הבשר איכותי ועשוי היטב , השירות מעולה ואדיב .המנות הראשונות מפתיעות וטעימות .מרק היום תמיד שווה ( בפעמיים שהייתי הוכח כך) האוירה נהדרת ומתאימה לימי החורף הקרים .ממליצה בחום
שלום בכל פעם שאנחנו מגיעים לבת יער אנחנו לא מתאכזבים , גם באירועים שהיינו במקום.דבר אחד שמפריע לי שאנחנו מוגבלים בישיבה , לפעמים זה מטריד כי אנחנו עם חברים ורוצים לשבת יותר , המקום כיפי... , ולא לאכול ולקום, אשמח אם בעלי המקום יחשבו גם על זה. ולא אחרי שעתים בבקשה לקום מחכים לשולחן.לנו הישראלים יש לפעמים הרגשה של חוסר התחשבות, גם באירועים לפני שאתה מסיים כבר המלצר מעליך ושואל סיימת.תודה
אוכל טעים. פסטו משובח במיוחד. כיף.
מדהים מדהים מדהים!
הזמנו מקום ל-3 ובמפורש ביקשנו לשבת בחוץ-הובטח לנו כי שמור לנו מקום בחוץ לשעה שביקשנו.כשהגענו המארחת הושיבה אותנו בפנים חמוצות על ספסלי ההמתנה בחוץ ואמרה שזה מה שנחשב אצלם "ישיבה... בחוץ".במהלך כל הארוחה הרגשנו שעושים לנו טובה בשרות,אפילו שמענו את אחד המלצרים אומר לחברו-"אני לא מבין למה מושיבים אנשים כאן",דבורים נכנסו לנו לתוך האוכל,האוכל עצמו היה בינוני ומטה-בהחלט לא מה שאתה מצפה לקבל עבור הכסף.
באמצע שום מקום בחוות בוקרים נמצאת מסעדה שמעוצבת מקסים. האוכל פשוט לא טעים. הבשר חסר טעם - לדעתי לפחות, אם פילה בקר לא טעים בלי רוטב, זה לא בשר. קיבלנו תפוח אדמה אפוי שהיה לא מוכן, נכון... זה יכול לקרות כשמוצאים את זה מהתנור, אבל נראה לי שבמטבח היו צריכים לבדוק את זה לפני ההגשה. שורה תחתונה - אווירה מקסימה, האוכל ממש סתמי. ציפיתי לבשר איכותי הרבה יותר.
אוכל טעים מאד צוות מעולה אווירה מעולה מומלץ מאד מאד
המקום גן עדן מאוד מרשים,אוכל נהדר טעם של עוד,אווירה מדימה כמו במערב הפרוע,שירות מעולה. תודה רבה
בתור טבח שמבין באוכל ובבשר אני אומר חד מעמית הסטייקים מגיעים במידה הנכונה בשר מאוד טעים ורך ולכן אני חזור לשם שוב באוקטובר פשוט אוכל ממש טעים הכל מהכל פשוט טעים ומוקפד שאפו לשף ולצוות... הטבחים
קבלנו פילה בקר אשר ביקשנו ברמת מדיום, הוא בקושי הגיע מברמת רייר-פשוט חי לגמרי. החזרנו את המנה ע"מ שיצלו לנו אותה עוד, וקבלנו נתח אחר בכלל שלא הזמנו ,יותר קטן ןעם שומן, איך יתכן שבפילה... בקר יש שומן??? שיא הבזיון הוא שאמרו לנו שיביאו לנו מנת פילה חדשה וקבלנו תוך חמש דקות פילה חרוך לחלוטיןמבחוץ ובפנים חי לחלוטין, כנראה עשו את זה תוך חמש דקות מאש מאוד גבוה ושרפו את הבשר.