בתור עובדת לשעבר אני רוצה לומר לכם שאין על האוכל של הג'ירף ומי שאוכל שם באופן קבוע יודע זאת. אז נכון שזמן ההמתנה שם הוא ארוך ביותר אבל אחרי שמקבלים את המנה פשוט שוכחים מכל ההמתנה הזו... וזה רש לשבת (או לקחת....) ולהנות מהטעמים והריחות של המנות שם...מומלץ ביותר!!!
לא נהננו. המחירים גבוהים והמנות קטנות ולא מיוחדות.
לכל הקרציות שרוצים תפריט, נא כנסו: <A href="http://www.giraffe.co.il">www.giraffe.co.il</A>.
כסועד קבוע בסניף אבן גבירול אני יכול לומר שרמת האוכל לעולם נשמרת והמנה תמיד תהיה טובה וטעימה. שיטת ניהול העומס במקום בעייתית וזמן ההמתנה יכול לנוע מ-2 דקות ל-40 דקות ויותר כשרואים... בבירור ששולחנות שהגיעו אחרייך מקבלים מנות דומות קודם! היום וויתרנו והלכנו ללא המנות העיקריות שפשוט לא הגיעו. ההמלצה שלי היא לנדנד למלצרים מדי פעם ליתר בטחון. אותי לא יראו שם בזמן הקרוב.
אני מתה על הג'ירף, במיוחד על המנה של הפטריות פורטובלו והמנה המאלזית... טעים טעים טעים.
מקום צפוף, רועש ומחניק. בכדי להשתלט על כמות ממתינים הוסיפו שולחנות במעברים, דבר שתרם לתחושת הצפיפות והמחנק וגרם למלצריות ממש לטפס עלינו בכדי להגיש את המנות. כדי לקבל כוס שתייה הייתי... אמורה לבקש 4 פעמיים ולהמתין 20 דק'. הכילים לא היו שטופים כמו שצריך. האוכל בהחלט היה טעים אך לא היה ניתן להינות ממנו כמו שצריך בגלל האווירה.
תפריט!!! דחוף תפריט!!!יהיה תפריט, יהיו יותר הזמנות...תפריט!!!!!!!!!!!!!!!
בתור עובד לשעבר, אחלה אוכל, צוות ואוירה. ממש כייף לחזור ולאכול שם בכל פעם מחדש. נכון שהסניף בד"כ לחוץ, אבל ככה זה במסעדות שוות. מומלץ בחום.
למה אתם לא שמים תפריט... חבל... באמת חבל.
שלום.אני מרגיש חובה כאיש מטבח להביע את דעתי... בתקווה שזו תלקח כביקורת בונה.ישבתי אתמול עם זוג חברים והזמנו מס' מנות מהתפריט. העיניים יצאו לי מהאותיות הקטנות וחוסר התאורה.''נודלס עם עוף... פריך'' אחלה עוף, רך בפנים, פריך מבחוץ אבל למה הטעם דגים??? (שף, לא מטגנים דגים ופירות ים באותו שמן!!!).''נודלס חריף עם ירקות ועוף'', אני חושב שזו אחת מהמנות הנמכרות ביותר אז למה לזלזל?? כאילו נבטים ובצל ירוק סוגרים לכם את משפחת הירקות?נכון סליחה יש גם שום!!! והמון שום אבל איזה שום? כזה אחד שקונים בדליים, כתוש ומוכן. גועל נפש, כל המנה בטעם המגעיל של השום הזה. אז לסיכום אין ירקות ויש טעם ''דורות'' ישן. שלא לדבר על טעם למנה עצמה ויש דרכים לעשות מנה טעימה.היו לנו שיפודי סטה - טעים, רק שהיציקה שישבה ב''בין-מארי'' הייתה יותר דייסה ופחות רוטב.אז... לא לזלזל ולרענן את המתכונים, חומרי גלם טובים יותרׁ(שום...) והכל יהיה טעים וטוב.אוהב אותכם.