הסניף הראשון של רשת המסעדות האסיאתית ברמת החייל, נפתח קצת לפני יותר מעשור. מאז ועד היום, מגישים בשני סניפיה של "טייגר לילי" חוויה תאילנדית אותנטית, המבוססת על מינימום "חנופה" ומקסימום נוכחות של המסורת. מלבד הריחות והטעמים היוצקים למסעדה את זהותה התאילנדית, גם העיצוב וכלי ההגשה הייחודים מנכיחים את התרבות האקזוטית-מרתקת.
אז אם מעולם לא התארחתם במסעדה אין ספק שהגיע הזמן, אך דעו כי תוכלו לטעום אותה גם אצלכם בבית. אז לא, אנחנו לא מדברים על הזמנת משלוח מהמסעדה (שהינה אופציה ראויה בהחלט), אלא על הפשלת שרוולים וכניסה למטבח. את המתכון לאחת המנות המזוהות ביותר עם המטבח התאילנדי - pad see ew, חלקו איתנו ב"טייגר לילי" והנה הוא לפניכם.
צילום: טייגר לילי
אתם ידועים בחיבתכם למנות ווק מוקצפות? אתם חייבים לעצמכם את ה- pad see ewשל "טייגר לילי". המנה היא ארוחה שלמה בסיר אחד (ואם נדייק: בווק אחד), שתרים לכם את הצוהריים או תסגור לכם את היום בחמימות ונחמה. דעו כי מאחר שהאטריות אינן עשויות מקמח חיטה אלא מאורז, אף תוכלו להכינה בגרסה נטולת גלוטן (הקפידו להשתמש בסויה ורוטב צדפות GF). קדימה, למטבח!
חומרים ל-3 מנות פאד סי יו:
מרכיבי הרוטב:
אופן ההכנה:
צילום: טייגר לילי
טייגר לילי, הברזל 32, רמת החייל, תל אביב - 053-8096525
טייגר לילי, אלוף קלמן מגן 3, מתחם שרונה, תל אביב - 053-9380556
*הכתבה מכילה תוכן שיווקי
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת