נגישות
נגישות

הקורונה מאחורינו? שוחחנו עם השף של מסעדת תמנע

"אנחנו מקפידים על הנחיות התו הירוק למרות שאנחנו לא מוכרחים, המחשבה שנצטרך שוב להכניס ארוחות משובחות לקופסאות פלסטיק מחשמלת אותנו" - כל מה שעובר בראש של המסעדנים בימים אלו, כשהתחלואה עולה שוב. וגם, הצצה לבראנץ' החדש במסעדת תמנע

חדשות האוכל חדשות מהצלחת
עמית ביבר
עמית ביבר
תאריך פרסום: 30/06/2021, 0:00 תאריך עדכון: 30/06/2021, 12:17
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

כשכולנו חשבנו שהקורונה מאחורינו, היא חזרה בבת-אחת והרעידה תחומים שלמים, ביניהם גם את תחום המסעדנות. נו באמת, הקורונה הזו והשטויות שלה, הייתה חייבת לבוא עכשיו ולהרוס את כל הכיף, בדיוק כשהוא התחיל? שוחחנו עם השף של המסעדה התל אביבית הלוהטת, בדיוק כשהיא עלתה על הגל.

 נחזור לזה בקרוב? מקווים שלא! צילום: שאטרסטוק

תמנע, מסעדת שף תל אביבית מצליחה, בדיוק בפתחה של תקופת הבראנצ'ים הקיציים החדשים. קפצנו לביקור לברר עד כמה בטוח להגיע למסעדה עם העלייה במצב התחלואה, דיברנו על החששות וגם על ההיערכות שלהם לתרחיש שעבורם והאמת שגם עבורנו, חובבי האוכל הרעבים, הוא התרחיש הנורא מכל – סגר רביעי, או חמישי... בתכלס, מי סופר? העיקר שהוא לא יגיע.

צאו לבלות: מסעדות מומלצות בהוד השרון
הבראנצ'ים של ישראל: כל ההמלצות


כמה בטוח עכשיו להתקהל ולאכול בחוץ כאילו הקורונה לא נושפת בעורפנו שוב?
קפצנו לביקור במקום האהוב עלינו, מסעדת תמנע התל אביבית ותפסנו את ניר מסיקה לשיחה קצרה. השאלה הראשונה שעלתה לנו הייתה עד כמה באמת בטוח כרגע להגיע למסעדה?
התשובה שלו הרגיעה אותנו: "אנחנו עובדים לפי תו ירוק למרות שההנחיות מחייבות תו סגול בלבד. כולם עם כפפות ומסכות, יש 50 מקומות ישיבה בחוץ באוויר הפתוח ואנחנו מעבירים לחצר כל מי שמעוניין. גם הישיבה בחלל הפנימי היא מרווחת מאוד והכניסה פנימה היא עם תו ירוק בלבד."

מה התחושות בעקבות מצב התחלואה והאם נערכים לגרוע מכל, או שאתם לא שם?
"החרדות הן בלתי פוסקות, כל כתבה וכל כותרת על הקורונה מאלצת אותנו לחשוב שמונה צעדים קדימה. אם לא תהיה ברירה נחזור לארוחת לאנץ' בוקס במשלוחים – ארוחה ברמה גבוהה לילדים ומארזי צהריים. אנחנו לא רוצים לחזור לזה, ההשקעה כאן בקולינריה ובחומרי הגלם היא אדירה, המחשבה על להכניס את כל זה לקופסת פלסטיק זה פשוט מחשמל אותי. יחד עם זאת אנחנו מוכנים כל רגע עם הרגל על הברקס".

 שומרים עכשיו, נהנים אחר כך. צילום: שאטרסטוק

ובתקווה שהכול יישאר שקט ובריא, מה חדש אצלכם מאז החזרה לשגרה?
"בדיוק בשישי הקרוב אנחנו פותחים בראנץ' מרוקאי שכולל קבלת שבת ודיג'יי. נפתח אך נהיה מבוקרים על ההנחיות וננקוט צעדי בטיחות. הולך להיות בראנץ' של העולמות – האווירה תהיה מרוקאית, אנחנו מזמינים לפתיחת שולחן עם מלא מאזטים קטנים ומנה עיקרית יצירתית ומשוגעת לבחירה. ואם תרצי הצצה לבראנץ': בתפריט גם סמבוסק שרימפס, שווארמה תמנונים, ובקיצור יש למה לבוא יהיה בגבוה. הבראנץ' בין השעות 12:00-15:00, רצוי להזמין מקומות מראש".

תמנע - Timna - לילינבלום 24, תל אביב, 053-7105290

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER

כתבות נוספות של עמית ביבר

איפה אוכלים את הסטייק המושלם בצפון?
קרניבורים אתם כאן? מסעדות בשר מומלצות בצפון
אוכל ביתי מומלץ: תרגישו בבית ותאכלו משהו!
פחמימה של נחמה: כאן תמצאו את המאפה המושלם
ככה פותחים בוקר: ארוחות בוקר משביעות ועשירות
חגיגה טעימה: הכרם - מסעדה לאירועים
חגיגה טעימה: הכרם - מסעדה לאירועים
מצאנו לכם ארבע מסעדות שף כשרות ושוות!
החופש לאכול: גיל ולירון ב"סוהו" עם תפריט לסוכרתיים
ילדה, סוכר? מה לנויפלד, סוכרתיים ומסעדות? 
גמר מאסטר שף - נבחרת החלומות
יוליה בנמל - הארוחה הכי יפה ביום