נתחיל מהאווירה - בהחלט לחוצה. אנשים עומדים בכניסה קצת על הראש. רועש. יש מקום להוציא כמה שולחנות מהמסעדה. האוכל - רוב הדברים באמת טובים ואיכותיים. בחלק קטן פישלו אבל סה"כ "מרגישים את... האיכות". שירות - לא טוב. ואני עדין. אם לקוח לא מרוצה ממנה ראשונה והוא יושב בשולחן של שמונה, אז לעשות לו פרצוף ולהתעקש לא להחליף מנה זה מגוחך ופתטי. כשמזימינים ב-יותר מ100 שקל לגולגולת אפשר לצפות לדברים מסויימים. שירות בטלפון - "...יש לכם שעתיים לפנות את השולחן". בגדול זה פשוט טיפשות להתייחס ככה ללקוח, בייחוד אם ב-18:00 אין תור בחוץ. בגדול, לא היה שווה. המסעדה בהדרדרות ואני מאמין שהמוניטין הרע שיוצא לה בתקופה האחרונה ירדוף אותה.
המלצה על לימוזין?אין לי... אמנם הבשר טעים אבל בל נגזימה יש מקומות טעימים לא פחות והרבה מעבר למשהם מנסים לייצר בדעת הקהל.יקר,,ללא הצדקה כאשר מבקשים לשלם מנת תוספת על יד הבשר.שירות... חובבני,כמות שומן בלתי ניסבלת בבשר.
הגענו למסעדה לאחר טיול קצר בצפון בשעת צהריים באמצע השבוע. לא הזמנו מקום מראש אבל התקשרנו בכל זאת לוודא כחצי שעה לפני ההגעה שלא תהיה בעיה. להפתעתנו למרות שזה היה אמצע השבוע המקום היה... כמעט מלא. הובלנו כלאחר כבוד אל השולחן ומהר מאוד קיבלנו לחם עם מטבל של טחינה (אוקיי, ממרח טחינה פשוט...) וסלט כרוב. הלחם לא היה להיט גדול וגם המטבל והסלט, אבל כמובן שלא באנו בשביל זה. הזמנו למנת הפתיחה קרפצ'יו עם פרמזן. המנה היתה כפי שצפינו שתהיה, במובן הטוב. מנה יפה של קרפצ'יו, עם מספיק שמן ותחמיץ וערמה יפה של עלים ירוקים וגבינת פרמזן שבהחלט היוותה פתיח מצוין לארוחה שעוד תגיע. מכיוון שזו היתה הפעם הראשונה שלנו במסעדה הזמנו שתי מנות בשרים קלאסיות - סטייק אנטריקוט 350 גרם וסטייק סינטה 250 גרם. המנות הגיעו בתזמון מושלם, כאשר התאבון שלנו הגיע לשיאו. הסטייקים היו בהחלט עסיסיים וטובים. האנטריקוט היה מושלם, עשוי במידת מדיום, בדיוק לפי מה שהוזמן. לא פחות ולא יותר, עשוי מבחוץ ובפנים אדמדם ורך. גם הסינטה היתה משובחת. אמנם יבשה יחסית לאנטריקוט, כראוי לסינטה אבל הארומה והטעם שלה הדליקו בנו חושים חדשים. הבעיה היחידה עם הסטייקים היתה לבחור עם איזה רוטב להנות ממנו. אני אישית העדפתי לאכול את הסטייק לבד ולא בגלל הרטבים, אלא בגלל שכך אני מעדיף את הסטייקים שלי, והסטייקים של לימוזין לא היו צריכים שום תוספת עליהם. ברוב המסעדות מהסוג הזה, בדרך כלל הקינוחים הם סטנדרטיים. בלימוזין, גם הקינוח הוא יוצא דופן. אנחנו הזמנו קראמבל תפוחים, שהיה אמנם יכול להיות מעט חם יותר, אבל הטעם שלו היה בהחלט מדהים. פריך בחלקים הנכונים, ונימוח בפנים. נהנו מאוד, ואנו מקווים לחזור לשם בקרוב.
המקום היחיד שאני מוכן להמליץ עליו ללא עוררין באיזור הצפון. מומלצות: ראשונות - פרליני בשר ברוטב תפוזים, פילה בפלפלת, אסאדו, אינטרניה, קדרת הבית עיקריות - אנטריקוט, T-Bone, אסאדו, שיפוד... עגל במרינדה, שניצל וינאי, המבורגר. השאר מנות שלא באים בשבילן למסעדת בשר או אכזבו, וכן הפילה 300 כלול באכזבות, אבל מה שרשמתי למעלה מפצה על זה בגדול. אני חוגג קבוע ימי הולדת שם עם משפחתי, ומעודד כל הזדמנות נוספת להגיע למקום.
אכלנו בעלי ואני במסעדה ומאד מאד נהננו-מהשירות הנפלא,מהאוכל הנהדר,מהירות ההגשה ומטיב האוכל.הבשר עשוי להפלא.הרטבים נפלאים,המנות מעולות בגודלן ,הטעם-גן עדן.הכל פלא.ממולץ בחום .שווה לנסוע... אפילו ממרחקים לשם.נהדר
האוכל היה מעולה!!!האוירה היתה נעימה ואני ממליצה לכל אחד להיות במסעדה הזאת (אפילו אם הוא צימחוני)
הגענו למקום לארוחת צהריים מאוחרת, שני זוגות + 4 ילדים קטנים, במהלך חופשה בצפון. היה אוכל איכותי ומפתיע. השרות היה מקצועי ומפנק בצורה שמכבדת כל מקום יוקרתי. ללא ספק נחזור לשם, זה היה... בחוש הגדול האחרון (לפני כחצי שנה) ועדיין אנחנו מזכירים את הביקור הזה לטובה. אנחנו שני זוגות שמרבים לאכול במסעדות גורמה/שף בארץ ובחו"ל. היה איכותי ונפלא.
חגגנו במסעדה אירוע לאבי , האוכל היה נחמד השירות היה לוקה בחסר אחראית משמרת נוקשה ביותר סה"כ הייתי מדרגת את האירוע בציון 7
היינו במסעדה לפני כחודש (אני בפעם הראשונה וחברי ומשפחתו בפעם המי יודע כמה...) היינו ביום שבת בצהריים, וממש לא הרגשנו בעומס שכן המסעדה מרווחת וההזמנה נעשית מראש. האוכל מ-ע-ו-ל-ה המנות... הראשונות - אכלנו קוביות פילה ברוטב פלפלת ופרליני בשר ברוטב תפוזים, שתי המנות משובחות, הן הבשר והן הרטבים המעלפים. מנה עיקרית כל אחד הזמין משהו אחר, אני הזמנתי אנטריקוט והייתי מרוצה לגמרי, ממידת העשיה ומהנתח עצמו. (חבר שלי לא היה מרוצה ממידת העשיה, החזיר את הסטייק והיה מרוצה מאוד כשקיבל אותו בחזרה). והקינוחים.. וואו! הזמנו את פצצת השוקולד וזה משהו באמת לא רגיל. (ואכלנו אותה 3 אנשים יחד! אז היא ממש לא קטנה), גם המוס אגוזי לוז וחלבה מומלץ. השירות היה אדיב ומקצועי מאוד, כל הזמן הביאו שתיה ושאלו אם הכל בסדר, והראו בקיאות במנות. המחיר קצת יקר מדי. אני רוצה לציין גם שלפני כשבועיים היינו בסדנת בישול בשרים של סו-שף והיא הייתה בהנחיית שני השפים של לימוזין - אנשים מקסימים שבישלו לנו חלק ממיטב מנות המסעדה - ואני חייבת לציין שנתחי בשר משובחים כמו שהם הביאו לא ראיתי מעולם, ואני בטוחה שאלו גם הנתחים המוגשים במסעדה. בקיצור - הנאה צרופה, וכבר ביקשתי לחזר לשם ביום הולדתי :) תהנו.
היינו במסעדה ביום שישי לפני שבוע. המסעדה היתה מפוצצת אך היה מרווח מספיק. למנה ראשונה הזמנו כמו תמיד את המרק שהיה טעים מאד. לפתיחה מקבלים לחם ומספר ממרחים שהיו סתמיים לדעתי. לאחרונה... הזמנו את המיקס גריל שכל סוגי הבשר בו היו טובים מאד וכן הכמות היתה נדיבה מאד בנוסף לזה הוזמן סטק אנטריקוט שהיה בסדר אך לא מעולה. בסך הכל נהננו מאד. קחו בחשבון שהמנות יקרות מאד