קודם כל שאף אחד לא יתקרב למקום הזה והכל בגלל הבעלים של המקום שמתנהג ללקוחות בחוצפה ובחוסר כבוד. ביום חמישי התקשרנו לשאול האם ניתן לשבת 14 איש אצלהם ביום שבת, הסבירו שאין בעיה אך לא ניתן... להזמין מקום אך שניצור קשר לפני שאנחנו באים ויהיה בסדר, כשהגיעה חלק מהמשפחה (סה"כ אנחנו 14 איש ובאנו להפתיע ולחגוג יום הולדת) אמרו לנו שרק עוד 45 דקות יתפנה מקום הסכמנו אך לאחר כשעה כשפניתי לבעל המקום ושאלתי מה קורה אמר שרק עוד חצי שעה וגם לא בטוח, שאלתי לפשר הדבר הסביר זה מה יש ושאם אנחנו רוצים אנחנו יכולים לשבת בנפרד, אמרתי לו שמראש הודענו שאנחנו באים לחגוג ואנחנו רוצים לשבת יחד כולם ואמרו שלא תהיה בעיה אז מה השתנה? ואז ענה ביחס מגעיל ומשפיל באמצע המסעדה מול כל הלקוחות שזה המצב ואם לא נאה לי אני יכולה ללכת, שאלתי לפשר העניין שקודם הודיעו 45 דקות ופתאום הוא מוסיף עוד חצי שעה הודיע לי זה מה אני רוצה. כל לקוחות המסעדה היו בשוק וכולם הצדיקו אותנו אך הוא בשלו. אני ומשפחתי לא נשב יותר במסעדה הזאת וגם לא בסניפיה אם ככה מתנהגים לאנשים שבאים לחגוג וממתינים כמו שמבטחים אך לא מקיימים. התאכזבנו מאוד, נהרסה לנו ההפתעה והלכנו לחפש מקום אחר לשבת וכל זאת אחרי שעה וחצי של המתנה עם ילדים קטנים. לא ממליצה ללכת לשם בשום מחיר.......
אוכל פשוט מדהים!מי שאומר שאוכל זבל פשוט טועה!האוכל פשוט מדהים!!למי שהולך עם חברים לא תתאכזבו כלל!מומלץ ללכת ביום הולדת של חברים או משפחה לא תתאכזבו האוכל מדהים!מומלץ!!! +++++
כל פעם שאני שם אני פשוט נהנת מחדש תענוג.
גועל נפש. ממש עכשיו חזרתי מנאפיס הרצליה ורציתי לשתף בחוויה הנוראית שעברנו שם. בזמן שאכלנו ראיתי ג'וק מטייל על הרצפה ליד השולחן, אמרתי על כך לאחת המלצריות והיא בתורה פשוט דרכה עליו בין... הכסא שלי לכסא של חברי שישב לידי. אפילו לא חזרה עם יאה כדי לפנות אותו משם. פשוט נשארנו עם האוכל על השולחן וגופת ג'וק מעוכה לנו בין הרגליים. כמובן שביקשנו מיד את החשבון. באמת שזה גועל נפש
מעולה!
well, im still waiting to get in...untill thenno good words for u
אני לא יודעת מה אתם מתבכיינים! אוכל ממש טוב וטעים. אני למשל אוהבת את ספגטי אלפרדו, הכי טעים ועוד מוקרם!!!ממממ... ללקק את ההצבעות!!
אני ובעלי הינו הולכים לפחות פעם בשבוע כי אני אוהבת אוהבת לאכול פטוצ'יני מוקרם ובעלי שניצל עם תוספות. הפטוצ'יני היה בלי רוטב ולא מבושל, היה קצת קשה, השניצל היה בפנים אדום, רק הציפוי היה... מבושל. בקיצור...