אכלנו דג בר ים עשוי בתנור, מאוד טעים. השרות היה מצויין. האווירה קצת רואשת והמחיר די גבוהה
יחס מקסים ושירות אדיב התחשבו בכל הבקשות שלנו, ואפילו הגישו פינוק לכבוד יום ההולדת שחגגנו.
השירות היה טוב, והאוכל היה טוב ברובו
צוות מקסים, אוכל טעים, מקום עם אוירה - מה צריך יותר ???😀
שירות מעולה, אוכל טוב...........
אוכל טעים, יין טוב, שירות מצוין
מהכל.. אוכל מעולה וטעים שירות טוב ומלצרים נעימים מחיר הוגן
מסעדה עם אווירה בינלאומית, מלאה בתיירים ובישראלים. היינו זוג אך בשולחנות ליידינו ישבו משפחות. האוכל היה מעולה הצוות מדהים עם תודעה של שירות מעולה, המלצר שלט בתפריט וידע לכוון ולהמליץ... לפי הטעם שלנו. המנות היו משביעות יפות ומעל הכל טעימות, סלטים טריים וטובים מאוד במילוי חוזר כלולים במחיר המנות העיקריות. הייתה בכל אופן מנה אחת שלא אהבנו, מנת מרק פירות הים, המלצר מייד לקח אותה וביטל אותה מהחשבון. בנוסף בסוף הארוחה פיצה ותנו בקינוח של גלידת וניל עם טחינה גולמית ושערות חלבה כשכל זה נמצא בתוך רוטב של ריבת עגבניות שרי, פשוט קינוח אלוהי! המחירים אומנם לא כל כך זולים, אבל על שתי מנות עיקריות ומנת פתיחה אחת שלימנו 270 שקל. לא נורא בכלל, לדעתי.
שבת בצהרים. כפתיח (כחלק מהזמנת המנה העיקרית) מוגשות צלוחיות מטעמים כגון: גזר פיקנטי (מיוחד במינו), סלט סלק (נפלא), חצילים (טעימים), טחינה, איקרא, שעועית ירוקה בשמן זית. הכל טעים שגעון... עם מאפה לחם חם. הצלוחיות נגמרות? מגיעות נוספות עד שאתה נאנח - די. ואז מוגשות המנות העיקרות: חזה עוף נודלס (טוב), ופילה בס בשמנת עם תרד (יוצא מן הכלל), זאת בתוספת תפוחי-אדמה קטנים שלמים צלויים נפלאים. לא היה ניתן לסיים בשל גודל המנות. גם למחרת בדעתנו להתענג על המנות. אבל לא ויתרנו על טירמסו (כמו באיטליה), וסורבה פסיפלורה (נמס בפה...).
שבת צהרים. שלושה סועדים. מנות פתיחה מהממות ונדיבות (כולל מילוי חוזר) במחיר המנות העיקריות. אנטרקוט טוב למדי, אם עדיף להזמין במסעדה מסוג זה קלמארי או פילה דג (במקרה זה מוסר אבל יש מבחר... של לברק, דניס, בס). גם הקינוחים מעולים.