פעם, כדי לגלות מסעדה טובה היית צריך המלצה מחבר, ביקורת בעיתון, או סתם ללכת לאיבוד ברחובות ולקוות לטוב. היום? כל מה שצריך זה טיקטוק אחד שיגרום לך לרצות לצאת מהבית עכשיו ומיד. מסעדות שהופכות לוויראליות זה לא רק עניין של אוכל טעים – זה שילוב של גימיק מגניב, עיצוב מדויק, וכמובן, מנות שיגרמו לך לצלם לפני שתספיק לקחת ביס. מההמבורגר של אדל בספלוב ועד לסטייק שעולה באש – קבלו את המסעדות שעשו את זה כמו שצריך!
מסעדת ההמבורגרים של המשפיענית / דוגמנית אדל בספלוב, הקרויה על שם בתה שיה אסתר וגם נושאת את דמותה בחזית, הפכה מהרגע הראשון שהיא נפתחה ללהיט משוגע, ועל כך יעידו מאות סרטוני טיק טוק אבל בעיקר, תורים ארוכים בצורה לא רגילה גם באמצע השבוע. טוב, זה כנראה לא ממש מפריע שאדל שם בכבודה ובעצמה, עם החיוך המתוק הקבוע שלה.
הנה סרטון לדוגמא, שתפס לנו את העין, ונראה אם זה לא עושה לכם חשק לטוס ולעמוד בתור
מנה שקופצת בטיקטוק: המבורגרים עם תוספות ורטבים, צ'יפס וואפל.
רוטשילד 8 תל אביב
המסעדה הזו התפרסמה בן לילה, ככל הנראה בזכות הבנה עמוקה שאוכל צריך להיות מאוד טעים, אבל גם מאוד פוטוגני. עם המצאות מגניבות כמו קערת פסטה בתוך גלגל פרמז'ן, מרק בצל שנראה כמו פסל, לחיצת כפתור להזמין מלצר, פיצה בוראטה אינסטגרמית ועוד – המקום הזה שוקק חיים וטעמים, ואם אתם שם, אל תשכחו לעשות סרטון ולהעלות.
מנה שקופצת בטיקטוק: כמובן הפסטה בגלגל פרמז'ן. אבל גם שוקו בול וטירמיסו, חגיגת ילדים וטירמיסו ישירות מהתבנית לצלחת.
פסטה בתוך גלגל פרמז'ן, מישהו? צילום: ירון ברנר
מרק בצל מפוסל. צילום: ירון ברנר
טירמיסו היסטרי. צילום: ירון ברנר
לנדוור הרחיבה את אופק הבוקר שלה עם יצירות קולינריות חדשות בהובלת תומר עמדי, האחראי הגסטרונומי של הרשת. הרשת הזו, שיודעת להמציא את עצמה בכל עונה מחדש (זוכרים את טרנד הרוזעלך, על רקע מוזיקת הרקע מהסדרה בנות גילמור?), הבינה מה הקהל שלה אוהב באמת, ומשיקה בראנצ'ים מושחתים.
לינק לאחד הסרטונים שמתאר את הפלא שמכונה ארוחת בוקר
מנה שקופצת בטיקטוק - לחמנייה אוורירית ורכה כמשי, שבתוכה מסתתרת תערובת מענגת של ביצים רכות, משולבות בגבינות עשירות ונגיעות ירוקות רעננות.
https://www.landwercafe.co.il/
נוף בחצר ההוד שרוני הוא מקום שממש נועד להצטלם לטיקטוק, כמתחם קטן ואינטימי להתכנסות נעימה וכייפית מוקף צמחייה נעימה ומטופחת. בשעות הבוקר המקום פועל כבית קפה מזמין, לקראת ערב הופך לבר יין אווירתי, או כפי שאומרים בסרטון גן יין. במקביל מתפקד כחנות יינות מקצועית הפתוחה מהבוקר ועד הלילה.
מנה שקופצת בטיקטוק – הבראנצ'ים, וגם שעות ההפי האוור
נראה שמבין רוב המקומות הלוהטים בטיקטוק, לגולשים יש חיבה למאפיות וקונדיטוריות. ואפשר להבין אותם. זה נראה טוב, מצטלם נהדר, ולרוב לא מצריך השקעה כספית גבוהה או ערב שלם, כמו מסעדה.
קאזה טואה היא מאפייה איטלקית מקסימה שהוקמה על ידי הזוג אנדראה ורייצ'ל מאג'י, שהביאו לארץ ניסיון עשיר מאירופה וארה"ב, במטרה להציע את הטעמים האיטלקיים האמיתיים. תחת הנהגת השפים דוידה דורביני ומתאו קבאצוני, המקום מתמחה בקינוחים מסורתיים, כריכים, ומאפים - כולם מיוצרים במקום מחומרי גלם איכותיים ובעבודת יד מדויקת.
לינק לסרטון שאולי תצטערו שראיתם אותו, אם אין לכם כרגע זמן לקפוץ לקאסה טואה
מנה שקופצת בטיקטוק: עוגות, וכמה שיותר
עוגה, מישהו? צילום: אפיק גבאי
צילום: אפיק גבאי
דיברנו על מתוק, והנה עוד מותק אחת מככבת: הקונדיטוריה ל'אופרה הצליחה להתבלט רק בעזרת הטיקטוקרים, שגילו אותה ואת שלל הקינוחים המרהיבים ביופיים, וכנראה גם מאוד טעימים, שמוכנים שם. המקום, בהובלת קונדיטור מומחה שעשה את דרכו מבירת צרפת, מציע תפריט עשיר של יצירות צרפתיות - מהמאפים הבוקר הפריכים ועד ליצירות קינוח מורכבות ומעודנות.
מנה שקופצת בטיקטוק: קינוח דמוי מנגו, שנראה כמו הדבר הכי טעים בעולם.
לא פלא שהמסעדה הזו הצליחה לתפוס את העין של המבלים עם האייפונים: המסעדה מעוצבת באופן מרהיב כמרחב אירוח ייחודי, המשמר מנהג עתיק בן חמש מאות שנה של ישיבה מסורתית על רצפה מוגבהת. האורחים נהנים מתפריט ייעודי שנוצר במיוחד לחוויית האירוח במקום, הכולל מבחר עשיר של מאכלים במסגנון מסבאות יפניות ויצירות סושי מגוונות.
מנה שקופצת בטיקטוק: ראמן שמוגש בצלחת מרהיבה.
מה שטוב ברחבי העולם הווירטואלי, שלאף אחד לא אכפת איפה המסעדה ממוקמת, וכך גם ביסטרו בשרים משובח ממודיעין מוצא את עצמו בעין הסערה, שלא לומר, סערה וירטואלית. הסיבה היא לא הבשרים המשובחים, ולא הקוקטיילים הטעימים אלא, שימו לב, הסטייק שעולה באש על השולחן מול הסועד, מה שמעניק לו לא רק חוויה ויזואלית אלא גם תוספת טעם.
מנה שקופצת בטיקטוק: הסטייק שעולה באש כמובן
מנה מרהיבה בפדריק. צילום באדיבות המסעדה
באמת מצטלם טוב, לא? צילום באדיבות המסעדה
צילום תמונת שער: אפיק גבאי
חלק מהמסעדות המופיעות בכתבה הינן לקוחות rest, אך נבחרו ללא שיקולים מסחריים
יום האישה 2025: 5 שפיות מובילות על קצה המזלג
שיראל ברגר, רינה פושקרינה, מיכל אפשטיין, רחל בן אלול ואביבית פריאל עונות על ארבע שאלות, שמוכיחות שבסוף, אוכל טוב זה בעיקר אנרגיות, עבודה קשה, משמעת והרבה כישרון.
Eat Big: המסעדות השוות שנפתחו בביג פאשן גלילות
מתחם הקניות החדש ביג פאשן גלילות מביא איתו חוויית שופינג, אוכל ובילוי שהכרנו עד כה רק מטיולים בחו"ל. חוץ מחנויות בגדלי ענק, תוכלו למצוא שם גם לא מעט מסעדות ובתי קפה נוצצים ושווים. אז מה מחכה לנו שם, ומה אסור לפספס?
נחמה וחצי או קפה פופולר - איפה אוכלים הסלבס שלנו?
הם מתחבאים מאחורי משקפי שמש כהים, מזמינים בשקט, ומקווים שאף אחד לא יזהה – אבל לנו יש דרכים לדעת! יצאנו לבדוק איפה הכוכבים באמת אוהבים לאכול, ואפילו טעמנו (בשבילכם, כמובן). הנה המסעדות הכי נחשקות – בלי לחשוף שמות, אבל עם הרבה טעם!
מסעדות לולנטיין 2025 – אהבה ואוכל. או אהבה לאוכל?
חוגגים אהבה: המסעדות שלא תרצו לפספס בוולנטיין 2025!
קונתאי – כששני שפים פותחים בר תאילנדי בתל אביב
בר אוכל מגניב ואופנתי? אהבנו. מיקום מהמם בשכונת נגה (המושבה הגרמנית) הפסטורלית? אהבנו! אוכל משובח של שף תומס זוהר עם ניהול שקט מהצד של שף יוסי שטרית? סופר אהבנו! קבלו את קונתאי, התאילנדית החדשה בעיר
מסעדות בחיפה – 10 המסעדות הטובות ביותר
10 המסעדות הטובות ביותר בחיפה – האסיאתית, המאפיה, האיטלקית, הערבייה, הים-תיכונית והאופנתית.
מסעדות מומלצות לסילבסטר 2025
מסעדות לסילבסטר 2025: איפה כדאי לחגוג את השנה החדשה?
קלוריות? פחח! סופגניות מיוחדות ומושחתות זה החיים
סופגניות מיוחדות, סופגניות מושחתות, סופגניות מצופות זהב או הפשוטות עם ריבה - מה אתם הכי אוהבים, והכי חשוב, על מה לא תוותרו השנה?