כבר עשר שנים שרשת רק בשר, שהחלה את דרכה ב-2008, מופיעה בחלומות הטעימים ביותר של קרניבורי ארצנו. המסעדה הראשונה ברשת הוקמה ברחוב סלמה בתל אביב ותוך ארבע שנים הפכה לאימפריה קטנה של מסעדות בשר, החולשת על סניפים ברמת החייל, ראשון לציון וחיפה. בנוסף מפעילה הרשת שירות קייטרינג ומפיקה סדנאות בשרים מיוחדות כמו סדנת "מאסטר על האש", שמאפשרת לכל חובב נפנוף להפוך לגריל מן מקצועי תוך שעות ספורות. כמו כן בכל אחת ממסעדות הרשת ניתן לקחת הבית מגוון עצום של נתחי בשר מוכנים לצלייה, החל מחזה אווז, דרך אוכף טלה וכלה באנטריקוט ברילוצ'ה.
רק בשר תל אביב - לכל הפרטים
רק בשר רמת החייל - לכל הפרטים
רק בשר ראשון לציון - לכל הפרטים
רק בשר חיפה - לכל הפרטים
עסקיות או לא להיות
תפריט העסקיות האטרקטיבי של רק בשר, מוגש בימי חול בלבד, בין 19:00-12:00 (יש לפנות את השולחן עד 19:00). ומה בדיוק קורה במשך שבע השעות המופלאות האלה בסניפי הרשת? לקוחות המקום מקבלים 20% הנחה על פילה שאטו, פילה מיובא ואנטריקוט ישראלי ו-40% הנחה כמעט על כל סוגי הבשרים אחרים (למעט פילה ישראלי, כבד אווז, טומהוק וואגיו). מעניין לדעת כי בסניף הפועל ברמת החייל, ישנו תפריט ייחודי של ארוחות עסקיות, הכוללות מנה ראשונה, שתייה, תוספת לבחירה ומנה עיקרית, במחירים הנעים בין 88-48 שקלים.
תפריט ייחודי שישמח כל קרניבור. רק בשר:
הקונספט שכבש אותי
האלמנט המשמעותי ביותר שמייחד את רק בשר, מעשרות מסעדות הבשרים המשובחות שבהן בורכה ארצנו, הוא הקונספט: החוויה שממתינה לכם ברק בשר, מתחילה בכוס של יין הבית, שתוגש לכם בחינם ברגע שבו תיכנסו למסעדה. ואם תרצו שתישאר מלאה, כל שעליכם לעשות זה לשלם 29 שקלים בלבד וליהנות מיין ללא הגבלה למשך כל הארוחה.
בשלב הבא יובילו אתכם אחר כבוד לוויטרינת הבשרים של המסעדה, שבה תוכלו להתרשם ממבחר הנתחים המובחרים, לבחור את הנתחים שמתחשק לכם להכיר מקרוב ולתת לצוות הקצבים המיומנים לקחת את זה משם. לאחר מכן תגיעו לשולחן, תיקחו עוד לגימה מהיין ותעיינו בתפריטים. כי עם כל הכבוד לנתחים שיעלו בהמשך על שולחנכם, כשיושבים ברק בשר, חובה להזמין לפחות ראשונה אחת (אם לא שתיים).
הכוונה היא למשל לסינטה צרובה על הגריל המוגשת על מצע של פלפלים קלויים ועלי בייבי (סלט רק בשר), אמפנאדס בליווי צ'ימיצ'ורי ביתי ואיולי צ'יפוטלה, חציל קלוי בליווי סלסת עגבניות וטחינה ופטה כבדי עוף המוגש לצד ריבת עגבניות שרי.
היישר מהאש. צלעות של רק בשר (צילום: באדיבות המקום)
בוא איתי לפסטיבל
בשש השנים האחרונות, מתקיים אחת לחודש פסטיבל בשרים בכל מסעדות הרשת. מדובר במשתה הכולל שישה סוגי בשרים, מבחר מגוון של מנות ראשונות ואחרונות ומובן שגם יין הבית נכנס לתמונה. כל זה מוגש ללא הגבלה, כשהישיבה היא סביב שולחנות אבירים. הפסטיבל מתקיים ביום שלישי האחרון של כל חודש ומומלץ מאוד להזמין מקום מראש, בשל הביקוש האדיר לחוויה המדליקה. ההשתתפות בפסטיבל מבטיחה לכם סיומת מושלמת וטעימה במיוחד לחודש שצלחתם. לחיים!
רק בשר תל אביב, דרך סלמה 19. 053-9424610.
רק בשר רמת החייל, ראול ולנברג 14, תל אביב. 053-9424614
רק בשר ראשון לציון, שמוטקין 10. 053-9424651
רק בשר חיפה, שדרות בן גוריון 15. 053-9424666
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת