העונה החמה של הקמפינג בפתח. חופשות חגים, מזג אוויר בול ללינה באוהלים ושמש מלטפת שהופכת את הטיולים בטבע למהנים ונעימים במיוחד. אם גם אתם מתחברים לנופים פסטורליים וללינה בחיק הטבע, תפסו אוהל, מנגל וצאו לדרך. רק אל תשכחו לעצור באטליז טוב.
מה הופך אטליז למוצלח במיוחד? מקור הבשר, טריות הבשר ולא פחות חשוב, התהליך שהבשר עבר, האם הבשר מגיע טרי, לאחר יישון איכותי, או שמא עבר הקפאה והפשרה. הנה כמה קצביות שיחסכו לכם את השאלות, ברגע שתכנסו תראו שמדובר בבשר לא פחות ממעולה.
חזורים לאכול: חדשות עולם האוכל
איפה אוכלים ארוחת בוקר באילת?
חגיגת בשרים במרינדו. צילום: באדיבות המקום
מרינדו
במסעדת וקצביית מרינדו תוכלו לעצור לסעוד, או להצטייד בבשר משובח ואיכותי. הבשר שלהם נמכר טרי מהגולן ומגוון סורי הבשר שלהם רחב, מגרה ומעולה. אם אתם מתכננים לעשות בערב על האש, בחרו לכם מיקס נתחים שלמים: צלעות טלה, אנטריקוט מעגלה ומיקס טחונים: קבבי טלה, נקניוקיות אסאדו ואל תשכחו גם לנסות את הכנפיים המתובלות בסגנון פיקנטי.
מקור הבשר: בשר מהגולן.
איפה? קיבוץ עין גב.
שעות פעילות: ימים א'-ד' + ש' 9:00-20:00, ימי ה'- ו' 9:00-21:00.
מרינדו - עין גב, 053-9443542
אסאדה
קצבייה, קייטרינג, אירועים ומסעדה במקום אחד. כאן תוכלו גם לשבת לאכול בנחת, גם ליהנות מקצבייה ומעדנייה משובחת וגם לחגוג אירועים. הקצבייה של אסאדה מציגה מבחר בשרים מעולים שיהפכו את העל האש שלכם למוצלח במיוחד, כזה שגם הילדים וגם המבוגרים ילקקו את האצבעות. רק תשאירו מקום לסטייקים!
מקור הבשר: דרום אמריקה והגולן.
איפה? סגולה, פתח תקווה.
שעות פעילות: ימים ב'-ד' 9:00-19:00, יום ה' 9:00-20:00, יום ו' 8:30-14:30.
אסאדה, בן ציון גליס 15, פתח תקווה
הנתחים של מיטשוס. צילום: באדיבות המקום
מיטשוס
גם כאן מדובר במסעדה וקצבייה סמוכות זו לזו. מעבר לבשרי הקצבייה המוכרים והאהובים, כאן תוכלו להזמין נתח "מיטשוס" ייחודי. הנתח השונה והמוצלח הזה מורכב משייטל, פיקניה ופילה. גם משקל הנתח מתאים מאוד לעל האש משפחתי, משביע ומעולה: 1.3 ק"ג של בשר משובח.
מקור הבשר: רמת הגולן.
איפה? קצרין, רמת הגולן.
שעות פעילות: ימים ב'-ה' 12:00-18:00, ימי ו' 13:00-10:30, ימי ש' 12:00-19:00.
מיטשוס - מסעדה בשרית - קצרין, 053-9366385
כתבות נוספות של עמית ביבר
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת