ספייסי ובועט. נקניקיות בקר וגבינה בליבירה (צילום: אנטולי קרימינצקי)
בסופ"ש הקרוב (1-4 בנובמבר 2018) תערוך מסעדת ליבירה החיפאית פסטיבל לוהט שיעיר לכם את התיאבון. ליבירה החליטה לבדוק את רמת הסיבולת של הסועדים שלה לחריף, ותגיש מנות בועטות, עשירות בצ'ילי תאילנדי, צ'יפוטלה וחלפניו וכמובן 2 בירות חריפות שבושלו במיוחד לפסטיבל.
חוץ מתפריט מסקרן שיוגש לאורך הסופ"ש, תערוך ליבירה תחרות אכילת חריף ביום שישי, ה-2 בנובמבר בשעה 12:00. אם תרצו להוכיח את רמת ההתמודדות שלכם עם חריפות תוכלו לקחת חלק באירוע ואולי תזכו בפרסים שווים במיוחד כמו אירוח בצימר, מארז מוצרי בירה ושובר לארוחה. התחרות תפתח באכילת פלפלים ומנות פיקנטיות, כאשר דרגת החריפות תוגבר משלב לשלב והזוכה יהיה זה שיצליח לאכול את הכמות הגדולה ביותר של הפלפל החריף ביותר (מחיר ההשתתפות בתחרות: 29 שקלים שכוללים חצי ליטר בירה לבחירה וחולצת ליבירה, להרשמה לחצו כאן).
בואו לבדוק כמה חריף אתם מסוגלים לאכול. פלפלים בליבירה (צילום: אנטולי קרימנצקי)
ומה עם האוכל?
בתפריט שיוגש לאורך האירוע תמצאו כנפיים מטוגנות ברוטב קרמל הדרים פיקנטי ומתקתק (22/42 שקלים); שרימפס בלאדי מרי - פסטה שחורה ושרימפס ברוטב עגבניות עם וודקה, סלרי, ווסטרשייר וטבסקו, שניתן להזמין בגרסה חריפה במיוחד עם תוספת של תמצית פלפל ג'ולוקיה (78 שקלים); נקניקיות בקר בייצור עצמי מתובלות בגבינות צ'דר, אמנטל ופלפל הבנרו, מוגשות עם פירה תפוחי אדמה וכרוב מבושל בבירה (62 שקלים); ואפילו קינוחים כמו מכשפה שחורה - עוגת שוקולד פאדג' עם סורבה מנגו ורוטב שוקולד צ'ילי (32 שקלים).
ואיך אפשר בלי מזכרת לקחת הביתה?
בנוסף לתחרות יפתחו ביום שישי (2 בנובמבר) דוכני פופ אפ לממכר פלפלים, רטבים ומוצרים חריפים מבית היוצר של המסעדה, ודוכן נוסף של חברת "טרז פזוס" עם מוצרים כמו חלפניו ירוק כבוש ומגוון פלפלים חריפים. הדוכנים יפעלו ביום שישי בלבד בין השעות 12:00-17:00.
ליבירה - הנמל 26, חיפה, 053-9380940
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת