נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

מרס תירס של מסעדת טאיה (צילום: באדיבות המקום)מרק תירס של מסעדת טאיה (צילום: באדיבות המקום)

אחד המרקים האהובים ביותר הוא ללא ספק מרק תירס, שצבר פופולריות כבר לפני שנים גם בגלל הטעם המיוחד אבל גם בגלל קלות ההכנה שלו. השף יורם שנבל ממסעדת טאיה שבקדימה, מציע את הגרסה שלו, שללא ספק תגרום לכם להרגיש קצת אסיה במטבח הביתי שלכם

מרקים אסיאתיים מומלצים
טאיה - לכל הפרטים
להזמנת שולחן בטאיה

מצרכים:
0.5 ק"ג תירס (טרי לאחר שהוסר מהקלח ואם אין אז קפוא / קופסת שימורים)
100 גרם בצל לבן (חצי בצל)
חופן עלי כוסברה
ציר (ירקות / עוף) ואם אין אז 1 ליטר מים
20 גרם מלח (1 כף שטוחה)
2 גרם פלפל לבן (0.25 כפית)
1 כפית שמן שומשום
150 גרם חלב קוקוס מאיכות טובה
3 ביצים

הוראות הכנה:

1. מכניסים את כל החומרים (למעט הביצים) לסיר ומביאים לכדי רתיחה.

2. לאחר שהמרק רותח, מנמיכים את האש ללהבה נמוכה ומבשלים 30 דקות.

3. מכבים את האש ובעזרת בלנדר "סטיק" טוחנים עד לקבלת מרקם אחיד.

4. בקערה נפרדת טורפים שלוש ביצים ומוסיפים באיטיות למרק תוך כדי בחישה כשהאש כבויה.

ניתן לתקן את הטעם בעזרת שמן שומשום ו/או מלח. בתיאבון

טאיה, האופה 1, קדימה, 053-6130912

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה

תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מה אוכלים בסוכות: מנות הטייק אווי המושלמות לסוכות
אוריינטופ - טעמים ונופים מגובה השמיים של ירושלים
בנג'מין: אוכל ישראלי באווירה של ביסטרו פריזאי
גורילה בר קפה – תמצאו פה את מנת החלומות הכשרה שלכם
ים, מלח וטעם: אנין ממשיכה להפתיע
בני הדייג בתל אביב (צילום: אלירן אביטל)
NOTO: סיפור אהבה איטלקי
כולנו אוהבים את מסעדת כולנו באשקלון
החופש לאכול: גיל ולירון ב"סוהו" עם תפריט לסוכרתיים
יוליה בנמל - הארוחה הכי יפה ביום
מסעדות מומלצות בשוק הכרמל
סושי לנשים בהריון של ניני האצ'י (צילום: באדיבות המקום)