם (צילום: בן יוסטר)

מה אוכלים כאן?

בתפריט הקבוע של המקום תמצאו מנות ייחודיות שמתבססות על קוייטיאו ( koytiyau ) - אטריות טריות שנעשות במקום ומבוססות על אורז וטפיוקה לפי הנוסחה הסודית של שף המקום יריב מלילי. מנה נוספת שתופסת מקום של כבוד בתפריט היא באמי - ”מרק יבש" שעשוי מאטריות דקות של ביצים וחיטה, בתיבול סויה שחורה ותוספת כיסונים פריכים.

מנה מתוך עסקית הצהריים של קאב קם (צילום: בן יוסטר) הכל עשוי במקום. מנת באמי של מסעדת קאב קם (צילום: בן יוסטר)

הארוחה העסקית בקאב קם כוללת מנת קוייטיאו או באמי, בתוספת של שתיה לבחירה (בירה סינגה, חליטות תה קר של למון גראס הנסחט במקום, או שתיה קלה) – במחיר 68 שקלים. במנות: קוייטיאו גאי יאנג - נתחי פרגית עסיסיים על הגריל, פאק בונג, נבטים, כוסברה, בצל ירוק, בוטנים ושום מטוגן; קוייטיאו נאה טון - נתחי אונטריב מבושלים בקדירה עם כוכבי אניס, זרעי כוסברה והל ירוק, פאק בונג, כוסברה, בצל ירוק ובוטנים; באמי גאי טוט - כרעי עוף פריכים מפורקים מהעצם, עם פאק בונג, נבטים, כוסברה ושום מטוגן; ובאמי טהו - טופו במשרה תאי, פטריות שימאג'י ומלך היער. אם תרצו להוסיף כמה שקלים וללכת על אפשרויות נוספות, תוכלו ליהנות גם מפלה פאד קין – 450 גרם של נתחי לברק שלם על הווק, עם פטריות שימאג'י ויער לצד אורז יסמין לבן (98 שקלים); וגאי טוט סום טאם – כרעי עוף בטיגון ארוך, לצד סלט פפאיה וסטיקי רייס (76 שקלים).
העסקית מוגשת במקום בימים ראשון-חמישי, בין השעות 12:00-17:00.

קאב קם – לינקולן 11, תל אביב 03-6889960

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
עיראקי בלב חולון: טעמים עתיקים בקונספט מודרני
מה אוכלים בסוכות: מנות הטייק אווי המושלמות לסוכות
אוריינטופ - טעמים ונופים מגובה השמיים של ירושלים
בנג'מין: אוכל ישראלי באווירה של ביסטרו פריזאי
גורילה בר קפה – תמצאו פה את מנת החלומות הכשרה שלכם
ים, מלח וטעם: אנין ממשיכה להפתיע
בני הדייג בתל אביב (צילום: אלירן אביטל)
NOTO: סיפור אהבה איטלקי
ג'מס כובשת את הארץ – הבירה המנצחת במודיעין
בירה ואוכל טוב – החזון הציוני של ג'מס כפר סבא
אדלינה - כשהמטבח הספרדי פגש את הגליל המערבי
איפה אוכלים בשר שבושל בבטן האדמה? בטוסקנה הישראלית