האוכל טעים, השירות טוב אבל העיקר וזה הייחוד ששבה אותי - תפריט יינות עשיר ומגוון במיוחד, עם יינן מוסמך ששמח להסביר לכל המעוניין. שווה ביקור.
אחת המסעדות היותר מושקעות בארץ!!! כבר שנים שאני מגיעה ולא מתאכזבת!!! אחלה מלצרים!!! אחלה שירות!!! אחלה אוכל!!! כל הכבוד!!! תמשיכו ככה!!!
באמת חוויה יוצאת דופן. לקחנו חברים מניו יורק וכולנו מרוצים מאד. מרגע הכניסה והעיצוב במיוחד , המארחת שהייתה חביבה ומקצועית, המלצרית אשר שרתה אותנו כל הערב בנעימות בלי להציק ויותר מכל... האוכל שעשה שינוי דווקא לטובה, קליל יותר ושילוב טעמים מצויין. אנו ממליצים בכל לב
סעדנו בשישי בצהריים במסעדה. האוכל היה מצוין (פטה כבד לראשונה, שניצל עגל לעיקרית וקינוח בדמות פס שוקולד) - הבעיה היא בתג המחיר הגבוה מדי שהוצמד לאוכל. אכלתי עם שני חברים, כ"א מאיתנו... הזמין ראשונה+ עיקרית, ולסיום הזמנו שני קינוחים. האם זה מצדיק חשבון סופי של 440 ש"ח? לא לטעמי. עוד לא התחלתי לדבר על השירות ש'חובבני' תהא מחמאה מטורפת לרמתו. האמת, באיזשהו מקום קשה להאשים את המלצרים אלא את מי שכן מנהל את המסעדה - שמקצה מלצר לכל 4-5 שולחנות, שכולם עמוסים ורוצים להזמין כל רגע. המלצרים המסכנים נשארים באיזשהו מקום חסרי אונים כשהלקוח כועס דווקא עליהם. קברניטי המסעדה - הרבה חומר למחשבה יש לכם... לסבסטיאן אני יודע שלא אחזור בשנה הקרובה לפחות.
מקום מהיפים שראיתי אבל ההבדל בין העיצוב המרהיב לאוכל המאכזב והשירות החובבני הוא הבדל שמיים וארץ.
היינו בעבר מספר פעמים, ובאותן פעמים נהיננו בעיקר מהאוכל ולכן חזרנו שוב. הביקור האחרון שלנו , ביום ששי ה-18.1.08 היה מאכזב ביותר. ממסעדה ששמה דגש על איכות האוכל, הפך המקום למסעדה של מזון... מהיר. חלפו דקות, מאז שהתיישבנו , עוד לא הספקנו להתחיל את המנה הראשונה וכבר "נחתה" על שולחננו המנה העיקרית. האוכל היה מחומם, וגם זה במידה מועטה.ציפינו להרבה יותר! ממש לא מצדיק את המחיר!. אנחנו לא נשוב.
עד לא מזמן אכלתי בסבסטיאן לפחות פעמיים בשבוע ומה שיש לי להגיד זה שאפשר להבין את העלאת המחירים במידה מסוימת אבל להתפשר על רמת האוכל זה לא שווה ובהחלט אפשר למצוא בסביבה אלטרנטיבות יותר... שוות בלי להתאמץ הרבה (המלצה אישית) תחזרו למה שהייתם לפני כמה חודשים השינוי שאתם עושים לא בכיוון הנכון וחבל...
אנחנו לא באים לסבסטיאן הרבה אבל מידי פעם אני ובעלי נפגשים שם לצהריים... נראה לנו שאנחנו נתחיל להופיע קצת יותר!!! אמנם ישנה שם מנהלת משמרת חוצפנית ומגעילה!! אבל לאחרונה האוכל שם קצת עלה... מדרגה לדעתינו והמחירים נשארו סבירים עד מאוד!!! אומנם ממש לא נהננו מהפטה כבד שלא מזכיר אפילו פטה כבד! אבל לאחרונה חל בכם שינוי ממש טעים!! הכל מרגיש טרי יותר ונקי יותר וזה גורם להרגשה חמה יותר מהאוכל!! גם המרקים התחילו להשתפר (המרק בטטה היה ממש פיצוץ) ובעיקר הרוטב לאנטריקוט שבעלי תמיד מזמין יש טעם יותר חזק של בקר מהרוטב וזה ממש נעים...!!! רק רצינו להגיד שמה שלא שיניתם- :) תודה
אני לקוח יחסית קבוע של סבסטיאן ואני חייב לציין שלאחרונה (בחודש האחרון) האוכל ממש השתפר לטובה!!! הרטבים יותר טעימים, המרקים נפלאים והפירה מרגיש הרבה יותר מושקע!!אני רוצה להגיד לכם שממש... כיף לי להתארח אצלכם לצהרים בזמן העבודה ולבקר אתכם עם אשתי בבילויים..תודה ושנה טובה...
סבסטיאן הייתה מסעדה מהמוצלחות ביותר באיזור הרצליה פיתוח. אבל הדגש הוא הייתה. המקום עבר שינוי משמעותי לאחרונה - התפריט השתנה והצטמצם למנות בנאליות. המלצרית הסבירה שהשף התחלף ולכן הוציאו... חלק מהמנות המוכרות מהתפריט. חמור מזה - הם הפסיקו להציע עסקיות בצהריים. המשמעות של זה בשורה התחתונה היא העלאת מחירים משמעותית, תפריט מאכזב, ופסטה פורטבלו שכללה רק פטריות שמפיניון וטבעה בשמן זית. איפה הקוסקוס טלה של סבסטיאן הישן? אני מתגעגע. סבסטיאן בצורתו החדשה הוא לא מקום שראוי לארוחה שלכם. יש אלטרנטיבות טובות יותר באותו האזור.