בניגוד לביקורת שקראתי, ארצה לתאר את החוויה שלי בארוחות הבוקר :נכנסנו למסעדה במטרה לשתות קפה של בוקר בדרכינו לטיול בצפון, ובעודנו מתיישבים השקשוקות בשולחן הסמוך מיד פתחו לנו את... התיאבון.החביתות אמנם לא היו ברמת מלון 5 כוכבים אבל טובות וסטנדרטיות.מעבר לארוחה, הכיף שקיבלנו היה מהשירות המהיר והאדיב, המלצר לא הפסיק להצחיק אותנו וכל בקשה שלנו נענתה בחיוך.לסיכום העניין, בתור חובב מסעדות רב-שנים כל מבשל מתחיל יכול להכין לעצמו בבית ארוחת בוקר לא פחות טובה, אבל כל עוד רמת האוכל משביעת רצון אני ממליץ בחום על המקום ועל החוויה שהוא מעניק - התאורה, המוזיקה, המארחת עם החיוך בכניסה...בקיצור סבסטיאן, אתם מקבלים ציון גבוה מאוד אצלנו, נבוא לראות מה קורה אצלכם בערב.
להלן רשימת האכזבות שלנו מהמקום1.תפריט יינות לא מעודכן בכלל 3 בחירות שלנו לא היו וחלק מהיינות לא רשומים2.מקום שמוציא מספר עיקריות מאכזב שמנת האנטריקוט לא היתה.3.הצלע לבן היתה יבשה ולא... אכילה החזרנו אותה4.אחרי 20 דקות ניגש מנהל המשמרת לברר5.רק אחרי 40 דקות שבררנו מדוע טרם קבלנו את מנת הסינטה שהוזמנה במקום נאמר לנו כי היתה בעיה וההזמנה רק עכשיו נמסרה למטבח6.לאחר כשעתיים במסעדה הזמנו מקיאטו שהיה שרוף ומר להחריד7.לא נחזור לבקר אתכם ...... תודה אבל לא תודה על בילוי יום שבת בצהריים שהצריך בייביסיטר
אז ככה, זאת הפעם הראשונה בחיי שאני נכנסת לכתוב ביקורת על מסעדה , אך הפעם אני לא מצליחה להרגע מהחוויה הנוראית הזאת.אתחיל ואומר למסעדת סבסטיאן תודה, תודה על כך שאתם עושים ארוחות בוקר רק... בימי שישי ושבת, אם לא היה הדבר כך כנראה שהמסעדה הייתה נסגרת ממזמן!! אתם בטח חושבים הנה עוד ביקורת שלילית בואו נמחוק אותה, אבל לטובתכם בתור מסעדה תקראו ותפנימו...רמה כל כך נמוכה של שירות לא נראתה כבר הרבה זמן, מלצרים איטיים שמגלגלים עיניים לבקשת החלפת הקפה הפושר שהתקבל לאחר שהמתין 4 דקות על הבר - ראינו וספרנו.. מלצרים שלוקח להם 8 דקות - ולא דקה פחות להביא שמן זית לשולחן. מי היה מאמין שכשתזמין 4 ארוחות בוקר תקבל 4 פרוסות לחם לשולחן, וצלחת עם 6 צלוחיות בגודל של פקק בקבוק עם גבינות אנמיות, חמאה וטונה. ושלא נעז להניח כי אסור לבקש עוד.. מותר! אבל אתה תקבל את זה אחרי שתסיים לאכול את הביצים ואחרי שפינו לך את הצלחת- בלי לשאול אם אפשר אפילו!!!!!! מי גם חשב שאם תרצה להחליף את השתייה החמה בקרה ידרשו ממך 5 שקלים נוספים! זאת לא הפעם הראשונה שלי במסעדה, אבל זאת כן הפעם הראשונה לארוחה בוקר, והנה המלצה.. כשיש 40 שולחנות מאוכלסים במסעדה כנראה ש-3 מלצרים לא יעילים כנראה לא מספיק. חבל היה לגלות שלסבטיאן וקפה נואר בת"א שותפים אותם הבעלים , הבדלים של שמיים וארץ.אם נראה לכם שאני כותבת את זה מכעס אז ממש לא, אני מלצרית בעצמי ויודעת יחס מהו ואיך אמורים להיות פני הדברים ובטוח שלא כך היה!! אני מאוד מקווה שהביקורת הזאת תקרא ע"י אחד המנהלים הבכירים כי אחראית המשמרת שהייתה היום בבוקר(14/3) כנראה ממש לא יודעת את תפקידה - אני בטוחה שכל מנהל אחד היה נחרד אם אחד המבקרים היה ניגש אליו אישית להתלונן כבר בתחילת הארוחה והיה מנסה לשנות את המצב.. גם לאחר התלונה אצל האחראית לא השתפר דבר.. אני בטוח לא אחזור למקום הזה, לא בבוקר ולא באף שעות יום אחרת. הייתי ממליצה לכם לעשות בדק בית בקרב המלצרים הממש אבל ממממממש לא יעילים ולא אדיבים שאתם מחזיקים ! חבל למקום יש פוטנציאל שנהרס עוד ועוד עם כל יום שעובר.
בניגוד להמלצות (אם ניתן לקרוא להן כך) שניתנו ע"י האנשים על המסעדה הזו, לי קרה שם מקרה שלא יאה ולא נאה למסעדה ברמה שכזו.ישבנו אני וחברי לאכול צהריים והזמנו שניצל+אורז+סלט ושתיה.השניצל... היה רגיל ולא רע, האורז הגיע יבש לחלוטין ללא שום רוטב.ביקשנו מהמלצר מעט רוטב. נענינו בשלילה "זו המנה". קראנו למארחת. זו אמרה שתוספת של מעט רוטב כרוכה בתשלום נוסף של 12 ש"ח (אם זו לא שערוריה אז מה כן?!). לאחר שהבהרנו לה שאנו בס"הכ רוצים מעט רוטב מתבשיל כלשהו ולא מנה בפני עצמה נענינו בשלילה מביישת. מארחת עזת פנים שלא מתביישת לומר לא ללקוחותיה. ובסה"כ מה ביקשנו??אני חושב שמנהל המקום צריך לדעת איזו מארחת חוצפנית יש לו -היא גרמה לי לא לחזור למקום הזה יותר.עאלק מסעדה יוקרתית...
המקום יפה גדול, לא דחוס, מעברים רחבים, אין צפיפות, השירות חם ודואג, האוכל טעים, בסדר, "לא נופלים מהכסא", מומלץ...
אין על המקום, באמת גן עדן של מקום. רק להזמין ולהנות.
שרות ברמה מאוד מאוד גבוהה, אוכל מדהים ומדוייק! אווירה אחרת. נהננו מכל רגע, תודה לצוות, נחזור בקרוב!
סעדתי בסבסטיאן לראשונה לפני מס' שבועות, שמעתי בעבר על המקום ועל הגורמה שמוגש שם ואכן ציפיתי למצוא את עצמי במקום פלצני, אך כבר ברגע שעברתי את דלת הכניסה ונתקלתי במארחת החביבה, צוות... המלצרים היה חם וידידותי, האוכל טעים ומאוד מוקפד, אני בהחלט מחכה לביקור הבא שלי במקום. מומלץ ביותר.
אכלנו הערב בסבסטיאן. זו כל פעם הפתעה טובה מחדש. פתחנו בסלט שרימפס וסינטה בקר. אי אפשר לתאר את שילוב הטעמים. סלט השרימפס הוא חגיגה אמיתית. החסות מובחרות כאילו בחרוו אותן אחת אחת, השרימפס... מוקפצים ברוטב מעודן ואפילו הבייקון לא מלוח מדי. נתחי הסינטה דקים וערבים כל כך. הכל עשוי בדיוק על פי מידה עם הרבה הרבה מחשבה. בן זוגי הזמין פסטה מדהימה ברוטב פיטריות מיוחד, הרבה זמן לא אכלנו מנה מיוחדת וקלילה כל כך. אני המשכתי בשניצל המסורתי של סבסטיאן וזו חגיגה שחוזרת על עצמה כל פעם מחדש.המוחיטו בלי הקרח הגרוס זה המשקה שלנו למרות שהכניסו לשם לאחרונה קוקטיילים יוצאי דופן.קינחנו בממתק באונטי ועל זה אפשר לכתוב עד מחר בבקר. זה הקינוח היותר טוב שאכלתי אי פעם והוא ייחודי. זה פס שוקולד ממולא בקוקוס מתוק עם גלידת קוקוס בצד. מכאן אפשר רק לרחף. אכן קינוח יחודי שמצאתי רק בסבסטיאן.מכאן לשירות. היה לנו מלצר שלא ידע מה לעשות עבורנו כדי שנרגיש טוב. איזה ידע מקצועי וכל כך הרבה רצון טוב לתת שרות נעים ואגיב.האווירה בסבסטיאן תמיד כל כך מיוחדת המוסיקה , התאורה ויותר מכל התמונות על הקירות והפוסטרים כאילו מדינה אחרת. אני מתארת לעצמי כמה השקיעו באווירת המקום.באמת מגיע להם מברוק כל הכבוד שרק ימשיכו כך.
חוויה נעימה ביותר, שירות מקצועי, מהיר ויעיל. השניצל הוינאי טעים במיוחד. אין מילים, מומלץ לכולם, וגם אני אחזור בקרוב. תמשיכו כך.