כשהגשם יורד. מרק גזר וג'ינג'ר עם חלב קוקוס (צילום: באדיבות Teka)
מי אמר שחייבים ציר בשרי מסובך כדי להשיג מרק מהביל ועשיר? עם מעט מרכיבים עשירים בוויטמינים וסיבים תזונתיים – תוכלו להכין מרק קטיפתי בריא ומשביע ולהוסיף צבע וניחוח לארוחה. כנסו למטבח ותקתקו לעצמכם מתכון שיעזור לכם להתמודד עם החורף.
מרק גזר וג'ינג'ר עם חלב קוקוס
באדיבות מחלקת התזונה של המותג Teka
מצרכים
בצל אחד
400 גרם גזר קלוף
פחית אחת של חלב קוקוס
כפית של שורש ג'ינג'ר טרי מגורד
מעט שמן זית
מלח לפי הטעם
מעט שקדים קלויים ופטרוזיליה לקישוט
הוראות הכנה
1. קוצצים את הבצל ומטגנים עד לשקיפות במעט שמן זית.
2. חותכים את הגזר לפרוסות עבות ומוסיפים אותן לסיר יחד עם הבצל. מערבבים, מכסים במים, מביאים לרתיחה וממתינים שהגזרים יתרככו.
3. מוסיפים את חלב הקוקוס וכפית ג'ינג'ר מגוררת (אין צורף לקלף), מבשלים עוד כמה דקות, מוסיפים מלח לפי הטעם ומסירים מהאש.
4. טוחנים את המרק עד שמתקבל מרקם סמיך וקטיפתי.
5. מפזרים מעט שקדים קלויים ופטרוזיליה מעל כל צלחת - ומגישים. בתיאבון.
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת