נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

מרק גזר וג'ינג'ר עם חלב קוקוס כשהגשם יורד. מרק גזר וג'ינג'ר עם חלב קוקוס (צילום: באדיבות Teka)

מי אמר שחייבים ציר בשרי מסובך כדי להשיג מרק מהביל ועשיר? עם מעט מרכיבים עשירים בוויטמינים וסיבים תזונתיים – תוכלו להכין מרק קטיפתי בריא ומשביע ולהוסיף צבע וניחוח לארוחה. כנסו למטבח ותקתקו לעצמכם מתכון שיעזור לכם להתמודד עם החורף.

מרק גזר וג'ינג'ר עם חלב קוקוס
באדיבות מחלקת התזונה של המותג Teka

מצרכים
בצל אחד
400 גרם גזר קלוף
פחית אחת של חלב קוקוס
כפית של שורש ג'ינג'ר טרי מגורד
מעט שמן זית
מלח לפי הטעם
מעט שקדים קלויים ופטרוזיליה לקישוט

הוראות הכנה
1. קוצצים את הבצל ומטגנים עד לשקיפות במעט שמן זית.
2. חותכים את הגזר לפרוסות עבות ומוסיפים אותן לסיר יחד עם הבצל. מערבבים, מכסים במים, מביאים לרתיחה וממתינים שהגזרים יתרככו.
3. מוסיפים את חלב הקוקוס וכפית ג'ינג'ר מגוררת (אין צורף לקלף), מבשלים עוד כמה דקות, מוסיפים מלח לפי הטעם ומסירים מהאש.
4. טוחנים את המרק עד שמתקבל מרקם סמיך וקטיפתי.
5. מפזרים מעט שקדים קלויים ופטרוזיליה מעל כל צלחת - ומגישים. בתיאבון.

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מה אוכלים בסוכות: מנות הטייק אווי המושלמות לסוכות
אוריינטופ - טעמים ונופים מגובה השמיים של ירושלים
בנג'מין: אוכל ישראלי באווירה של ביסטרו פריזאי
גורילה בר קפה – תמצאו פה את מנת החלומות הכשרה שלכם
ים, מלח וטעם: אנין ממשיכה להפתיע
בני הדייג בתל אביב (צילום: אלירן אביטל)
NOTO: סיפור אהבה איטלקי
כולנו אוהבים את מסעדת כולנו באשקלון
החופש לאכול: גיל ולירון ב"סוהו" עם תפריט לסוכרתיים
יוליה בנמל - הארוחה הכי יפה ביום
מסעדות מומלצות בשוק הכרמל
סושי לנשים בהריון של ניני האצ'י (צילום: באדיבות המקום)