זה אולי טוב מכדי להיות אמיתי, אבל אתם יכולים להגיע לליל הסדר נינוחים ושלווים במקום עם הלשון בחוץ, ואפילו להגשים חירות אמיתית בהזמנה ממעדניות השף הכי טובות בארץ.
אז מה קרה לפז כשטעם מהחזרת של ארז קומרובסקי, על איזה מאכל מבית היוצר של אבי ביטון לא תוותר יוצאת משחקי השף – אילנה דן, ומה תגיד המשפחה של קובי אביטן – שף קראון פלאז'ה על המטעמים של אביב משה? הכנסו לסרטון.
הראשון שקופסאותיו נפתחו במהירות רבה, הוא אחד השפים המוכשרים בתעשייה - אבי ביטון ומעדניית סוליקה שלו. שם תוכלו להרכיב ארוחת חג מענגת ממגוון סלטים טריים כמו סלט המטבוחה של סבתא סוליקה, סלט חצילים קפריסאי, מסבחה חצילים, לביבות פרסה בלקניות, קונסומה עוף וקניידלעך, עלי הגפן המדוברים, דגים מכל העדות, טנזיה של קציצות טלה, קציצות בקר בזעפרן ופול, נזיד שוקי עוף, פטריות ויין לבן, כתף טלה ציר טלה וירקות שורש ועוד. והכל בשפע ובטריות שמאפיינים כל כך את שף אבי ביטון.
ארוחת חג מענגת. סוליקה. צילום: אפיק גבאי
המשלוח השני העיף לפאנל את כל החושים עם הצבעים הרעננים והטריות הבוהקת. האפיסרי – המעדנייה של אביב משה שהתרחקה לנתניה מגיעה גם אל התל אביבים. והאוכל – כמו תמיד אצל אביב משה – מרגש, טעים, אותנטי ויצירתי. תוכלו למצוא שם סיפוק לכל החשקים שלכם – סלקים וקישואים ממולאים, כרובית וברוקולי מצופים, קציצות של חג לצד צלי בקר ברוטב פטריות, אסאדו ברוטב של אמא שושנה ותבשיל בשר ראש בנוסח חורשט סבזי עם תוספות כמו אורז דרוזי ומעקודה. טוב, תקשיבו, אליפות עולם.
מרגש, טעים, אותנטי ויצירתי. האפיסרי. צילום: אסף קארלה
שף ארז קומרובסקי הוא ללא ספק אחד מאבות הקולינריה בארץ ויחד עם שותפו חנן עזרן, הם פתחו את מעדניית באלדי שיק. אתם חייבים לראות את האופן בו הגיע המשלוח. אוכל של אדמה. של חיים. זה מה שמבשל תמיד שף קומרובסקי. אוכל שמחבר אותנו לישראליות ולעצמנו. והוא שולח אליכם הביתה, לא פחות מסירים. קובה אורז של סבתא זיזה, עוף שלם ממולא באורז יסמין ועשבי תיבול, סיר קדאפי ובניו – בקיילע עגל, תרד שחור ושעועית לבנה, סיר צלי כתף בבצלצלים ודלעת וסיר לטבעוניים עם ממולאים ברוטב דובדבנים חמוצים סורי. אבל השוס, השוס היה החזרת. אסור לפספס.
שף ארז קומרובסקי. צילום YesChef
צילום תמונת שער: פז רובינזון
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת