המון מרקים במחירים נגישים. סטודיו ניש שף (צילום: דנה מאירסון)
החברה לתיירות אשדוד מזמינה את הקהל להגיע ולהתחמם עם מגוון מנות מרק מפתיעות ומנחמות, שיוגשו במסגרת הפסטיבל השנתי "סיפורי מרק", בין התאריכים 23-31 בינואר. במסגרת האירוע 20 מסעדות נבחרות באשדוד יוסיפו לתפריט הקבוע מנת מרק לשבוע שלם, ויציעו אותה לסועדים במחיר נגיש ומשתלם של 10 שקלים בלבד.
אילו מרקים תוכלו לטעום?
במהלך הפסטיבל יגישו בכל אחת מהמסעדות מרק שאהוב במיוחד על השף או הבעלים. במסעדות המשתתפות תוכלו לפקוד את נמאסטה ההודית, שם יגישו מנה של דאל עדשים מסורתי, מסעדת רונג'אן התאילנדית תציע מרק עוף בקארי, בממלכת פירות הים של קנקון יבשלו בוייאבז דגים ופירות ים, אצל מרסל יחממו לכם מרק ח'רירה מרוקאי, בראיחונה תפגשו שורפה – מרק כבש בוכרי, בפיתה בסטה יפנקו עם מרק שעועית טריפוליטאי ובחצר האחורית יציעו מרק מיסו יפני. מסעדות נוספות שלוקחות חלק: חומוס כהן, ווקס, אדיס עלם, ברבריני, ניש, בוטיק הפיתה, גחלים, פורטו, אלאדין, ארמיס, טירמיסו ובליקר בייקרי. גם התחום המתוק יזכה להתייחסות מיוחדת, ובקונדיטוריית פנינה פאי המפורסמת יגישו במסגרת האירוע מרק שוקולד חם, עשיר ומתוק.
יקחו חלק בשבוע הטעים. מסעדת החצר האחורית (צילום: דנה מאירסון)
הפסטיבל יצא לדרכו בערב גאלה חגיגי שיתקיים ביום רביעי, ה-23 בינואר, בשעה 19:30 בבית אריה קלנג. בחלל יפוזרו דוכנים של כל המסעדות המשתתפות, שיגישו טעימות של מרקים מגוונים משלל עדות וסגנונות. בהמשך תעלה קרן פלס למופע פסנתר והשף צחי בוקששתר יעלה לבמה ויספר על חוויות מניסיונו העשיר במטבחים לאורך חייו. מחיר ההשתתפות בערב הפתיחה: 100 שקלים לאדם. מספר המקומות מוגבל.
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת