נגישות
נגישות

תחזיקו חזק: גלידה עם זהב 23 קראט הגיעה לנווה צדק

וניל ממדגסקר וכמהין, שוקולד משובח עם מלח הימלאיה או גלידת אסאי מצופה זהב? הגלידרייה התל אביבית אניטה משיקה נבחרת חדשה של גלידות שיעשו לכם חשק לשים עניבה

חדשות האוכל חדשות מהצלחת
מערכת  zap rest
תאריך פרסום: 16/07/2018, 14:00
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

בימי קדם, הרבה לפני שהרשתות החברתיות שימשו תווך בין חלומות למציאות, שילוב זהב במטבח היה נראה כמו פנטזיה יוקרתית ששמורה לקונדיטוריות בוטיק מפונפנות אי שם בפריז. מאז, עברו כמה פילטרים וטרנדים בנהר, והשימוש בזהב הפך רווח ונגיש יותר במגוון תחומים בחיינו. לצד שילובו בטקסטיל, עיצוב, ואפילו במוצרי הקוסמטיקה החדשניים, הזהב מתחיל לצוץ גם במאכלים ובעיקר באגפי המתוקים של מסעדות מושקעות. הראשונה להביא לנו את הצבע הפוטוגני למיינסטרים היא הגלידריה התל אביבית אניטה, שמשיקה בימים אלה קולקציית פרימיום חדשה וזוהרת מאי פעם, אותה היא מציעה בסניף הדגל שלה בנווה צדק.

אניטה - לכל הסניפים
חופש טעים: מסעדות מומלצות עם ילדים
איפה אוכלים ביפו?

המסעדות השוות של מתחם התחנה בתל אביב

גלידריית אניטה פועלת בזירה התחרותית של תל אביב קרוב לשני עשורים, וידועה כמקור למקוריות ואיכות בכל מה שנוגע לגלידות ייחודיות בייצור עצמי. שנה שעברה הפתיעה אניטה והשיקה גלידה מיוחדת שמותאמת לכלבים מתוך מחשבה על קהל הלקוחות האדוק וכמות ההולכים על ארבע שקיימת בעיר. השנה החליטו במקום לפנות דווקא ליצר הסקרנות שלנו ובעיקר לפיד הצבעוני שרובנו מחזיקים. לדברי עדי אביטל, מבעלי הרשת: "20 שנה אחרי שהקמנו את ANITA אנחנו מבקשים גם השנה להביא בשורה חדשה בתחום הגלידה עם יצירתיות וחדשנות. בקיץ הקרוב נביא את קולקציית ANITA GOLD- טעמי גלידה נוצצים, ייחודיים ופוטוגניים שהופכים את חווית הגלידה ליוצאת דופן".

גלידה מהקולקצייה המוזהבת של אניטה (צילום: אפיק גבאי)הכל זהב. גלידה מהקולקצייה המוזהבת של אניטה (צילום: אפיק גבאי)

בכדי להפוך לאכיל עובר הזהב תהליך מכני בו מתקבלים עלים דקיקים, שבבים קטנים או אבקה – וכך ניתן להגישו במאכלים וקינוחים. באניטה משלבים את הזהב בשלל צורותיו כמו פתיתים, רוטב ואפילו ציפוי שמכסה את כל הגלידה במלואה – כל זה מגיע עם נבחרת טעמים אקסקלוסיבית בהם וניל מדגסקר עם כמהין ושבבי זהב 23 קראט; שוקולד עשיר עם מלח הימלאיה ושבבי זהב 23 קראט; וגלידת אסאי בשילוב פיתיתים מוזהבים (17 שקלים למנה רגילה, 22 שקלים לבינונית ו-26 שקלים למנת ג'מבו).

גלידה מהקולקצייה המוזהבת של אניטה (צילום: אפיק גבאי)יש גם ברוטב. גלידה מהקולקציה המוזהבת של אניטה (צילום: אפיק גבאי)

את שלל הטעמים בקולקציה תוכלו למצוא כאמור בסניף הדגל של אניטה ברחוב שבזי 40 בנווה צדק תל אביב. בסניפים האחרים של הרשת (שרונה ופלורנטין) יוגש לאורך העונה טעם אחד מתחלף. לכו להצטנן בסטייל.

גלידה מהקולקצייה המוזהבת של אניטה (צילום: אפיק גבאי)תמיד כולם קראו לה. גלידה מהקולקצייה המוזהבת של אניטה (צילום: אפיק גבאי)

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
עיראקי בלב חולון: טעמים עתיקים בקונספט מודרני
מה אוכלים בסוכות: מנות הטייק אווי המושלמות לסוכות
אוריינטופ - טעמים ונופים מגובה השמיים של ירושלים
בנג'מין: אוכל ישראלי באווירה של ביסטרו פריזאי
גורילה בר קפה – תמצאו פה את מנת החלומות הכשרה שלכם
ים, מלח וטעם: אנין ממשיכה להפתיע
בני הדייג בתל אביב (צילום: אלירן אביטל)
NOTO: סיפור אהבה איטלקי
החופש לאכול: גיל ולירון ב"סוהו" עם תפריט לסוכרתיים
ילדה, סוכר? מה לנויפלד, סוכרתיים ומסעדות? 
גמר מאסטר שף - נבחרת החלומות
יוליה בנמל - הארוחה הכי יפה ביום