נגישות
נגישות

עוגיות, ואין יותר בעיות - נויפלד בצ'וז יור קוקיז

נסענו לצ׳וז יור קוקיז - choose your cookies - בדיזנגוף וחזרנו עם מחשבות

מגזין REST חדשות האוכל חדשות מהצלחת
ליאור נויפלד
תאריך פרסום: 06/02/2025, 14:48

עוגיות. לא קובצי העוגיות שקופצות לאחרונה בפופ-אפ מעצבן בכל אתר ("אנו משתמשים בעוגיות כדי לשדרג את חוויית הגלישה שלך" – למה זה תמיד נשמע כמו תרמית פירמידה שגובלת בהטרדה מינית), אלא הדבר האמיתי – עוגיות חמאתיות, נימוחות, חמות, עשירות, מנחמות, עם שוקולד נמס מבפנים, או מעל, עם תוספות, עוגיות שיודעות לפתור את כל הבעיות שיש לכם בחיים.

עוגיות משנות מצב רוח

ראיתם פעם אדם אוכל עוגייה עם פרצוף עצוב? אין מצב (אלא אם הוא רצה עוד עוגייה ונגמר). עוגיות, וזה מדעי ומוכח, מעלימות דיכאון, פותרות מריבות שלך עם עצמך ובעיקר מוציאות ממך חיוך מטופש, גם אם אתה בן 5, 15 או 45, זה אינסטינקט בלתי נשלט.

עוגיות טובות יותר מפסיכולוג

קחו תרגיל בדמיון מודרך:

הפסיכולוג: "בוא נדבר על התחושות שלך, הילדות שלך ועל ההורים שלך."

עוגייה: "הרגע יצאתי מהתנור ואני מלאה בשוקולד לבן, קינדר עם טופינג של בייגלה מלוח"

למי תקשיבו? תודה רבה.

עוגיות הן מתנה אולטימטיבית

רוצים לפייס בת זוג כועסת? עוגיות. צריכים להתחבב על חמותכם? עוגיות. יש לכם מרצה באוניברסיטה שמחפש אתכם כי לא הגשתם עבודה? תשאירו לו עוגיות על השולחן עם פתק ״סליחה ואשמח להתחשבות, שלך, אני״, תברחו, תקוו שזה לא יגיע לווינט תחת הכותרת ״סטודנט ניסה לשחד מרצה עם עוגיות״ ושזה כן יגיע לבטן שלו ואז בוודאות תקבלו מועד ב׳.

 שוחד עם עוגיות. צילום: ליאור נויפלד

אין שעה לעוגייה

בוקר? קלאסי, עם הקפה. במהלך היום במשרד? קלאסי, עם הקפה. ערב בבית? קלאסי, עם קפה, אפשר גם תה אם קפה עושה לכם לא לישון. לילה, מאנץ׳, דודא למשהו מתוק לפני בילוי, אחרי בילוי, סתם מול נטפליקס? עוגייה זה מושלם. לסיכום, מדובר במאכל 24/7 365 ימים בשנה ורק שליטה עצמית ומודעות חברתית מפותחת מונעת מכולנו להיראות כמו עוגייה.

עוגיות אוכלים טריות

לא צריך לחכות שיתקרר, לא צריך לחכות שכולם יגיעו, לא צריך טקס פריסת עוגה, לא צריך לחלוק עם אף אחד ולא צריך לחכות שעות עד שהן מוכנות – עוגייה יוצאת מהתנור, אתה לוקח, אתה אוכל. הלוואי והיו עוד דברים פשוטים בעולם כמו עוגייה.

 ישר מהתנור. צילום: ליאור נויפלד

עוגיות זה עגול

ואוכל עגול הוא האוכל הכי טוב שיש. מישהו יכול על פיתה? משהו בעולם הזה יכול על פיצה? יש מישהי בעולם שתגיד לא לסושי? אפשר לראות שטוחים ולא לטעום? אוכל עגול מצטלם יפה, מזמין מאוד ומשום מה טעים במיוחד.

 מצטלם יפה בהחלט. צילום: ליאור נויפלד

עוגיות זה הגלידה החדש

פעם בשבוע שבועיים אנחנו הולכים לאכול עוגיות. אם קראתם עד לפה כנראה שלא צריך לפרט למה אני אוהב. חוץ מזה, הספוטים של העוגיות של תל אביב עושים את זה נכון – מגוון גדול אבל לא מדי של מילויים וטופינגס, מקומות קטנים שממוקדים ב״אכול ולך״ ולא בעיצובים כבדים ומוגזמים, וכמובן הכי חשוב – אפייה טרייה, במקום, 10 דקות המתנה ויש לך ביד את הדבר הכי טעים בעולם.

המקום שאנחנו הכי אוהבים זה choose your cookies בדיזנגוף, שמציע מגוון יפה ואיכותי במיוחד:

  • שוקולד פיסטוק, עם שברי פיסטוק וקרם פיסטוק. לאוהבי הפיסטוק. כמוני.
  • קרם לימון עם מרנג איטלקי – נדיר.
  • אמסטרדם דובאי – אין מה לפרט, זה ברור שזה מושלם.
  • קרמבו וניל – יציאה מעולה.
  • קרמבו פסיפלורה – עוגיית קקאו עם שוקולד צ׳יפס לבן, פרלין פסיפלורה, מרנג ועוד שוקולד לבן מעל. אמאלה. ואבאלה.
  • ויש גם לוטוס, אגוזי לוז, אוראו, שוקולד צ׳יפס, וכל הקלאסיים.
  • אה כן, ויש גם לל״ג וטבעוני ומה שאתם רוצים. עוגיות זה לכולם.

מה בתמונות?

בכל הפעמים שהיינו טעמנו מהכל והכל היה מעולה. אבל מה שהספקתי לצלם לפני שאחד הילדים טרף או שאני מרוב מאנצ׳יס אכלתי ואז נזכרתי ששכחתי לצלם, זה קרמבו וניל, קרמבו פסיפלורה, ועוד עוגיית אוראו קלאסית מעולה.

לסיכום

תאכלו עוגיות, זה טוב לבריאות. אמנם בריאות הנפש אבל היי, היא חשובה לא פחות מהגופנית. ותאכלו אותן טריות, על המקום, בדיזנגוף, ברחוב, מבטיח שזה יעשה לכם טוב.

צילום: שאטרסטוק

צילום תמונת שער: ליאור נויפלד

אהבתם את הכתבה?

כתבה מהממת
9
פחות אהבתי
0

כתבות נוספות של ליאור נויפלד

Newsletter Icon