באנו היום ומאוד נהנינו! אווירה כיפית ושירות טוב. מרק קרפלך מעולה ליום גשום :)
היינו ביום חמישי בערב בעלי ואני במעיין הבירה. המקום אף פעם לא מאכזב. בימים אלה כל האיזור שוקק חיים והיה פשוט נהדר וטעים כתמיד. האוכל מעולה. משביע וטעים. המחירים ממש שווים. השירות מצוין... מלצריות חביבות מאד. והאוירה היתה כיפית ונעימה. ממליצה בחום.
איזה מקום נהדר! יום שלישי בערב יושבים באמצע הרחוב כשמולנו הלהקה מנגנת! מהריח של החזרת אפשר להתעלף והמתיאס טעים טעים וכאילו נוצר בכדי שילגמו לידו בירה קרה! נראה שבעל המקום מכיר את כולם.... כמו חתן בר מצווה הוא עובר בין השולחנות ולוחץ ידיים, מחבק, נזכר בסיפורים...אין עוד מקומות כאלה בעולם!! המלצרים לפעמים קצת מבולבלים ונראים לא קשורים, אבל גם הם חלק מקרנבל שלישי בערב...
לא להיכנס - סירבו למקור לי בירה אם אני לא קונה אוכל
אחרי שכבר הרבה מאוד זמן אני רוצה ללכת לשבת במעיין הבירה, אני וחברה ישבנו שם לצהריים.. סוףסוף פעם ראשונה מקום עם אווירה טובה, היסטוריה, הזמנו מנה ראשונה של כיסונים בשר ותפו"א כשבמרכז... היה בצל מטוגן, שלישיית חציל-איקרה-וכבד למריחה- מעולים! ורבעיית קבב רומני. היתי חייבת לגוון ולנסות דברים שלא ניסיתי אפילו שהיינו רק 2, המנות היו מספקות מאוד וטעימות לקינוח הזמנו עוגת לימון- שמשלבת מעין סורבה לימון מלבני ועוד פס שהיה בטעם תות אך היה בו אלמנט עוגתי (חלבי) ובקיצור היה פיצוץ! אהבתי מאוד
היינו היום בארוחת צהריים וכמו בכל פעם פשוט נהנינו מהאוכל הטעים. שפע של סלטים בפתיחה: איקרה, חצילים, אבטיח מוחמץ ועוד. מרק שעועית מומלץ בחום. כיסונים נהדרים. בקיצור ארוחת שחיתות במחיר... שווה. מזכיר את הטעמים של סבתא...
באנו במיוחד מירושלים וזה היה שווה! בעל המקום איש חביב ונותן תשומת לב אישית לכל לקוח. הוא ראה שאנחנו מתלבטים אז המליץ לנו להתחיל בחמוצים שלהם, מנה מעורבת של סלט איקרה, סלט חצילים וכבד... קצוץ ומנת קוסטיצה. בהמשך הזמנו גם סטייק לבן בתוספת שעועית. הכל היה מצוין והמחירים בסך הכל סבירים, 60-70 ש"ח למנות עיקריות בשריות.
ביקשתי שם ביום חמישי בערב... הרחוב היה הומה אדם, המתנו מספר דקות עד שקיבלנו שולחן. למנה ראשונה הזמנו כיסוני בשר שהגיעו לצד בצל מטוגן-מנה מדהימה. למנה עיקרית דג מושט מעולה שהיה גדול... והוגש בתוך צלחת צבעונית עם ירקות, בנוסף, קוסטיצה שידועה בתור מנת הדגל שלהם. אחלה מקום - אווירה של שנות החמישים בנמל של ישראל
יום שלישי בערב רחוב נתנזון בעיר סגור לתנועה. עשרות שולחנות גדושות סועדים והמלצריות חני טניה ונטשה באטרף משתלטות בחן ובמקצוענות על ההמולה. עמי וסמי פותחים שולחן מול להקת "קוסטיצה"... שמנגנים את סוזי קיו של הקרידנס. הבירה (חרושצ'ובה כהה) נשפכת כמים ועל השולחן נערמים מיטב מעדני הבית: צלחת "מעורבת" עם כבד קצוץ איקרה וסלט חצילים, מרק קרפעלך, חמוצי הבית, נקניקיות חריפות, קוסטיצה טלה משובחת, תבשיל "רסול" של בשר בקר נימוח עם שעועית, שוק אווז מעושנת ועוד. כמה צ'ייסרים "פאואר" (וויסקי אירי משובח) ואנחנו מסודרים. לכול ידוע / יום שלישי בשבוע / באופן קבוע, זה היום שלנו, יום הרווקים המתפנקים ב"מעיין" הבלתי נדלה. ברוואסימו !!
האוכל מאוד טעים, מגיע מהר, השירות מאוד אדיב. המסעדה מאוד יפה, ניתן להתרשם מהפריטים היפים בכל כותלי המסעדה. חובה להיות פה!