לפני כשבוע הגענו בן זוגי ואני לדיקסי רעבים ומלאי ציפיות! יש לציין שהציפיות הגבוהות נבעו מביקורים רבים קודמים שהיו מאד מוצלחים! אך משום מה מהביקור הזה יצאנו מאוכזבים למדיי... זה התחיל... בכך שמלצר מאד לא אדיב ניגש לקחת הזמנה..הוא לא אמר שלום, לא חייך..פשוט היה מאד קורקטי- שאל מה רוצים לאכול והלך. יש לציין שמאז לא ראינו אותו וגם שום מלצר אחר לא ניגש במהלך כל הארוחה לבדוק אם טעים לנו והכל בסדר (והזמנו ראשונות, עיקריות וקינוח!). הכנפיים למנה ראשונה היו מעולות! למנה שניה הזמנתי המבורגר עם שמנת ותוספת בייקון- ההמבורגר היה חסר טעם והייתי צריכה להוסיף כמויות של מלח לכל ביס, הלחמניה התפוררה לי בידיים מכמויות השמנת ששמו לי עליה והסופלה לקינוח היה זול ולא טעים- ממש טעם של סופלה קנוי מהסופר ששמו במיקרו...לסיום כשביקשנו את החשבון, לקח 20 דקות עד שמלצר הגיע לאסוף אותו (היה קשה ליצור קשר עין עם המלצרים.. והמלצרית שהגישה אותו שכחה לחזור)... בקיצור, יצאנו בנזק של 250 שקל לזוג שבהחלט לא היה משתלם ומוצדק...
פשוט לא יאומן, לאחר חמש עשרה שנה של העדרות מהמקום החלטנו לחגוג יומולדת בדיקסי, זוגתי אני ושני ילדנו, הגענו רעבים במיוחד פתחנו במנת פירות ים: הקלמרי פשוט אדיר וטרי (מנה ענקית ביותר)... השרימפס גם מעולה (למה רק 4 יחידות) ומנת כנפיים שהילדים ביקשו לא להפריע להם בגן העדן הזה וסירבו לחלוק בטעימה איתנו, לסיום טרפנו בורגר פיטריות ופילפל כל אחד-אין מה להוסיף פשוט תענוג לחיך. לצערי לא היה מקום למנות אחרונות-לא נורא בפעם הבאה בקרוב מאוד..... חשוב מאוד:הכי שווה לשבת בתאים ולא בשולחנות.נ.ב. לכל הספקנים אין לי קשר לבעלי המסעדה !!!
לאחר 6 שנים של העדרות מהמקום, הזדמן לי לבקרו שוב שלשום בערבעם קרובי משפחה שהזמינו מקום.לא יאמן איך אחרי 6 שנים עדיין המקום מפוצץ באמצע השבוע ב - 22:00 בלילה והתור בחוץ רק הולך... ומתארך.לאוכל:מנת צלעות ספריבס הגיעה יבשה ושרופה מידי למרות שביקשתי ציינתי שאני איש של מדיום-ריירהמבורגר מקסיקני שהגיע במקומו היה סביר .קשה לי להבין את ההתלהבות העצומה מההמבורגרים במקום. בשדרות רוטשילד פינת יבנה יש אחד ששם אותו בכיס הקטן ושמו - ארטבורגר.כנפיים שנלקחו למנה ראשונה היו מעולים כמו לפני 6 שנים.תפוחי האדמה הום פרייז ברוטב חריף מתוק היו מעולים.סופלה - חביב, יש טובים ממנו בעיר. מנת נוספת של מספר טעימות של קינוחים, המוגשים בצלחת אחת, היתה נחמדה.בקיצור אחרי כל כך הרבה שנים אני נאלץ להגיד את אותו המשפט בדיוק, שרק בשביל הכנפיים ותפוחי אדמה שווה לפעמים לבוא לבקר אחת לכמה שנים, אבל כל השאר מיותר !
התארחנו במסעדה ביום חמישי האחרון. בפעמים האחרונות שהיינו במסעדה התאכזבנו מהירידה באיכות האוכל וע"כ מזה מס' חודשים לא בקרנו במסעדה. בבקורנו הופתענו מאוד לחיוב ושמחנו לגלות שהאוכל חזר... להיות מצויין כפי שזכרנו אותו משנים קודמות. הזמנו סלט על תרד משותף שהיה מעולה. למנה עיקרית הזמנו שתי מנות ביף בורגר מקסיקני שהייה מצויין ומיוחד בטעמו. לקינוח הזמנו טריקולור חביב. שוב ברצוני להדגיש שמבחינתנו המסעדה חזרה להיות מסעדת הבית ובגדול. יישר כח!
היינו בשבת בצהריים, מומלץ להזמין מקום מראש. חם ונעים, מנות לא קטנות אבל גם לא גדולות במיוחד. סה"כ האוכל היה טעים, אבל המקום העלה את רף המחירים שלו לאחרונה ובלי שום סיבה. המחיר אינו... מצדיק את המנות או השירות.
דיקסי היא אי של יציבות בנוף המסעדות התל-אביבי ההפכפך. אנחנו חוזרים כבר שנים רבות לארוחת בוקר משפחתית. המבחר קבוע והאיכות תמיד מעולה.התפריט אמריקאי למהדרין: ערימת פנקייקס ענקיות... ואווריריות, בייקון פריך, אגס בנדיקט לא פחות מאלוהיות ועוד ועוד. ה'ויתור' היחיד לים תיכוניות הוא תוספת ה"ירקות" - סלט ישראלי חתוך דק, מפתיע בטעמים עזים של לימון ועשבי תיבול. המנות ענקיות כך ששני מבוגרים ושלשה ילדים באו על סיפוקם בשלש מנות בלבד. מעט יקר אבל שווה כל אגורה.
שלום אני לקוחה קבועה בדיקסי וכל פעם מחדש אני נהנית. בעיקר מכמה דברים ספציפים: הכנפיים - הכי טעים שתאכלו, ההום פרייז - חריף וטוב, ולחם השום - הפריך והטרי.תהנו....ממליצה בחום .
היינו בשבת חגגנו לבן ה-20 יום הולדת. כולם מאד נהנו ושיבחו את בחירתי (לבשל אני לא אוהבת אבל לבחור מסעדות אני יודעת). שירות מקצועני מאד ,אוכל טעים מאד , עיצוב חם אפלולי כמעט, מנותק מהחוץ... פשוט חוויה. הילדה בת ה- 10 קרניבורית אמיתית סיימה את מנת הכנפיים שלה (מנה ראשונה). הסתכלה עלי ואמרה : שלמות. יותר מזה לא צריך להוסיף .
ממש לא ממליץ ללכת לדיקסי.האוכל ממש לא טעים וההתנהגות של המלצרים פשוט מגעילה!אני הלכתי לשם פעם אחת וזה הספיק לי.
חייב להגיב לאסף. ההום פרייז אכן מדהים, אבל וזה אבל ענקי: המלצר שאמר לך כמה חמאה מכילה המנה או צחק איתך (ולא הבנת) או שהוא פשוט לא יודע על מה הוא מדבר. יש כמה חוקים- וזה נכון לגבי כל... מסעדה.. יש סודות מטבח - אף אחד (ואני מדגיש- אף אחד) מלבד הטבח לא יודע את כמויות המרכיבים של האוכל (אחרת כל אחד מעובדי המסעדה היה יכול ללכת ולפתוח מקום מצליח משלו) ודבר נוסף - שפשוט לא נשמע לי הגיוני - הם בטוח לא מכינים "מנה" בודדת של הום פרייז בכל הזמנה. מכינים בכמויות ואותם מחלקים למנות - אז איך יתכן שידעו כמה יש במנה אחת?? בקיצור, נשמע לי קצת לא הגיוני.. יכול להיות שיש המון חמאה- אבל להגיד במדוייק כמה גרם, זה קצת תלוש לעניות דעתי..אני בעד להמשיך ולהנות ממה שטעים לנו!