הגענו לחגוג יום נישואין פעם ראשונה בסבסטיאן( אחרי המלצות רבות) והרגשנו כאילו אנחנו הלקוחות הותיקים ביותר במסעדה. השירות היה קשוב ומפנק, האוכל היה מענג וזו היתה חגיגת יום נישואין הכי... טובה שהיתה לנו מעולם. המסעדה הכי טובה באזור ללא ספק.....
אני ובעלי יצאנו עם שני חברים שבעבר ישבו איתנו מספר פעמים בסבסטיאן... יש משהוא שתמיד משך אותנו לבוא שוב ושוב... עד לא מזמן ההיתם מקור האוכל שלנו בצהרים :).... לצערי זה לא כך... יותר.. משהוא השתנה באוכל וזה ממש לא עושה לכם טוב.. הפירה חסר נשמה ולא כמו בעבר והרטבים מאוד טפלים.. ארבעתנו נאלצנו להתלונן על המנות שלא היו כבעבר.. בעלי כל הזמן היה מדבר על הפטה כבד שלכם ועכשיו... גועל נפש!!! (סליחה) לא יודעת.. מאוד התאכזבנו מהאוכל שבתפריט ועוד יותר מהספיישלים הדלוחים.. כאילו חובבני משהוא.. בכל אופן כמו תמיד קיבלנו מענה ידידותי ונעים מהמנהל משמרת ופיצוי משמח מהבר... אילו רק האוכל שלכם היה נשמר ברמה של השרות...
בעקבות המלצתה של חברה הגענו 2 זוגות,אני ובעלי חברו ובת זוגתו,עם העומס ששרר במסעדה קיבלנו שירות אדיב,ברמת ההמלצה על יינות ופירוט הייתה מקצועית,המלצר(חתיך!!שמו חי!?)מזג לנו את המים,וזה... הרגיש כמו שמפנייה,מצחיק,שנון וכייפי,ביקשנו תוספות למיניהן והן הגיעו במהירות מדהימה,,שוב,נהננו,רשמו לעצמנו סבסטיאן המקום החדש..
עצוב שהסיפור שאני הולכת לספר לכם הוא אמיתי! ישבנו בסבסטיאן שבוע אחרי שבוע ופעמים מצאנו את עצמנו אוכלים לצד יצור מכוער בעל מחושים! זה התחיל בחיפושית חיה (!!!) שזינקה בלא בושה מתוך... ההמבורגר בשבוע הראשון והמשיך בשבוע השני בפרפר ענקי שכיכב לצד החסה בסלט עוף!!!!! חוץ מלגמגם ולהציע זיכוי על המנה וקינוח (שהיה זוועתי) לא היה להם יותר מדי מה לומר ואני לא יודעת מה איתכם, אנחנו נכוונו והתאכזבנו ולנו איכפת מהבריאות שלנו אז אנחנו לא נחזור עוד למסעדת סבסטיאן!!!!! (מאורת החרקים!!!!!!)
שלום, אני דנה , אני מתארחת בסבסטיאן פעמים כה תכופות כך שאני יכולה להעביר את הביקורת האובייקטיבית שלי. אוכל-מפתיע,משתנה,מגוון,טעים,משביע,הם מחליפים לאחרונה מנות ומוציאים ספיישלים... מדהימים, כמו ניוקי סגול עם פירות ים וטורטליני זנב שור שהיה מאלף... שירות- אדיב,מפנק, המלצרים מתחייסים אלי ואל בעלי ביחס חם ואדיב, מציעים יינות ואני כמובן נופלת בגלל בעלי שאוהב כוס יין אדום עם כל דבר.. המנהלים מתהלכים על הפלור בצורה מרשימה , המלצרים נעימים מהם. המקום-מעוצב בדיוק כמו שאני אוהבת. מצטערת לא אוהבת מקומות היי-טק קרים ,זה מקום חם ונעים . בקיצור, מקום חדשני מבחינת הכל. לא ראיתי כזה שירות וגם הבנתי שתהליך ההכשרה שלהם מאוד ארוך . מי שרוצה ערב נעים,לשבוע מאוכל טעים ומשירות שיילך לסבסטיאן.
נחזור שוב ושוב בעיקר בגלל היחס החם של המלצרים ומנהל המשמרת . תמיד נותנים לנו הרגשה שאנו רצויים והאוכל תמיד טוב ואין נפילות
הגענו ביום שישי אחרון 4 אנשים. המקום מלא. שירות מצויין וצמוד. מנות ראשונות פושרות (פטה כבד עוף וחציל). מנת לחם מאד צנועה. מנות מרכזיות טובות מאד במיוחד ניוקי סגול עם פירות ים וניוקי עם... אספרגוס (יש מקום לצמצם כמות החמאה). קבב וצניצל עגל טובים. קינוחים סבירים (ולא יותר). בסה"כ אווירה נעימה, אוכל סביר בהחלט, שירות מקצועי. היה שווה.
אני ועוד שתי חברות מגיעות כמנהגנו, אחת לכמה שבועות,לסבסטיאן.השמועות על שף חדש גרמו לנו להזדרז ולבוא ואכן הארוחה שהתבססה ברובה על הספיישלים , היתה מעולה. המלצרית שלנו, הדר שהיתה מקסימה... וחייכנית התאימה לכל אחת מאיתנו קוקטיילבדיוק לטעמה. כמי שהיתה מלצרית חשוב לי לציין שלא כל יום רואים מלצר שמנצח על מס' שולחנות במיומנות וזריזות תוך הקפדה על שירות חם ומיקצועי. ועכשיו, קצת רכילות: אחרי שראינו בסבסטיאן את דן תורג'מן, סופי צדקה, שלמה ארצי ואחרים, יום שני בערב תפסה עיננו את נטלי פורטמן. אין ספק מקום להנות, לראות ולהראות.
אני ואשתי היינו לקוחות בעבר של סבסטיאן, לפני כשלושה-ארבעה חודשים, והיה פשוט מצויין. קודם כל היה ממש נעים לשבת ולהתארח ולספוג את אווירת המקום והאוכל היה פשוט פגז.שלשום נכנסנו למסעדה... בשנית. כל כך מ-א-כ-ז-ב!הכל היה מלחיץ וחובבני, האוכל היה על-הפנים. לא אותו טעם טוב של הפירה שזכרנו ולא אותו בולונז. האמת, פחות מפריע לי שזה לא היה אותו דבר כמו שזה מפריע לי שהאוכל היה חסר חיים, תפל ומגעיל.לזכות המקום יאמר שלאחר שהחזרנו את המנות האחראית משמרת (שירי או משהו כזה) טיפלה בנו בנימוס וכמו שצריך. כל מה שרצינו להגיד זה: אנחנו לא יודעים מה שיניתם אבל - חבל!
מעולם לא הצטערתי כל כך להיפרד מ-200 ש"ח. הגענו ביום שבת בבוקר לארוחת בוקר מפנקת. ב-11:55 לחץ עלינו המלצר להזמין מהר מהר לפני שיגמר. הזמנו. חיכינו 45 דקות למנות שלא הגיעו על פי ההזמנה.... הלחם הגיע אחרי 45 דקות. השתיה אחרי 50, הביצים אחרי שעה, הסלט עשרים דקות אחרי הקפה. ישבנו קרוב מדי למטבח והקופה כדי לשמוע את מנהלי המסעדה נובחים על צוות המטבח ועל המלצרים. איש לא טרח להתנצל. לחשבון חיכינו חצי שעה. בסוף קמנו והלכנו אחרי שהשארנו כסף כולל טיפ על השולחן ללא חשבון. אף אחד לא התרגש. במילה אחת - א ר ו מ ה!