האוכל מעולה האנטריקוט וגם הקינוחים טירמיסו וקרם ברולה אבל יקר מאוד. 110שח לסטייק 300 גר' זו הגזמה. לגבי השירות היה חביב ואדיב אבל לא מקצועי,ישבנו על הבר וביקשנו המלצה ליין מתאים ןלא... ידעו להמליץ,ביקשנו חשבון וקיבלנו אותו עוד בטרם פינו את הצלחות. בסה"כ היה כיף וטעים מאוד
ושוב חגגנו באנג'י יום נישואים (בעלי הציע לי שם ומאז זו מסורת כל שנה) ונהננו מאד. הפורטרהאוס היה טעים מאד ואת המנות הראשונות אנחנו מכירים ואוהבים בעיקר את הפרחי קרפצ'יו האגדיים. השירות... תמיד נעים ומקצועי.ברור שנחזור!!
בקצרה: לא מה שהיה פעם. לזכותם: מנת "פרחי קרפצ'יו" לחובתם: כל השאר: עיקריות, מלצר, מחירים לא מצדיקים! תעשו לעצמכם טובה - תחסכו את ה 350 ש"ח לאיזה פינוק כיפי..
אכלנו אתמול - ערב שישי ב-NG, שזוהי הפעם הרביעית שלנו, וה ת א כ ז ב נ ו! לצערנו המסעדה ירדה מאוד ברמה הגבוהה לה הורגלנו. נתייחס לעצם העניין - הבשר: מנת ה"פורטרהאוס" הידועה בטעמה המשובח... אצלם, אשר אפילו הזכירה לנו במעט את "פיטר לוגר" האגדית בניו-יורק, הפכה להיות מנת בשר צמיגית וחסרת תבלון, בקיצור בשר ברמה נמוכה. בנוסף המנות הראשונות אינן טעימות כלל וכן המשקאות החריפים והיינות יקרים בצורה מוגזמת.
אז הלכנו ל-NG והמקום מקסים באמת, פשוט יפה. העיצוב האווירה וגם הצוות אדיבים נחמדים ויפים.הזמנו את הפורטרהאוס המפורסם וכגודל הציפיה כך גודל האכזבה. החלק הכי מוצלח בפורטהאוס הוא שתי חתיכות... הפילה הקטנות שהיו במנה, מעבר לזה הסינטה ואפילו העצם המהוללת לא הרשימו אותי בכלל. אולי זו הציפיה או הסטנדרטים הגבוהים שלי לבשר. למנה ראשונה גבעה ירוקה של עשבים עם שרימפסים מעולה, וקרפצ'יו מעולה. מחירי היין לא הכי הוגנים לדעתי כיוון שבמסעדה של בשר אתה חייב להזמין יין ואם הוא יקר מידי זה קצת מרגיש כמו רמאות. בגדול, המקום מקסים ורואים את הכוונות הטובות אבל כנראה שלא אחזור לשם כי הרגשתי קצת מרומה, גם לגבי איכות המנות ביחס למחירן ואת אותו הדבר לגבי היין. תודה בכל אופן על הניסיון!
חגיגת בשרים. הפורטרהאוס 1.2 ק"ג היה מעולה. הסינטה שבהרבה מקומות טובים מתייבשת הייתה מושלמת. גם המנות הראשונות היו מצויינות. בקיצור שווה ביותר...
במילה אחת, מעולה!!!!!אני מבקר ב-NG בערך פעם בחודשיים, שווה!הערה אחת, נושא תוספת הלחם בתשלום (פטה כבד) ממש אבל-ממש מיותר.חזרה למחמאות: באמת מעולה, לכו על זה פורטרהאוס 1.2 ק"ג.
פשוט מעולה.השירות, האוכל האווירה ומוזיקת הרקע הנדירה במקומותינו. שאפו!
מנה ראשונה - כבד עגל עם כמהין, אגוזים, ריבת חצילים - רדוד לחלוטין ומופקע במחיר, מקבלים בצד מעט מאוד לחם, שאינו מספיק לכל כמות הכבד, ואז יש צורך להזמין עוד לחם, שבאנג'י החליטו לגבות... עבורו מחיר נוסף, ממש גזילה!!!!!!האנטריקוט טעים, ואינו נוסק למחוזות אחרים, טעים אך צפוי. בסה"כ יוצאים עם הרגשה שלא קיבלנו תמורה עבור הכסף, או לחלופין, שגובים המון כסף שלא בצדק.
שלום, שמי ניר אני ביקרתי במסעדה שלכם ואני חייב לציין שאני מאוד נהנתי מהאוכל האיכותי המוגש ומצוות העובדים. היה לי מאוד נעים לשבת במקום שלכם. לזכותכם!