כמה פעמים נתקלתם במתכון שהיה נראה לכם כמו משהו שחייבים לנסות? כזה שהלהיב בטירוף והריץ אתכם לקטוף את כל המצרכים מהמדפים ולהמשיך משם ישר אל המטבח לנסות מתכון חדש.
העולם האינסטגרמי מוציא מאיתנו טוב במטבח, הוא גורם לנו להכין יותר ויחד עם העובדה שכל השלבים מצולמים, לא רק התוצאה מהממת, אנחנו גם מצליחים יותר והמתכונים פשוט עובדים לנו. הנה כמה משפיעניות אינסטגרם שכדאי לכם לעקוב אחריהן, כאלו שבטוח יוציאו ממכם צד טוב של בשלנים ואופים ויסחטו ים של מחמאות מצד הטועמים.
המטבח זוכר הכול: מנות על שם מפורסמים
מארחות בבית? כך תכינו ארוחת קונספט
הסטורי לא משקר. צילום: שאטרסטוק
תמיד בריא וללא גלוטן: @shaynzzz
מה מכינים כאן? מדובר בסטודנטית לנטורופתיה עם מתכונים גאוניים, כולם בריאים, כולם נראים מדהים ובאף אחד מהם לא תרגישו שחסר טיפת קמח לבן או סוכר לבן, למרות שאין! טראפלס שוקולד אגדיים על בסיס אבוקדו, דגני צ'יריוס תוצרת בית מ-3 מרכיבים וללא טיפת גלוטן, פסטת אורז תירס ברוטב ערמונים ועוד המון מתכונים לארוחות בוקר, בראנץ', צהריים, ערב ונשנושים בריאים ליד הקפה.
המתכונים קלים להכנה, יוצאים טוב ומפתיעים תמיד.
אחרי מי עוקבים? Shaynzzzהס
בלוג הורס ומתכונים מושלמים: @lichtenstadt
מה מכינים כאן? האינסטוש של אפרת תמיד מגרה, הצילומים נראים מעולה והמתכונים פותחים את התיאבון. הרבה מבין המתכונים שהיא מעלה מתאימים להכין יחד עם הילדים, או לארוחת ערב משפחתית. פסטה בסיר אחד שכבשה את הרשת, חצ'פורי יפהפיים, בית לזית שנחטף ברגע וכל-כך כיף להכין! קינוחי עוגיות מילקשייק, מתכון גאוני לגרסה המזורזת של פצצת שוקולד בחלב רותח גם בגרסה עם וויסקי למבוגרים וגם בגרסה מתוקה לילדים ובקיצור, שווה הצצה.
אחרי מי עוקבים? Lichtenstadt
תעקבו בזהירות ובנחישות. צילום: שאטרסטוק
עוגות צרחות וקינוחים מושחתים: @shiran_matetyahu
מה מכינים כאן? כל מה שמתוק, שוקולדי, מושחת וטעים. העוגות והעוגיות שלה ברמה גבוהה מאוד, אבל עם הסבר כל כך נגיש וקל שכל אחד יכול להכין. קרפ שוקו מושחת ב-5 דקות עבודה, קוקולידת תפוצ'יפס ובלונדי, עוגת אוראו גבינה ושוקולד אלגנטית בטירוף וללא ג'לטין, חטיף קדאיף מטריף ב-10 דקות עבודה ומ-4 מצרכים בלבד ועוד ים מתכונים מתוקים שעושים חשק להזמין את החברים לקפה ועוגה.
אחרי מי עוקבים? Shiran_matetyahu
ריח של בישולים בכל הבית: @yonit_z
מה מכינים כאן? אוכל של אמא. אצל יונית צוקרמן תמיד יהיו סירים, תמיד אוכל שמבושל מכל הלב. מספיקה הצצה חטופה לאינסטגרם שלה כדי להבין שמדובר במישהי שאוהבת את המטבח ומעמידה כל סיר מכל הנשמה. קידוש בשבילה זו ערימה אחת של סירים ותבשילים ומי שאוכל אצלה מרוויח. המתכונים שלה הם מתכונים של בית, טבית עיראקי, סלמון בסגנון אסייתי, פרגית שזופה ומשגעת עם עצם בתנור, אנטריקוט מרוקאי עם פטריות כמו של אמא, ולקינוח עוגת שמרים פשוטה, במובן הטוב של הפשטות. בקיצור, מתי קידוש? אנחנו רעבים.
אחרי מי עוקבים? Yonit_z
כתבות נוספות של עמית ביבר
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת