איציק בראל ונמרוד הדס, המנהל והשף של הסוהו, רואים את עצמם כחלק מעולם הקולינריה. מהסיבה הזאת, הצטרפו גם הם ל - טעם IL , שבוע האוכל של ישראל, בשיתוף קבוצת בלוסטון, קשת 12 וזאפRest .
מלבד בראל והדס את שבוע האוכל מובילים חיים כהן (יפו תל אביב, דיקסי ופילדלפיה),דויד פרנקל (פרונטו, סופר פיצה) גיא גמזו (אריא, NUNUNU) ותומר אגאי וזוגתו איה אשוח (סנטה קתרינה).
הנבחרת של טעם il (צילום: יח"צ)
"אחוות המסעדות שלעולם לא נגמרת"
נפגשנו עם איציק בראל, נמרוד הדס ושמענו מהם על השינויים של התקופה האחרונה ועל המנה שאסור לפספס:
שבוע האוכל הדיגיטלי הראשון בישראל. כל הפרטים
שבוע האוכל טעם il מגיע גם לירושלים
סוהו, מוסד מוכר. מה גורם לכם להצטרף למהלך הזה?
איציק: אנחנו חלק מעולם הקולינריה ויש לנו אחוות מסעדות.
נמרוד: ביחד כולנו מרימים את הכפפה ומתאחדים. גם חברה צעירים וגם חברה מבוגרים.
התחושה היא שיש דברים שלא נפגעים
איציק: לא, כשיורד גשם כולם נפגעים וכולם נפגעו.
מה מיוחד בטעם IL?
איציק: נעשה מנות מיוחדות במחירים מיוחדים ונהיה חלק מהשבוע המיוחד הזה.
משלוח הביתה או לתפוס איזו פינה בעיר?
איציק: הקורונה שינתה את העניינים, נראה שלעשות דייט בבית ולהביא את המסעדה הביתה יותר כיף. לדעתי כל הטייק אווי עלה רמה וכולם הבינו שטייק אווי זאת לא ברירת מחדל אלא עולם בפני עצמו.
איך אתם עם המעבר לדיגיטלי? הריחוק מהאנשים?
איציק: בתקופת הסגר היה קצת ריחוק והרגשנו את זה. בחודש האחרון, כולם חזרו למסעדה ואנחנו מקבלים פידבקים מטורפים. אנחנו לא רק מסעדה, אנחנו מאחדים אנשים.
אכלתי מנה וממש אהבתי אותה. איזה פידבק תשמחו לקבל?
איציק: תיוג באינסטרגם ולהעלות לרשת, פייסבוק או כל מדיה חברית אחרת.
פאד קפאו של השף נמרוד הדס (צילום: באדיבות השף)
רמה גבוהה, טריות ומוצרי הגלם הכי טובים שיש
במסגרת שבוע האוכל המציע מנות שף מובחרות וטעימות, במחירים של 39 ₪ , 49 ש"ח ו-59 ₪ למנה, ביקשנו מנמרוד הדס, השף המוביל של הסוהו, שימליץ לנו על מנה שחובה עלינו להזמין:
נמרוד, מה מחבר אתכם לשוק אוכל, מה הערך המוסף שאתם יכולים להציע לקהל הרחב?
מנות אוכל ברמה גבוהה כמו שאנחנו יודעים להכין, טריות בעזרת מוצרי הגלם הכי טובים שיש, ומחירים שווים והוגנים לכל כיס.
מה המנה המומלצת שלך?
פאד קפאו, מנה מיוחדת של רצועות פילה בקר פרוסות דק מאוד. המנה המקורית עשויה מבשר טחון, אבל בשביל לגוון ולייחד לקחנו פילה בקר משובח מבשר נברסקה, חתכנו דק, הקפצנו עם סויה, רוטב פטריות, שמן, שום, בצל ירוק, שעועית ירוקה וצ'ילי חריף – ואת כל העושר והאושר הזה נגיש לצד אורז לבן מאודה. מעל הבקר נוסיף ביצת עין, מטוגנת במקום. את כל המנה מומלץ לאכול בקערה ולתת לטעמים המיוחדים להתערבב. לצד המנה מומלץ לשתות בירה טובה מהחבית.
אני ממליץ לקנח עם פבלובה, קינוח ממרנג הנעשה במקום, נאפה כל היום ומעליו יש גלידת מסטיקה, פירות טריים, מסקרפונה ורוטב של פירות יער.
אם ברצונכם לצאת ולאכול בחוץ ולא להזמין T.A, יש במרחק נסיעה של 10 ד' מכאן 2 פארקים מגניבים ומדליקים : "גן בעברית" ו- "ערים תאומות". פארקים ירוקים שבהם תמיד כיף לפרוש שמיכה, לשבת ליהנות מאוויר טוב וממנות טעימות.
רוצים להכיר את המסעדות המשתתפות במיזם? להזמין משלוח או T.A ?
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת