סופ"ש בסטייל צרפתי. פנקייקס תפוחי אדמה בהוטל דה ויל (צילום: דן לב)
כחצי שנה עברה מאז הפתיחה של הוטל דה ויל, הגסטרו בר שנפתח על ידי השף יוגב ירוס (מל ומישל, מטבחצר) והמיקסולוג אריאל לייזגולד (קלמטה, 223, בל בוי) ולכבוד החורף שכבר כאן כדי להישאר, החליטו קברניטי המקום להרחיב את שעות הפעילות ולפנק את הסועדים בבראנץ' חורפי במיוחד. הבראנץ' יוגש בימי שישי ושבת בלבד בין השעות 17:00-9:00 ויורכב ממגוון מנות בראנץ' צרפתיות קלאסיות שיקבלו את הפרשנות האישית המודרנית של השף ירוס.
ככה פותחים את היום...
הבראנץ' המסעיר כולל כמיטב המסורת הצרפתית מגוון פתיחים ומנות ראשונות ובכלל זה סלסלת לחמים של בוקר ופיננסייר לצד ריבה וחמאה ביתית (La Pain – 18 שקלים), סלמון בכבישה ביתית שיוגש לצד סלט תפוח אדמה, קרם פרש ובוטארגו (Gravlax – 58 שקלים), אספרגוס עם איולי פשתן ירוק, פטריות מוחמצות ושמן אגוזי לוז (Aspe'rge – 44 שקלים) ופנקייק תפוח אדמה עם קרם פרש וביצי סלמון אטלנטי (Blinis aux oeufs de saumon – 42 שקלים). בגזרת העיקריות תפגשו בצלחות שלכם מנות כמו לחם ספוג בקרם אנגלייז, קרמל בלסמי, שאנטי מי זאהר ותותים (Pain Perdu – 56 שקלים), ביצים עלומות, ביסק סרטנים, לנגוסטין וחלה (Benedict de Mer – 82 שקלים) וכן מנות קרניבוריות יותר כמו קרואסון עם איולי לימון כבוש ושקדי עגל (Croissant de Ris de Veau – 68 שקלים) וסינטה 250 גרם עם ביצת עין וצ'יפס (Benedict de Steak & Egg – 126 שקלים).
מנת בראנץ' עם ביקור מהים. ביצים עלומות בביסק סרטנים של הוטל דה ויל (צילום: דן לב)
קוקטייל של בוהריים
את מנות הבראנץ' המושקעות של השף ירוס ילוו קוקטיילים מושקעים לא פחות, פרי יצירתו של המיקסולוג המדופלם אריאל לייזגולד. בין היתר תמצאו בתפריט קוקטיילים כמו Bitter Mimosa 230 (פירות כתומים, קפיר ליים, צ'יה, יין מבעבע וקמפרי), Peach Crusta (קוניאק, וניל, הדרים ומחית אפרסקים לבנים עם קצף של תה שחור) ו-Remond Gin Fizz (ג'ין, מיץ גזר טרי, ריבת תותים, יוגורט, לימון חלבון וסודה).
ביסטרו דה ויל - דינזגוף 230, תל אביב, 053-9386288 ראשון עד חמישי בין 1:00-12:00, בימי שישי בין 2:00-9:00 ובשבתות בין 1:00-9:00
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת