היינו 4 מבוגרים, המלצרית היתה רהוטה, ברורה ואדיבה, כשצצה בעיה עם מנת הפאייה, היא הלכה במהירות לשף כדי למצוא פתרון. האוכל היה מעולה, הזמנו ניוקי חמאת פטריות (מעולה), פאייה, דג דניס... ושיפודי פרגית בזעתר. כל ארבעת הסועדים (כולל הכותבת) יצאו מגדרם בתיאור המנות שלהם, ההקפדה, הטעם היוצא דופן, השילובים המעניינים והדיוק במנות (שמורגש!), עשו לנו את החויה למוצלחת מאד. אנחנו ממליצים.
האוכל באדום מצויין. אחרי שזה נאמר, אני תמיד מרגישה שם שהאווירה נורא נורא כבדה. למלצרית שהיתה לנו היתה גישה מאוד מתנשאת (לא ברור על שום מה. האם משום שלטעמה אנו צעירים מדי לפקוד את... המסעדה?) והנחמדות שלה היתה מאולצת ומזוייפת. דווקא באיזור המעשנים נדמה שהאווירה קצת יותר up-beat וצעירה. אולי בגלל הבר? קצת לא הוגן ל-לא מעשנים, אבל שיהיה. אנחנו לא נחזור לשם.
בד"כ אוכל טוב (למעט כבש קשיש המכונה בתפריט "אוסובוקו טלה") היום (יום שבת) הוסיפו לחשבון בלי בושה דמי אבטחה, למרות שלא היתה כל אבטחה.
מקום מיוחד במינו, שתמיד כיף לבוא אליו. אני חייב לציין שכבר זמן מה אני חובב של אדום ומקפיד להגיע אחת לשלושה חודשים. אך את טיבה האמיתי של מסעדה מגלים כשיש תקלות, ואת דרך הטיפול של המקום... בתקלות. מוטי הבעלים, הוא איש בעל תודעת שירות מהגבוהות שהכרתי והצליח להוכיח שבאמת אכפת לו משביעות רצונם של לקוחות, נדיר מאוד בארצנו!!! האוכל מעולה (בפעם האחורנה אכלנו פילה בקר ודג מוסר - הפילה עשוי בצורה מושלמת לא פחות, והדג היה מתובל במידה הנכונה לאכול ולפנטז על כך כל השבוע), היין טוב (תפריט יין עם מבחר גדול) והאווירה נעימה ביותר. לסיכום, אדום היא מסעדה שהרבה מסעדות יכולות ללמוד ממנה דבר או שניים על אוכל, יין וניהול. מומלץ!
פעם ראשונה שאני כותב ביקורת - אולי הפעם הייתי חייב- אני וזוגתי שנינו אכלנים לא קטנים- ואוכלים המון במסעדות. אתמול ביקרנו באדום- לראשונה (תל אביבים), המלצריות נחמדות והשרות טוב - וגם... המקום נעים על אף שהיה קר מאוד. אך האוכל... צפוי וחסר טעם, הזמנו מרק ארטישוק ירושלמי- פשוט כמו לשתות מים מחוממים- פשוט חסר טעם- וטפל- הוחזר שקדי עגל עם ניוקי- שוב חסר טעם - כאילו הטבח שכח את התבלינים, מנה אחרונה - סורבה ערמונים - היינו צריכים מסור חשמלי בשביל לאכול את הסורבה- פשוט חוסר הקפדה - סורבה לא מוגש כגוש קרח - בסופו של יום זה הסיפור של רוב המסעדות בארץ - השף פותח משקיע והביקורות מהללות - אחרי תקופה הוא כבר לא עובד במטבח - כנראה שהשפים שלו מתחלפים וכך זה נראה, אני בטוח שהם פשוט לא ממלאים את ההוראות אחרת זה לא היה נראה ככה,
לילה חורפי וקר בסוף דצמבר ואותנו הושיבו בשולחן שלידו חלון שלא יכול להסגר.. קפאנו כל הארוחה ורק רצינו לסייים וללכת גם האוכל לא היה מקור לנחמה מנות קטנות מחיר מופרז וממש לא מוצדק ואוכל... פשוט ובכלל לא טעים הגענו מתל אביב במיוחד נפרדנו מיותר מ 500 שקל והתאכזבנו קשות...אין הזדמנות שנייה להשאיר רושם ראשוני ואותנו המסעדה אכזבה ולא נחזור שוב
היינו ביום שבת האחרון, ארבעה אנשים, לאחר יותר משנה שלא היינו במקום. האוכל היה מצוין: מנות פתחיה מדוייקות מנות הדגים עם אורז שחור וריזוטו ירוק נפלאים, רק המבורגר לא עמד בסטנדרטים. נקודת... התורפה היתה השירות: מלצרית זעופה בעליל שכמעט ונזפה בנו כשהערנו לה שלא ערכה סכו"ם לאחד הסועדים, לאחר שזו סיימה את משמרתה זכינו למלצרית אדיבה ומחויכת
תיקון טעות: המדובר היה כמובן באוסובוקו טלה.
איזה כיף עונג צרוף אכלנו 3 אנשים בשישי בערב מקום פשוט, אוכל טוב ומפתיע שירות נעים ואנושי מרגישים שההשקעה במקום נעשית בתוכן ולא בקירות פשוט כיף
היינו בעבר בת זוגי ואני הפעם חזרנו עם ד2 זוגות חברים .כיף לראות איך השף משתדרג מפעם לפעם מנות ראשונות של ניוקי קרפצו בקר מנת קוקי סן ז'ק על ריזוטו סלט ירוק מדהימים!!! מנות הבשר ופירות... הים בעקריות היו מפנקות ומלאות טעמים....בקינוחים דווקא יש מה לשפר חוצ מסופלה שהיה מצויין שירות מתוק וחייכני(תודות למלצרית שני) נחזור בקרוב