הזדמנות לטעום מישלן אירופאי. מנה של שף סטפן (צילום:מסעדת Le Fantin Latour)
במסגרת פסטיבל Taste of Michelin, שמתקיים בישראל זו השנה השלישית, מגיעים ארצה שורה של שפים מצליחים ממגוון מסעדות גורמה בעולם, ומתארחים במיטב המטבחים המתקדמים בישראל. בשיתוף פעולה עם השפים המקומיים - הם יוצרים יחדיו ארוחות מסקרנות במיוחד, ומנגישים לקהל הישראלי ארוחות ייחודיות עם ניחוח של מעבר לים.
גרסה כשרה ליצירותיו של השף. יורם ניצן (צילום: אפיק גבאי)
גם מסעדת נומי של יורם ניצן, השוכנת במלון אינטרקונטיננטל דיויד תל אביב, תיקח חלק בפסטיבל המרתק ותארח את השף סטפן פרואה דה וו, ממסעדת Le Fantin Latour שבגרנובל, צרפת, המדורגת במדריך המישלן הצרפתי. השניים יבשלו יחדיו במשך ארבעה ימים (18-21 בפברואר) ויציגו לסועדים תפריט שהורכב בקפידה, בדגש על חומרי גלם עונתיים – המושפעים מהקולינריה האירופאית. הארוחה תכלול חמש מנות, בהן קונסמה ים עם עשבים ארומטיים, פיטריות אינוקי וטפיוקה; כבד אווז צלוי על הפלנצ'ה עם קרם גזר ותבלינים, קציפת תפוזים והל; בר ים עם רוטב כמהין שחורות, שומר בר ובייבי ירקות; צלעות טלה בעישון אורנים עם ירקות צלויים, על קליפת עץ מהאלפים; תותי שדה עם קרם יסמין וקראנץ שוקולד עם שטרויזל פירות יער. מחיר הארוחה 380 שקלים, או 420 שקלים כולל טעימות יין ממבחר של יינות מקומיים מיקב עמק יזרעאל.
היישר מצרפת. שף סטפן (צילום: באדיבות מסעדת le Fantin Latour)
לבסוף כדאי לציין שגם אם לא יזדמן לכם לבקר באירוע, תוכלו לבקר במסעדה בשבוע שלאחר הפסטיבל (24-28 לפברואר) וליהנות מתפריט מיוחד בהשפעת המנות שהכינו יחד שף יורם ניצן ושף סטפן.
יש להזמין מקומות מראש.
Taste of Michelin במסעדת nomi - ימים שני-חמישי, 18-21 בפברואר 2019, יחזקאל קויפמן 12 תל אביב, 053-9443132
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת