רמי שלום כמי שאוכל אצלך במסעדה עוד לפני שנפתחה. טעימות באטליז אני כל פעם נהנה מחדש וגם כל חברי ששלחתי אליך נהנו ותמיד התגובות היו מצוינות תמשיך בדרך זו אנחנו נבוא תמיד ... שמוליק רוס
פעם, לפני שנים לא רבות זו היתה מסעדת הבשרים הטובה ביותר שהכרתי. עכשיו העלו מחירים, קיצצו משמעותית באפיטיזרים. רק הבשר נשאר מעולה כפי שהיה. מקווה שמישהו יתעשת ויחזיר את המקום לגדולת... העבר. אני בכל אופן אחשוב פעמיים אם לחזור.
מסעדת הבשרים האמיתית, כמו שהכותרת אומרת: לימוזין, בשר נטו. כאשר הגעתי עם חבריי למסעדה המתינה לנו המארחת בחיוך אדיב והפנתה אותנו למקומנו שהוכן מראש לבואנו. הבשר מדהים, השירות אחלה, הדבר... היחיד שטיפה כואב זה המחיר אבל הוא שווה את זה.
ראשית אני חייב לציין שנסענו אתמול למסעדת לימוזין אחרי הרבה המלצות!לחברה שלי מלאו 25 והחלטתי לפנק אותה :)הזמנו שני סטייקים 450 שהיו מצויינים ועשויים במידה הנכונה! בשר מצוין!חשבתי שאני... מגיע למסדעת יוקרה, קצת התבאסתי כשראיתי שחצי מהאנשים באים לשם עם שורטס וכפכפים.העיצוב של המקום די איכזב - בכל מקרה באנו לאכול לא לתת ציון על עיצוב.מה שקצת היה "עלוב" זה הקינוח שהיה מאוד קטן יקר לגודל שלו ועדיף להגיש אותו בצלחת הרבה יותר קטנה שלא יראה כזה פיצי - בשורה תחתונה טעים מחירים מעט מעל הממוצע.
מוזר, אנשים טוענים שלימוזין היא "ה-מסעדה", אבל לטעמינו ממש לא. אנשים חושבים שלא צריך לשמור על רמת איכות ברגע שיש לך שם, ואנחנו ממליצים לבעלי המסעדה לפתוח קצת את העיינים ואולי אפילו... לקרוא פה ושם קצת תגובות של לקוחות. חבל כי מסעדות אחרות של בשר בצפון לוקחות אותכם בסיבוב..הגיע הזמן לראות מה לא בסדר פשוט חבל. כי לחזור יהיה קשה.
היינו ביום שישי בערב, המסעדה היתה מלאה עד אפס מקום. התקבלנו בכניסה ע"י מארחת חייכנית, אחריה ניגשה אלינו מלצרית נחמדה שנתנה שירות מא' עד ת'. שתינו יין ואכלנו בשר טוב, קינחנו בקראמבל... תפוחים מעולה, מה צריך יותר מזה?הרבה זמן לא נהנינו ככה. לכו ותהנו. מומלץ בחום.
מקום טוב,בשר איכותי הזמנו סטייק טיבון המכיל סינטה ופילה הגיע כמו שצריך עשוי טוב(את הסינטה יש לבקש עד דרגת מדיום אחרת היא קשה מידי)מנה ראשונה מאוד טעימה-קציצות אורז בטחינה ולימון .... הטחינה מאוד הוסיפה לטעמים.הקינוח היה מעולה -קראמבל עם כדור גלידה (פאי תפוחים חם וקינמון)שירות בסדר גמור.מחירים יקרים אבל מסעדה טובה.
נתחיל בדברים הטובים. העיצוב נחמד, חמים, ומזכיר מאוד את מסעדת הבוקרים ברמת הגולן. נמשיך בדברים הלא טובים. הזמנו 4 מנות, 2 מנות פתיחה ו-2 מנות עיקריות. מנת פתיחה ראשונה הייתה קוביות עגל... בחצילים שהייתה טובה, אבל לא מהממת. הוא הדין עם מנת העגל שהייתה טובה אבל לא מהממת. מנות ראשונות, לעניות דעתי צריכות להיות משהו אחר. מנה ראשונה לא טובה תביא את הסועד מלכתחילה לנקודת פתיחה גרועה לגבי העיקרית. העיקריות: הזמנו סטייק פילה 300 גרם, בדרגת מדיום, והסטייק הגיע מדמם כולו. ביקשתי שיצרבו אותו מבפנים ואז חרכו אותו יתר על המידה (ככה זה בשר שלא יוצא טוב בפעם הראשונה לא ניתן לשחזרו, ובדר"כ המנה נהרסת). השירות - המלצריות נראות לחוצות מידי, ומועסקות יתר על המידה. אחרי שמביאים לך את המנות לשולחן, אם אתה לא יוזם קריאה בעצמך ע"י הנפת יד במשך 3 דקות, אף אחד לא יגש אליך (אני לא מבקש שיחקרו אותי, אבל המינימום לבדוק שהאוכל בסדר, שלא צריכים עוד משהו - לא יודע אולי משהו בסיסי פגום בתפיסת השירות שלי, אבל כזה אני). בסוף כאשר פינו את הצלחות, המלצרית, נזכרה לשאול, איך היה האוכל. אחרי שהיא ראתה את הפרצופים שעשינו, והסברנו לה את גודל הנפילה, היא עוד נזפה בנו שלא דיברנו (למרות שהחזרנו את הסטייק פעמיים למטבח!). בקיצור חברים, אכלתי במספר רב של מסעדות בשרים בצפון, אבל "חוויה" כמו לימוזין אני מקווה שלא אחווה עוד פעם.
הבשר עשוי טוב מאוד,השירות מעולה.את הסטייק תן רק בעיתו,יותר מכך אנחנו לא צריכים.
אנחנו קוראים את לימוזין לסדר,איפה שירלי??? לאן היא נעלמה, המסעדה כבר לא אותו דבר בלעדיה.שירלי אם את שומעת, תחזרי!!!הזוג שתמיד ישמור לך אמונים.