נגישות
נגישות

כל הכתבות במגזין

פנקייקס תפוחי אדמה בהוטל דה ויל (צילום: דן לב)
צלחת ניגירי ביאקימונו (צילום: מיטל סולומון)
מנה ב-L28 (צילום: אנטולי מיכאלו)
מסעדת "לילה" בבנגלור הודו (צילום: באדיבות השף רועי סופר)
חמין של מסעדת קיטון (צילום: רונית רומנו)
תפוח אדמה מוקרם (אילוסטרציה מתוך unsplash)
פרויקט ותפריט קדרות במסעדת רוטנברג (צילום: אפיק גבאי)
מרק ראמן של מסעדות פריים (צילום: דניאל לילה)
תפריט חדש במסעדת קלמטה ביפו (צילום: אנטולי מיכאלו)
מסעדת הלנה בנמל (צילום: באדיבות המקום)
ביסטרו מלון רוטשילד בתל אביב (צילום: באדיבות המקום)
סופגניות אשל (צילום: באדיבות נעה עינת)
נקניק קולטלו באיטליה (צילום: מיכל לויט)
ניוקי בדלאל (צילום: בועז לביא)
פפרדלה של מסעדת אברטו גדרה (צילום: אנטולי מיכאלו)
פלטת בשרים של מסעדת רובינשטיין (צילום: באדיבות המקום)
ניגירי סלמון בג'קו מאכלי ים (צילום: דרור ורשבסקי)
בראנץ' במסעדת הולה (צילום: ספיר קוסא)
סלטים בלולה וקובה (צילום: אורטל הראל)
שקשוקה במסעדת בנדיקט (צילום: שרית גופן)
פלפלים חריפים של מסעדת ליבירה (צילום: אנטולי קרימניצקי)